Magyarul a diploma != hepinessz, de ha nincs akkor cumi van. Az az alap, onnan lehet epitkezni.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakváá, ne legyetek már negatívak. teljesen igaz, egy szóval sem írtam. de munka keresésben nagyobb az eséyl. és mintha külföldrõl lett volna szó, szal nem épp aktuális amit írtok.Isten ez a hozzászólás...mutatom is meg sok hülye havernak aki még azt hiszi a fõsuli/egyetem=arany élet...
Úgy van! Mindenki kifelé! Egyedül akarok maradni!
Egyébként Thez!
Nektek a suliban még mindig azt mesélik, hogy minél több papírod van, annál többet fogsz keresni???????
Szegények!
Vállalkozó vagyok. 18 alkalmazottam van. Egytõl sem kértem iskolai papírokat. Csak leteszteltük, hogy az adott munkát el tudja e végezni. Pl.: most kerestem csajt angol nyelvtudással. Sokan jelentkeztek, hogy ilyen vizsgájuk, meg olyan van. Rohadtul nem érdekel. Aki a legjobban beszélt és még szimpi is volt, azt vettem fel. Ráadásul neki pont nincs semmilyen nyelvvizsgája, hanem bébicsõsz volt Londonban. Ennyi. Az összes vállalkozó ismerõsöm így csinálja. Csak az ilyen hülye multik jönnek a papírokkal. De az meg nem lehet életcél, hogy valaki egy multicégnél valami manager seggét nyalja.
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy fõiskoláról frissen kikerült emberkét még a postára sem lehet nyugodt szívvel kiküldeni, mert egy utánvétes lap kitöltése nem volt tétel, így neki azt nem kell tudni.
sztem ez nem a felsõoktatáson múlik hanem az emberen;)Olee:
"Nekem az a tapasztalatom, hogy egy fõiskoláról frissen kikerült emberkét még a postára sem lehet nyugodt szívvel kiküldeni, mert egy utánvétes lap kitöltése nem volt tétel, így neki azt nem kell tudni."
Ez nagyon-nagyon frankó!
Ha találkozunk fizetek egy bambit!!!
Te vagy a király,meg persze a SANYI.
;-)
az is papír nem?
ilyen könnyen megy?hehh.
nem volt tanár
köszke világ!
thez: nem az érettséginél, ez bõvebben mit jelent?
fõsuli/egyetem?
én aztmondom, érettségi, meg egy jó kis szakma.
Üzenem a világnak, hogy ma nelegyen közgáz órám...
ha meg nincs akkor.. akkor csak a mázlira bízhatod magad. jó cél megintcsak.Így van, hiába van papírod...
Mondjuk néhány állásnál kell hoyg legyen hozzá szakmai végzettséged (nem a munkáltató, hanem az állam miatt)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
1ertelmu: huzzal kifele!Adjam fel az állásomat egy nyugalmasabb, külföldi melóért ami sajnos csak oktoberig szólna?
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]