Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. május 08. - 22:05

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. május 08. - 21:57

mondhatni, barmikor megkaphatna.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. május 08. - 21:44

Na, ott van.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. május 08. - 21:28

epp azt akartam irni enis, hogy nem latom a gadzsit
me' nincs olyan hogy legszebb..
idõszakonként változó

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. május 08. - 21:27

NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. május 08. - 21:26

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. május 08. - 21:24

es majd ok megmondjak mennyire van jo az a diploma.
nem baj majd kiszolgalnak a mcdrive-ban. :-)
de mosolyogva kulonben bepanaszolom oket.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. május 08. - 21:07

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. május 08. - 21:04

és persze mindezt 25-30 éves korig max, pár év erejéig.Rendezzuk priviben a dolgot, szerintem a tobbiek erre nem kivancsiak
Kulfoldi munka fiataloknak jo, nyelvtanulas, idegen kornyezethez valo alkalmazkodas, anyucitol valo fuggetlenseg megtanulasa es meg sorolhatnam. Mellesleg miutan hazajon az illeto, meg valamennyi penze is van ( ha volt esze es nem verte el amit keresett ).
oks:)
Írta 2006. május 08. - 21:00

Kulfoldi munka fiataloknak jo, nyelvtanulas, idegen kornyezethez valo alkalmazkodas, anyucitol valo fuggetlenseg megtanulasa es meg sorolhatnam. Mellesleg miutan hazajon az illeto, meg valamennyi penze is van ( ha volt esze es nem verte el amit keresett ).
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 08. - 20:56

erre tudnék mondani konkrétan ellenpéldát. (dehát kivétel mindennél van
tudod, a kivétel az erõsíti szabály.
"zsebpénz"
mégicsak alja munkát illetve pojént dolgozol.
szóval nem állásod van komoly, hanem csak 2 évig akarod csinálni hogy hazamenj utána venni egy autót/lakást
de ez nem munka csak átmeneti pénzgyûjtés.
Majd meglatjuk mennyire vlt rossz kezdes. 4 honap alatt tobb dolgot tanultam meg, mint egy ketdiplomas egyetemista
A villat mar viheted is, 110-130 -as All Mountain 1. Ennel okosabb nem nagyon van
P3-ban bután mutatna:) használtba nem utazol?
Írta 2006. május 08. - 20:56

A villat mar viheted is, 110-130 -as All Mountain 1. Ennel okosabb nem nagyon van

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 08. - 20:54

lehet nekem azért nem hiszik mer nem vagyok elég erõszakos meg nem morgok folyton mint Aladár:)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak

nélküle kint lehet polcotpakolni, meg kis móka melókat csinálni zsebpénzért,
erre tudnék mondani konkrétan ellenpéldát. (dehát kivétel mindennél van

csak akit ki fognak vágni leépítésnél, fõnökcserénél elsõre az a papír nélküli lesz.mint ahogy mindenhonnan. addig van jó élet ilyen kisebb cégeknél, amíg nincs semmi gixer, jön a lé, meg nincs tulajcsere.
innentõl kezdve meg izzadás, nyalás, gyomorig, etc etc.
Ez így van sajna..
Ismerõs gyógyszerészként dolgozott nemistudom hány évig "egy helyben".
Aztán jött egy tulajdonos csere és szevasz, mert nem volt valami papírja.
(mondjuk az poén, hogy azóta ismét gyógyszerészként dolgozik egy másik helyen, szintén papír nélkül..)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. május 08. - 20:53

Írta 2006. május 08. - 20:52

Írta 2006. május 08. - 20:52

Írta 2006. május 08. - 20:50

lehet nekem azért nem hiszik mer nem vagyok elég erõszakos meg nem morgok folyton mint Aladár:)Hja. Papir. Azert a diplomat ne degradaljuk mar le ennyire. Bizonyos szakmakban feldughatod a seggedbe a CV-det, ha nincs. Ez van. Lehet itt okoskodni, meg faszsagokat beszelni de ez igy van. Aztan lehet, hogy Olee a vallalkozo felvesz de, hogy multihoz nem mesz papir nelkul, abban biztos lehetsz. Egyebkent kulfoldon is kell a siploma a jo melohoz, de persze lehet ilyen "papirok" nelkul is kimenni es futarkodni, meg bebisinterkedni. Az egyik volt kollegam kiment Londonba es bizony jo allasa van, most kint informatikus. Ugyanazt csinalja, mint itthon de nem kicsit keres jobban. Azt pedig boritekolom, hogy azoknal sokkal jobban keres, mint akik sinterkedni mentek ki. Persze megint mas egy bolcsesz diploma, amit feldughat maganak az ember, nem mellesleg pont annyit is er.
Magyarul a diploma != hepinessz, de ha nincs akkor cumi van. Az az alap, onnan lehet epitkezni.
nélküle kint lehet polcotpakolni, meg kis móka melókat csinálni zsebpénzért, de életcél 0. itthon is ahova mentem volna számtek céghez, mondta hogy nem a papír kell a programozóknak sem, hanem tudás.. csak akit ki fognak vágni leépítésnél, fõnökcserénél elsõre az a papír nélküli lesz.mint ahogy mindenhonnan. addig van jó élet ilyen kisebb cégeknél, amíg nincs semmi gixer, jön a lé, meg nincs tulajcsere.
innentõl kezdve meg izzadás, nyalás, gyomorig, etc etc.
Írta 2006. május 08. - 20:41

Most nézem,hogy én meg mire építkeztem.
Na,nekem annyi!!!
;-)