Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

innentõl

:) Már épp hoztam a kenyeret tunkolni.

Más:
Valaki nem lakik véletlenül a Naszály közelében?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Stimm, ezért írtam hogy innentõl. Volt egy ping-pong oda-vissza.
"In idem flumen bis non descendimus"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Torold, ha akarod. kikivankozott es azert ide bufiztem mert itt szolitott meg.

al01:
Ha kérhetném az ilyeneket inkább privátban intézzétek.
Köszi!

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
al01:
Ha kérhetném az ilyeneket innentõl inkább privátban intézzétek.
Köszi!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ugy erted ismerem a html nyelvet, a dinamikus html-t, a php-t, a cgi-t, a js-t vagy a flash-t vagy mi a faszt akarsz kerdezni? Igen, csinaltam mar nehany weboldalt es ekkora rakas szar egyik sem volt. Azon kivul, hogy nem csinalok dzsumbujt, nem teszek bele egy lap-ba ketszer egy html tag-et.

Szerintem az utobbiak vannak kevesebben, viszont te kozejuk tartozol. Az elobb ugyan csak finoman akartam utalni arra, hogy szar az egesz, de mivel ekkora pofad van leirom rendesen.
Meg soha eletemben nem lattam akkora barmot, aki a html taget ketszer rakta volna bele egy lapba.
Ezen kivul en nem vagyok bikemag-os, de az oldalon az egyetlen ami mukodik az az apro, ettol kezdve konkurencia vagy, szoval reklamozd a szarodt ahol akarod, de ne itt. Tegyel tartalmat a lapod moge vagy fogadd el, hogy szar az egesz. Van meg kerdes?

Edit: Az oldal kodja alapjan 99%-ban lefogadom, hogy dreamweaver-el keszult. A web programozas pedig ket szo.

Még jó hogy al01 te ennyire értesz hozzá, és tartod a fáklyát a sötétben... Kíváncsi vagyok tudsz-e webprogramozni, vagy hogy pár elmés beszóláson kívül letettél-e már valamit az asztalra?

Ez most fájni fog: A kerékpáros társadalommal ugyanaz a gond, mint a világ összes társadalmával. Vannak mûveltebb, és vannak primitívebb tagjai... Utóbbiak többségben.

Enyim Paripa

Let the people speak

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Még jó hogy al01 te ennyire értesz hozzá, és tartod a fáklyát a sötétben... Kíváncsi vagyok tudsz-e webprogramozni, vagy hogy pár elmés beszóláson kívül letettél-e már valamit az asztalra?

Ami meg a szabályzatot illeti, a Bikemag szabályzatát tökéletesen megfelelõnek tartom, és nem egyedi, vagy egyedinek tekinthetõ irodalmi mûalkotás, melyet bármilyen szerzõi jog védene. Plágium.... Tudod te mit beszélsz? Ha tanultál volna egy kicsit a szabadalmakról, védjegyekrõl, mintaoltalmakról, akkor nem beszélnél ilyen okosságokat. Persze ezekrõl még nyilván nem is hallottál, csak szajkózod amit a többiek.

Ez most fájni fog: A kerékpáros társadalommal ugyanaz a gond, mint a világ összes társadalmával. Vannak mûveltebb, és vannak primitívebb tagjai... Utóbbiak többségben.

Kedves Viktor (aki társszerzõje az említett oldalnak)!

Copyright © 1999-2006 Bikemag - Minden jog fenntartva
Az oldalunk alján. Mond valamit?
Mindig mindenre azt szoktam mondani: "virágozzék száz virág".
De. A saját virágoskertjében.
Ha önállóan, jól kitalált, korrekt marketinggel lenyomod a Bikemag apróhirdetõjét - rendben.
De így...

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
hali! azt a belle bukót ami, a bikemagban van, hol lehet kapni, mert a Gyapi azt mondta, hogy a nagykerben nincs...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Éljenek a részrehajló webdizájnerek!
Tõletek hangos a web!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ööö izé, hogy is van? fáj az igazság?

és igazad van, sokkal egyszerûbb copypastezni mint KITALÁLNI valamit a saját kis kútfejedbõl ... már ha van benne valami lekváron kívül. ;)

qviktor

qviktor

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

Ami meg a szabályzatot illeti, a Bikemag szabályzatát tökéletesen megfelelõnek tartom, és nem egyedi, vagy egyedinek tekinthetõ irodalmi mûalkotás, melyet bármilyen szerzõi jog védene. Plágium.... Tudod te mit beszélsz? Ha tanultál volna egy kicsit a szabadalmakról, védjegyekrõl, mintaoltalmakról, akkor nem beszélnél ilyen okosságokat. Persze ezekrõl még nyilván nem is hallottál, csak szajkózod amit a többiek.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Mióta megvette tõlem, tavaly nyáron.

hoppsz, faszter endroooooooooo:o
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
1762 óta :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Neked meg miota van Nicolai? :)

kerekeske: nálunk szerencsésebb történelmi fejlõdésû országban ilyen plágiumért már rég hazabaszták volna az oldalatokat. saját ötlet? kreativitás? valami? :rolleyes:

idézet a bikemag apró szabályzatából (amit kicsit több ember is olvashatna és akkor nem kéne annyi hirdetést törölni ;)):

Enyim Paripa

Let the people speak

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Endroo:
Új dolgot melós - és lássuk be, sokszor felesleges - összehozni. De könyörgöm: legalább a LÁTSZAT meglenne...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

volt benne ...:) meg alatta egy kis szalonna, meg ugye kellett hozzá vagy 2 napi kenyéradag, meg lecsúszott majd egy liter hejhó eperlé .......

