Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Thy: akkor most hol lesz jobb neked?

--Trifo

Hogy jobb lesz-e, azt nem hiszem, mert szerettem nagykerben dolgozni bringák-bringások között. De ami itt megy, annak nem szeretnék már részese lenni. Ellenberger júliustól az esztergomi Suzuki gyárban fogok PLC-ket, és Fanuc robotokat programozni. Ez meg a szakmám, és nem mellékesen jól megfizetik. Meg közel leszek a melóhoz, és járhatok a hegyen keresztül dolgozni.

CJ: francia vizsga?:D nem ment neki papír nélkül?:D ezt nem lehetett kihagyni. De azért hiányozni fogsz, mint a mónikasó:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
boldogulj meg Kela!

CJ: itt a messzi fõvárosba van zöld-fekete pyxis újonnan. én olyat vennék a helyedben. ráadásul van méret is, nem csak 20-as. annak a festése szvsz sokkal kulturáltabb, mint az újaké, ez a csavart csicsa. Tiggel beszéld meg pontosan, õ találkozik velük naponta. amúgy van náluk egy xtc is pofátlanul olcsón... kár hogy nekem gyerekméret, asszonynak meg nem tetszik, ami ugye az elsõdleges szempont.

JA ÉS BASSZA MEG A TETVES ELMÛ, HOGY A 3. HOLLANDUS GÓLNÁL MEGY EL AZ ÁRAM!!!!

És még mindig nehéz a nõkkel. de most már rendet teszek:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
boldogot kela17 :tort: ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
kelába bódogat.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Thez: én csatlakoznék, csak hát 8km...

Thy: akkor most hol lesz jobb neked?

--Trifo

ha csak 8km-re dolgoznek otthonrol, en speciel orulnek :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
n00b

hopp ez nem én voltam.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Te, megkérdezhetem miért kell ilyen nagy erõkkel búcsúzkodnod? Komolyan megsértõdél valakire, vagy mi történt?
Ha nem is írsz akár hetekig-hónapokig (vagy kétszer meggondolod, mielõtt megnyomod az entert), azért szerintem kár most ilyen látványosan a kardodba dõlni.

Mással foglakozol (pl. a csajod, netán sportolsz) nem a gép elõtt ülsz nap mint nap így nyáron az nagyon helyes... de ez így értelmetlen.

mint eddig is. exhibicionizmus
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,026 posts
  • LocationKelenföld
Egyesületre gondoltál, Tamás.

Te, megkérdezhetem miért kell ilyen nagy erõkkel búcsúzkodnod? Komolyan megsértõdél valakire, vagy mi történt?
Ha nem is írsz akár hetekig-hónapokig (vagy kétszer meggondolod, mielõtt megnyomod az entert), azért szerintem kár most ilyen látványosan a kardodba dõlni.

Mással foglakozol (pl. a csajod, netán sportolsz) nem a gép elõtt ülsz nap mint nap így nyáron az nagyon helyes... de ez így értelmetlen.

Hmm...vázkérdés: ezek szerint a 2006-os pyxist nem veszed meg. Direktbe nem akartalak lebeszélni. Komplett új bicajon nem tûnõdtél (jövõ idényre persze)?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Jó, hogy írsz Jani, holnap kimegyek megnézem a helyzetet a Bekén. :)
Aztán kaptok képeket.

Jövõ évre viszont komolyabban veszem a biciklizést, és keresek valami szövetkezetet. Csak ez a néptánc rovására fog menni, mivel engem a Tisza Táncegyüttesbe akarnak küldeni. Csirkék rovására nem fog menni viszont. :)

Végleg annyira végleg, hogy még egy telókérdés lesz. Aztán ennyi. Váz vagy egy új Pyxis, vagy egy XTC. Ennyi. Majd találkoztok velem. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nemsokára elmegye, viszont végleg.

Persze, persze...
A pénzt meg nem muszáj elkölteni. ;) :)

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Nemsokára elmegye, viszont végleg. Aki elõre "örült", hogy végigkísérheti, míg felnövök, így járt. Akik valamennyire is számítanak tartom velük a kontaktot.
Holnap meg aki szeretne szoríjon elsõ 4 órába nekem, utána 6. órában CSAJOMNAK/BARÁTNÕMNEK/AKÁRKIAKÁRHOGYNEVEZI-nek, mert francia vizsga van néki.

