Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

volt már sebtapasz felül a farkatok tövén? nekem van. nem jó. asszem a bicajos gatya kidörzsölte, aztán nem gyógyult meg, újra kidörzsölte.
bllööeeeee
még szerencse, hogy nem kell szégyenkezni senki elõtt, mert nincs nõ:)

(mielõtt valamelyik barom kérne képet, a válaszom nem!)

A NEOGRANORMON csodákra képes.
(tapasztalat)
;-)
http://www.hazipatik...s/prod?pid=3421
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nem kell egybol a rosszat latni mindenben.
Nem az a fajta ember, aki elore kitervel ilyesmit, a masodperc tort resze alatt pedig nem valoszinu hogy ilyeneken volt ideje gondolkodni. Volt par visszajatszas, ott lehetett latni hogy nem direkt volt. ;)
Szal nyugi :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
õ vezette az idõmérõt, utolsó kör, már az idõ lejárt, de ugye még mindenki befejezheti.
schumacher jön, utolsó kanyarban elfékezi magát, és majdnem keresztbeteszi a verdát. mindenesetre mindenki, aki mögötte jött, annak fékeznie kellett, igy az összes, még versenyben és gyors körön lévõ üldözõjének is. (sárga zászlót lobogtattak)
alonso pl 0.3mp-el volt gyorsabb az elõzõ szektorban, aztán a végén hogy-hogynem, 0.067-el kikapott.
csuda érti :rolleyes: :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mi volt rob?
mondjad csak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
elrontott egy kanyart lol :D

így kell ezt csinálni... :P

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
schumacher profi basszus.
nekem ne mondja senki, hogy ez véletlen...
ragad rá a "szabályok rugalmas kezelése" is az évek alatt, ugy látszik, nem csak a kosz. (ugye emlékeztek a "célvonal boxutcára kivetitett meghosszabbítására"?)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts

Visszaolvastam több topikban a postokat, hogy mikor születtek és kik írták. Vazzeg! Szerintem a fórumosok 80%-a nem is biciklizik! Tök le lehet szûrni, hogy ki írogat munkaidõben, stb.....
De amikor süt a nap, szép az idõ és délután olyanok írogatnak, akik vagy suliba járnának, vagy nem dolgoznak. Elszomorító. Bringás fórum!?
Ha meg netán inkább a gép elõtt ülnek tekerés helyett, akkor külön erre fenntartott topikokban anyázzák egymást. Bringás fórum!?

Azokkal mi van akiknek megszakad a szívük hogy nem mehetnek ki tekerni mert le vannak sérülve?.........NYERGET AKAROK A LÁBAIM KÖZÉ :D:D

Xar ez így......szilváson sem indulok :(
Meguntam az aláírásom....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
volt már sebtapasz felül a farkatok tövén? nekem van. nem jó. asszem a bicajos gatya kidörzsölte, aztán nem gyógyult meg, újra kidörzsölte.
bllööeeeee
még szerencse, hogy nem kell szégyenkezni senki elõtt, mert nincs nõ:)

(mielõtt valamelyik barom kérne képet, a válaszom nem!)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
üzenem annak, aki elintézte, hogy köszönöm :)
bárki legyen is az

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Visszaolvastam több topikban a postokat, hogy mikor születtek és kik írták. Vazzeg! Szerintem a fórumosok 80%-a nem is biciklizik! Tök le lehet szûrni, hogy ki írogat munkaidõben:) , stb.....
De amikor süt a nap, szép az idõ és délután olyanok írogatnak, akik vagy suliba járnának, vagy nem dolgoznak. Elszomorító. Bringás fórum!?
Ha meg netán inkább a gép elõtt ülnek tekerés helyett, akkor külön erre fenntartott topikokban anyázzák egymást. Bringás fórum!?

nincs fix munkaidõm :)
utóbbi 2 hétben netem se nagyon....

Dig, Charon a gitárhúros sajna nem saját ötlet, egy görög filmben láttam .....má nem emléxem a fószer nevére, akit igy vallattak,,,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Zolle, Jorci!!
TV2 most. Csini japan kislanyok a teveben! Bar a film az eleg szar, legalabbis amit lattam belole ;) :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En pedig azt mndom, hogy o irta ala, hogy mehet a tv-ben. Ugyanis az atveres utan az engedelyet kell adnia a kozleshez. Ha ennyire hulye, akkor ez igy ennyi. Nem fogom sajnalni mr nagyfaszu vagyok meg indiannak uzengetek istenbarmat.

en nem erzem magam nyomoroncnak, nem mondom azt, hogy jajj szegeny kicsi afrikai srac o nem tehet semmirol, szemet ujfasisztak megalaztak, de amit ideztem azzal egyet ertek.

arrol hogy a teveben van mar miota [sajnos] nem o tehet, hanem azok az emberek aki penzt csinalnak abbol hogy o ottvan es minden epeszu ember hatan borzolja a szort.

o csak egy barom, akit elohuztak valahonnan, adja a hulyet mert az, de nem o erolteti rad magat. hanem a retekklub. es ezert pont nem ot kene megalazni, meg mittomen, de ebbol hogy ez tortent, hogy most majd a blikk meg a mai nap irhat rola, meg hogy itt mi beszelunk rola, megint csak oda folyik a love.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Akármennyire is utáljuk ezt a szerencsétlen kis balfaszt, akinek egyébként szemmel láthatólag semmiféle kapcsolata nincs a körülötte és vele zajló dolgokkal, senkinek nem lehet joga az erre való hivatkozással arra, hogy emberi mivoltában porig alázza, megsemmisítse, és akár csak egy másodpercig is abban a hitben tartsa, hogy meg fog halni.

en nem erzem magam nyomoroncnak, nem mondom azt, hogy jajj szegeny kicsi afrikai srac o nem tehet semmirol, szemet ujfasisztak megalaztak, de amit ideztem azzal egyet ertek.

arrol hogy a teveben van mar miota [sajnos] nem o tehet, hanem azok az emberek aki penzt csinalnak abbol hogy o ottvan es minden epeszu ember hatan borzolja a szort.

o csak egy barom, akit elohuztak valahonnan, adja a hulyet mert az, de nem o erolteti rad magat. hanem a retekklub. es ezert pont nem ot kene megalazni, meg mittomen, de ebbol hogy ez tortent, hogy most majd a blikk meg a mai nap irhat rola, meg hogy itt mi beszelunk rola, megint csak oda folyik a love.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

http://www.cspv.hu/03/51/utcso/

köszi
elsõ olvasatra nem rossz

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Még mindig hallom, ahogy kiáltozott veled, hogy Ne mutogasd a p.csödet Maki! :-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
findli volt rendes és cenzúrázott :)

..legalábbis eddig ezt hittem, de akkor volt olyan, aki gyorsabb volt :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én még mindig talonban tartom azokat a képeket...

a zember sohse tudhassa asztat, ho mikó lesz jó ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
ezt senki nem látta.. UGYE?:ogien:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sõt rohangálnak egy szál p.csben éjjel :D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

Visszaolvastam több topikban a postokat, hogy mikor születtek és kik írták. Vazzeg! Szerintem a fórumosok 80%-a nem is biciklizik! Tök le lehet szûrni, hogy ki írogat munkaidõben:) , stb.....

és még nem is voltál fórumtalin...
vannak olyan arcátlan emberkék akik még oda se visznek magukkal bringát..:)