:D az tényleg tartalmas
az asszonypajtást kell este zargatni ha nem fáj a feje fogyókúra gyanánt:usmiech_o

a szabályzathoz:
tényleg kísérteties a hasonlóság.durva......

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kerekeske: nálunk szerencsésebb történelmi fejlõdésû országban ilyen plágiumért már rég hazabaszták volna az oldalatokat. saját ötlet? kreativitás? valami? :rolleyes:

idézet a ********* :nie_patrz szabályzatából:

Az apróhirdetõ kizárólag magánszemélyek számára ingyenes! Minden kiskereskedelmi jellegû (ugyanazon hirdetõ folyamatosan új, garanciális termékeket kínál, stb.) hirdetést eltávolítunk! Kiskereskedõk érdeklõdhetnek a megjelenési lehetõségekrõl a hirdetes@*********.hu e-mail címen.
1. Más nevében feladott hirdetések: A más nevében feladott rosszindulatú, lejárató hirdetéseket minden esetben töröljük 3 munkanapon belül. Minden ilyen eset hatósági eljárást vonhat maga után a hirdetés feladójára nézve. Amennyiben a hirdetõ többszöri törlés ellenére sem függeszti fel ezen jellegû tevékenységét, úgy véglegesen kitiltásra kerül az ********* Apró hirdetõi közül.
2. Kategória helytelen megadása: Minden olyan hirdetés törlésre kerül amelynél helytelenül van megadva a rovat. Ezért kérjük a hirdetés feladásakor a rovatmegadáskor a fokozott figyelmet. A helytelen rovatmegadásból adódó károkért az üzemeltetõ semmiféle felelõsséget nem vállal.
3. Spam és kiskereskedelmi hirdetések: A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy elõzetes értesítés nélkül, minden olyan hirdetést és felhasználót töröljön rendszerébõl, amely spamnek vagy kiskereskedelemnek minõsit, illetve ennek gyanúja felmerül. A spamnek minõsülõ hirdetések azok is amelyek csupán néhány karakter eltérésével, de ugyanazon céget, szolgáltatást, terméket hirdetik. Nem érdemes sokáig próbálkozni a naponta megismételt hirdetésfeladással sem... Figyelmeztetés nélkül törlésre kerül minden olyan hirdetés és felhasználó, amely más weboldalak népszerûsítésére, reklámozására próbálja használni az rendszert. Amennyiben a törlést a hirdetõ nem veszi tudomásul és több alkalommal is megpróbálja az ********* Apró rendszerét elárasztani hirdetéseivel a szerkesztõség panaszt tesz a hirdetõ internet szolgáltatójánál.
4. Illegális tartalmak: A szerkesztõség elõzetes értesítés nélkül töröl minden olyan hirdetést és felhasználót mely törvénybe ütközik illetve ennek gyanúja felmerül. Ilyen hirdetések például: - jogvédett termékek másolatai DVD/VHS/CD - okmányhamisítás (igazolvány, stb.) - csempészáru, kábítószer - mobiltelefon függetlenítés. A felsoroltakon kívül minden olyan esetben megvalósul a hirdetés törlése, amely törvényt sért (pl. önkényuralmi jelképek használata, törvénysértésre való buzdítás, stb.) Az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után.
5. Hirdetõk egymásnak történõ üzenése: A ********* Apró rendszer nem azzal a céllal jött létre hogy a hirdetõk a ********* Apró hirdetési felületén lejárassák egymást más hirdetõk, vásárlók elõtt. Az ilyen és ehhez hasonló hirdetések és hirdetõk minden esetben törlésre kerülnek, bármiféle elõzetes vagy utólagos figyelmeztetés nélkül.
Köszönjük, hogy elolvastad a szabályzatunkat!
********* Apró Csapat

idézet a bikemag apró szabályzatából (amit kicsit több ember is olvashatna és akkor nem kéne annyi hirdetést törölni ;)):

Az apróhirdetõ kizárólag magánszemélyek számára ingyenes! Minden kiskereskedelmi jellegû (ugyanazon hirdetõ folyamatosan új, garanciális termékeket kínál, stb.) hirdetést eltávolítunk! Kiskereskedõk érdeklõdhetnek a megjelenési lehetõségekrõl e-mailben.