Vázzal nem tudom mi lesz, narancs elox cuccok kénének. Vagy az ezüst megy hozzá?
Ha váz nem lesz, szerdán veszek valami máást. Vagy Stroker Trail, vagy sor/lánc kombó, vagy nyeregcsõ/szarv, vagy valami apróság.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Benkó Laci a VB helyszínrõl tudósít:

a helyszini jelentés:
- Val di Sole egy vidék neve nehezen beazonosítható, hogy melyik faluban van a pálya talán Piano külvárosa....
-a tegnapi állapotokból nem gondolnám, hogy itt hamarosan VB lesz (ezt a szomszédunkban lakó olasz MTB-sek is így látják)....
- ami biztos, hogy a hegyi utakon 24 km-t egy óra alatt lehet megtenni kocsival, Mále irányába jobb a helyzet. Ezt az itteniek is tudják és 50 euro alatt semmi nincs a közvetlen környéken és a szállások nagyobb része zárva...
-múlt héten minden nap esett, a pálya tök sár, szerdától várható jobb idõ, ha kicsit szárad nem lesz rossz. Xco épp járható, de dagonya, dh is jó, a 4x-t még építik...
-itt magaslaton minden nap esett és megy a kabin, a felsõ pályákon síelnek.
Edzeni sem egyszerû, mert 6-7 fok van, de azért 10km-rel lejjebb már rövidben lehet menni.

Jó lesz, érzem :D:D:D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

mert agybafobe kerestem de seholse talaltam semi ertelmeset :P koszi

:D:D
CJ-rõl meg tényleg leszállni, nagy fiu lett, családdal, hiányolni meg nem kell, majd ha átmegy rajta a O+úthenger, akkor úgyis visszajön:)
remélem ha meglesznek az új alkatrészei feltétlenül rak fel képet

zsír volt ma újra kinn lenni, még holnap meg talán szerdán aztán újra esõ:(
engem kamion ma gázolt kishíjján a szerpentinen lefelé
szereztem új szurkolókat kb 14 mokka kisgyerek személyében:(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szerintem azert muzeumok ejszakaja
mer ingyenes

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ajfon rulez. vagy nem :D

benjibuu: Magyarorszagon nincsen forgalmazas tudtommal, en az angol forgalmazotol vettem. [evolution imports] nem tudom mit akarsz venni [vaz/alkatresz/kiegeszito] de gondolom nemet vagy osztrak boltokban lehet talalni. viszont azokrol en semmit nem tudok :)

google talan? ebay?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sziasztok!
múzeumok éjszakáján a múzeum belépõk kedvezményesebbek szoktak lenni, vagy eredeti áron lehet belépni a múzeumokba?
ha valaki tudja, ossza meg légyszi :o
köszönöm :)

(google nem segített, vagy béna vagyok)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

ha ez igaz lesz
http://index.hu/tech/mobil/ip2090608/

még nem tudni mennyiért, de lesz hivatalosan idehaza is t-mobilenál...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

benjibuu

benjibuu

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Tamaska ahogy neztem te nagy-yetis vagy tudnalnekemsegiteni, hogy hol tudok hozza jutni yetis cuccokhoz ami közel van mo-hoz?? vagy akar mo-n?? esetleg svajc, vagy nemtorszag. mert agybafobe kerestem de seholse talaltam semi ertelmeset :P koszi

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Ez a szeretem CJ-t / nem szeretem CJ-t már kezd egy kicsit unalmas lenni, mindenki egymillioszor leirta a véleményét, már mintha divat lenne belekötni CJ-be még akkor is ha épp semmi különöset-furát-hülyeséget sem ir...

Tegyétek már tul rajta magatokat, nem muszáj olvasni, söt azt hiszem van valami funkcio amivel ignorálni lehet...

Ennél még a b*zulás is szinte szorakoztatobb az üzenöfalon...
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én tényleg örülök neki :)
engem sosem zavart CJ, jókat derültem rajta :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)