Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Thez & Kboy

Ti Schumi drukkerek vagytok, nektek hiaba mond az ember barmit. Egyebkent tipikusan az elobb a tv-ben elhangzott mondat takarja a valosagot: Schumi drukkerek nem ertenek egyet a dontessel, mindenki mas igen. Szoval vagy mindenki hulye vagy a Sumi drukkerek, izles kerdese a dolog. :) Reszemrol jogosnak tartom, hogy megbuntettek a buntetes merteke pedig szerintem azert ekkora, mert peldat akartak statualni. Mellesleg nem faj a szivem azert mert egyszer rendesen megbuntettek, hanyszor nem tettek meg a multban...Ha a harom legjobbjat veszik el, akkor nem a masodikrol indul...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és ezért a keményen nagyon esélytelen második helyrõl kéne indulnia?:) ha mondjuk 10ik idõ lett volna és mögötte lett volna, akkor jogos is lehetne. de ilyen magasságban inkább nevetséges az egész mint hogy komoly legyen.

egészben azt nem értem ha ezt bárki más csinálta volna semmi se lenne belõle.
de mert õ profi, ezért õt az utsó helyre teszik.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

tehát egy különösen erõs fékezés, mely a saját idejét is rontja, szabálytalan.
tehát fékezni csak a bírák által megadott ütemben szabad, melyet jövõre már elõ fognak írni a szabályzatban. kanyarívekre ugyanez vonatkozik, csak a megadott íven szabad menni, aki máshol megy, az szabálytalan, csaló, és a 22ik helyre kerül.

7 éven át gyengélkedett minden más márka?:) szép baleset.
tavaly mélypontja volt a ferrárinak, de továbbra is legjobb pilóta schumi. ilyennel vádolni egy idõmérõ edzésen nevetséges. hisz a 2ik rajtkockáról is könnyûszerrel nyerni tud, ha úgy alakul, ezért nem kockáztatná ezt.

Teljesen egyetértek veled.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

tehát fékezni csak a bírák által megadott ütemben szabad, melyet jövõre már elõ fognak írni a szabályzatban. kanyarívekre ugyanez vonatkozik, csak a megadott íven szabad menni, aki máshol megy, az szabálytalan, csaló, és a 22ik helyre kerül.

tavaly mélypontja volt a ferrárinak, de továbbra is legjobb pilóta schumi. ilyennel vádolni egy idõmérõ edzésen nevetséges. hisz a 2ik rajtkockáról is könnyûszerrel nyerni tud, ha úgy alakul, ezért nem kockáztatná ezt.

pontosan azért mert a legjobb pilóta, és 100 körben 100 szor centire úgyanazt az ívet tudja nyomni , kissé furcsa hogy az ominozús körben egyszer csak elfékezi magát....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Vegre egyszer ugyanaz a szabaly vonatkozik Schumira, ami mindenkire.

És pont.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem ertek veled egyet. Vegre egyszer ugyanaz a szabaly vonatkozik Schumira, ami mindenkire. Minek magyarazol Renault lobbirol? Szerinted erosebb, mint a ferrarie? Nezzel kicsit vissza azokra az evekre, amikor Sumi nyert folyamatosan, hanyszor basztak meg a szabalyokat es ertelmeztek mashogy amikor rola volt szo? Egyebkent vicces a megallapitasod, a ferrari meg akkor nyert, amikor mas autok gyengelkedtek. Furcsa mod a forma1-ben altalaban a legerosebb auto nyer es ez azt jelenti, hogy a tobbi gyengelkedik. :) Hihi.

"A Ferraritól kapott számítógépes adatokat és a videófelvételeket megvizsgálva kijelentették, Schumacher ugyan olyan sebességgel haladt az ominózus körében a Rascasse-kanyarban, mint a korábbi fordulóiban mindig, ám sokkal nagyobbat fékezett, megmagyarázhatatlan okból.