• A hirdetés feladás magánszemélyek részére ingyenes.
  • A kategória helytelen hirdetések törlésre kerülnek.
  • Azonos szöveggel feladott hirdetések hirdetõi (spam) tiltólistára kerülnek.
  • A spam listára kerültek összes hirdetése törlésre kerül.
  • Egy hirdetésben egy termék, szolgáltatás hirdethetõ, egy hirdetõ maximum 3 darab hirdetést adhat fel.
  • Törlésrõl, moderációról a rendszer értesítést küld.
  • A hirdetések a BIKEMAG.APRÓ üzemeltetõi által szabadon módosíthatóak, a hirdetés feladója minden szerzõi jogáról lemond.
  • A hirdetés feladása a fentiek tudomásul vételét és elfogadását jelenti.
1. Más nevében feladott hirdetések:
A más nevében feladott rosszindulatú, lejárató hirdetéseket minden esetben töröljük 3 munkanapon belül. Minden ilyen eset hatósági eljárást vonhat maga utána hirdetés feladójára nézve. Amennyiben a hirdetõ többszöri törlés ellenére sem függeszti fel ezen jellegû tevékenységét, úgy véglegesen kitiltásra kerül az BIKEMAG.APRÓ hirdetõi közül.
2. Kategória helytelen megadása:
Minden olyan hirdetés törlésre kerül amelynél helytelenül van megadva a rovat. Ezért kérjük a hirdetés feladásakor a rovatmegadáskor a fokozott figyelmet. A helytelen rovatmegadásból adódó károkért az üzemeltetõ semmiféle felelõsséget nem vállal.
3. Spam és kiskereskedelmi hirdetések:
A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy elõzetes értesítés nélkül, minden olyan hirdetést és felhasználót töröljön rendszerébõl, amely spamnek vagy kiskereskedelemnek minõsit, illetve ennek gyanúja felmerül. A spamnek minõsülõ hirdetések azok is amelyek csupán néhány karakter eltérésével, de ugyanazon céget, szolgáltatást, terméket hirdetik. Nem érdemes sokáig próbálkozni a naponta megismételt hirdetésfeladással sem...
Figyelmeztetés nélkül törlésre kerül minden olyan hirdetés és felhasználó, amely más weboldalak népszerûsítésére, reklámozására próbálja használni az rendszert.
Amennyiben a törlést a hirdetõ nem veszi tudomásul és több alkalommal is megpróbálja az BIKEMAG.APRÓ rendszerét elárasztani hirdetéseivel a szerkesztõség panaszt tesz a hirdetõ internet szolgáltatójánál.
4. Illegális tartalmak:
A szerkesztõség elõzetes értesítés nélkül töröl minden olyan hirdetést és felhasználót mely törvénybe ütközik illetve ennek gyanúja felmerül. Ilyen hirdetések például:
- jogvédett termékek másolatai DVD/VHS/CD
- okmányhamisítás (igazolvány, stb.)
- csempészáru, kábítószer
- mobiltelefon függetlenítés
A felsoroltakon kívül minden olyan esetben megvalósul a hirdetés törlése, amely törvényt sért (pl. önkényuralmi jelképek használata, törvénysértésre való buzdítás, stb.) Az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után.
5. Hirdetõk egymásnak történõ üzenése:
A Bikemag Bazár rendszere nem azzal a céllal jött létre hogy a hirdetõk a BIKEMAG.APRÓ hirdetési felületén lejárassák egymást más hirdetõk, vásárlók elõtt.
Az ilyen és ehhez hasonló hirdetések és hirdetõk minden esetben törlésre kerülnek, bármiféle elõzetes vagy utólagos figyelmeztetés nélkül.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

a lecsó elég light kaja,már ha nincs benne egy szál kóbász :) én meg egy pizzát ennék meg valahol ;)

volt benne ...:) meg alatta egy kis szalonna, meg ugye kellett hozzá vagy 2 napi kenyéradag, meg lecsúszott majd egy liter hejhó eperlé .......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Azert, hogy ketszer kelljen kattintani egy linkre es azert, hogy invalid legyen az oldal. Az oka pedig hozza nem ertes.

pl: a kód elejére ez miért kell?

<html>
<head>
<title>********</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>

<body>

</body>
</html>

Enyim Paripa

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

húúú ámberek, +fõztem az elsõ idei lecsót...de qrvára telezabáltam magam, állat volt, most egy hétig koplalok.....

a lecsó elég light kaja,már ha nincs benne egy szál kóbász :) én meg egy pizzát ennék meg valahol ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Kerekeske:

Már a név hallatán ellenérzésem (? van ilyen szó? - furán hangzik) van, azt hiszem valaki ezzel a címmel spammelte a fórumot nemrégiben.

A design hát igen....
pl: a kód elejére ez miért kell?
<html>
<head>
<title>*******</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>

<body>

</body>
</html>

És szerintem javítsatok az oldal áttekinthetõségén, mert én most ahogy ráklikkeltem nem láttam meg pár sec-en belül hogy mi hol van, illetve mirõl szól az oldal, így be is csuktam egybõl. (A kattintásig még most sem jutottam el.)

Nem bátortalanítás, csak annyit üzennék, hogy gyúrjatok még rajta. És nosp@m.koszi .

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"