"Minden rendelkezésre álló adatot figyelembe véve a versenybírák nem találnak magyarázatot arra, miért kellett különösen erõsen fékezni a pályának azon szakaszán, amibõl arra kell következtetniük, hogy a pilóta szándékosan állította meg autóját a pályán az idõmérõ utolsó perceiben, amikor az övé volt a legjobb idõ" - áll a monacói bizottság hivatalos állásfoglalásában"

vajon melyik lobbizta ezt ki? rönó lehet?féltheik a tavaly a ferrári autók mélypontja miatt könnyedén megszerzett vb címet...
ó, na mind1.
röhej az egész sajnos:(

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
vajon melyik lobbizta ezt ki? rönó lehet?féltheik a tavaly a ferrári autók mélypontja miatt könnyedén megszerzett vb címet...
ó, na mind1.
röhej az egész sajnos:(

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Teljesen egyetertek.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Az én véleményem is lehetne akár

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tankcsapda volt. Huzos dalok, uj album, baj vanrol zansasitva egyben, jammelesek, unplugged ket langolo hordoval, majd ismet egyutt, uj szamok, slagerek, ketszer vissza es az eso sem tett keresztbe. Kuzdoter tele, lelato felig (6 ropis jegy). Most nem vagyok abban az allapotban, hogy bovebben irjak de eletem legjobb TCS koncertje volt es nem hiszem, hogy a kozeljovoben lesz ilyen kulonleges koncert a reszukrol. Szoval aki szereti, az valami olyanrol maradt le, amit el sem tud kepzelni, aki nem szereti, annak hiaba mondom. Oriasi volt :koncert:

Enyim Paripa

Let the people speak

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Baumgartner-nek drukkolok, vele most mi van? de tényleg? Dacia-t reklámoz az oké.

Schumacher letolta...:D
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Baumgartner-nek drukkolok, vele most mi van? de tényleg? Dacia-t reklámoz az oké.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

mondjuk továbbra is röhejesnek tartom hogy egy vezetési hiba miatt a mért idõ UTÁN valakit ilyenre itélnek. elfogultság lenne? így legalább megadják az esélyt a többieknek.

Kénytelenek voltak...ha Schumi az élrõl rajtol Monacóban, akkor tuti nyerõ.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:D

evvan ilyen vagyok
mindig finomítok.
én se vagyok sumi fan, de akkoris a legjobb pilóta, ez sztem az elmúlt pár világbajnoki címe után elmondható róla:) ha a technika is úgy akarja, meg fogja szorongatni még utsó helyrõl is a nagymenõ újoncokat:)

mondjuk továbbra is röhejesnek tartom hogy egy vezetési hiba miatt a mért idõ UTÁN valakit ilyenre itélnek. elfogultság lenne? így legalább megadják az esélyt a többieknek.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

mondjuk így legalább izgalmas lesz, nem rajt-cél gyõzelme lesz hanem utsó helyrõl fog felkerülni a dobogó elsõ helyére

Álmodj királylány... ;) Monaco nem az a hely... Viszont a finn himnuszt rég hallottam már, itt lenne az ideje! na majd fél nap múlva kiderül. a verseny legyen jó, az a lényeg, felõlem nyerhet Schumi is...

edit: mér írtad át? nekm is át kellett mer rossz sort idézett be :(
When the day is through, all I want to do is slow down...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mondjuk így legalább izgalmas lesz, nem rajt-cél gyõzelme lesz hanem utsó helyrõl fog felkerülni a dobogó elsõ helyére:)

és nem azért írom mert ferrari fan vagyok hanem mert el lehet ismerni hogy a legjobb sofõr abból a bandából.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
http://www.f1hirek.h...rticle&id=14348
:smack:

hard rock hallelujah! :D

ja, al! majd egy pár sort írjál már milyen volt a concerto! Blackout is érdekel :)
When the day is through, all I want to do is slow down...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nem kell egybol a rosszat latni mindenben.
Nem az a fajta ember, aki elore kitervel ilyesmit, a masodperc tort resze alatt pedig nem valoszinu hogy ilyeneken volt ideje gondolkodni. Volt par visszajatszas, ott lehetett latni hogy nem direkt volt. ;)
Szal nyugi :)

szerintem azért profi, mert a másodperc törtrésze alatt kitalálja, és megvalósítja.
hogy kitervelte volna, azt én sem hiszem. de hogy "véletlenül" nagyon jól jött neki, az szerintem nem vitás....
(jah: még a kocsit se törte össze, pedig nekem ugy hitelesebb lett volna :)) - mondjuk igy lehet arra is hivatkozni, hogy micsoda jó pilota, még a vedát se töri össze, nem ugy mint a csapattársa....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
sumi nagyon jol csinálta(ja). sztem egyik csapat sincs olyan kreatív mint a ferrari

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]