Ti Schumi drukkerek vagytok, nektek hiaba mond az ember barmit. Egyebkent tipikusan az elobb a tv-ben elhangzott mondat takarja a valosagot: Schumi drukkerek nem ertenek egyet a dontessel, mindenki mas igen. Szoval vagy mindenki hulye vagy a Sumi drukkerek, izles kerdese a dolog.
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. május 28. - 13:54
Ti Schumi drukkerek vagytok, nektek hiaba mond az ember barmit. Egyebkent tipikusan az elobb a tv-ben elhangzott mondat takarja a valosagot: Schumi drukkerek nem ertenek egyet a dontessel, mindenki mas igen. Szoval vagy mindenki hulye vagy a Sumi drukkerek, izles kerdese a dolog.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 28. - 13:43
egészben azt nem értem ha ezt bárki más csinálta volna semmi se lenne belõle.
de mert õ profi, ezért õt az utsó helyre teszik.
Írta 2006. május 28. - 13:42
Teljesen egyetértek veled.tehát egy különösen erõs fékezés, mely a saját idejét is rontja, szabálytalan.
tehát fékezni csak a bírák által megadott ütemben szabad, melyet jövõre már elõ fognak írni a szabályzatban. kanyarívekre ugyanez vonatkozik, csak a megadott íven szabad menni, aki máshol megy, az szabálytalan, csaló, és a 22ik helyre kerül.
7 éven át gyengélkedett minden más márka?szép baleset.
tavaly mélypontja volt a ferrárinak, de továbbra is legjobb pilóta schumi. ilyennel vádolni egy idõmérõ edzésen nevetséges. hisz a 2ik rajtkockáról is könnyûszerrel nyerni tud, ha úgy alakul, ezért nem kockáztatná ezt.
Írta 2006. május 28. - 13:40
pontosan azért mert a legjobb pilóta, és 100 körben 100 szor centire úgyanazt az ívet tudja nyomni , kissé furcsa hogy az ominozús körben egyszer csak elfékezi magát....tehát egy különösen erõs fékezés, mely a saját idejét is rontja, szabálytalan.
tehát fékezni csak a bírák által megadott ütemben szabad, melyet jövõre már elõ fognak írni a szabályzatban. kanyarívekre ugyanez vonatkozik, csak a megadott íven szabad menni, aki máshol megy, az szabálytalan, csaló, és a 22ik helyre kerül.
7 éven át gyengélkedett minden más márka?szép baleset.
tavaly mélypontja volt a ferrárinak, de továbbra is legjobb pilóta schumi. ilyennel vádolni egy idõmérõ edzésen nevetséges. hisz a 2ik rajtkockáról is könnyûszerrel nyerni tud, ha úgy alakul, ezért nem kockáztatná ezt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 28. - 13:39
Vegre egyszer ugyanaz a szabaly vonatkozik Schumira, ami mindenkire.
És pont.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. május 28. - 13:33
7 éven át gyengélkedett minden más márka?
Írta 2006. május 28. - 13:22
"A Ferraritól kapott számítógépes adatokat és a videófelvételeket megvizsgálva kijelentették, Schumacher ugyan olyan sebességgel haladt az ominózus körében a Rascasse-kanyarban, mint a korábbi fordulóiban mindig, ám sokkal nagyobbat fékezett, megmagyarázhatatlan okból.
"Minden rendelkezésre álló adatot figyelembe véve a versenybírák nem találnak magyarázatot arra, miért kellett különösen erõsen fékezni a pályának azon szakaszán, amibõl arra kell következtetniük, hogy a pilóta szándékosan állította meg autóját a pályán az idõmérõ utolsó perceiben, amikor az övé volt a legjobb idõ" - áll a monacói bizottság hivatalos állásfoglalásában"
vajon melyik lobbizta ezt ki? rönó lehet?féltheik a tavaly a ferrári autók mélypontja miatt könnyedén megszerzett vb címet...
ó, na mind1.
röhej az egész sajnos:(
Let the people speak
Írta 2006. május 28. - 11:50
ó, na mind1.
röhej az egész sajnos:(
Írta 2006. május 28. - 11:27
Írta 2006. május 28. - 11:13
Írta 2006. május 28. - 11:04
Let the people speak
Írta 2006. május 28. - 09:48
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. május 28. - 09:21
Kénytelenek voltak...ha Schumi az élrõl rajtol Monacóban, akkor tuti nyerõ.mondjuk továbbra is röhejesnek tartom hogy egy vezetési hiba miatt a mért idõ UTÁN valakit ilyenre itélnek. elfogultság lenne? így legalább megadják az esélyt a többieknek.
Írta 2006. május 28. - 02:06
evvan ilyen vagyok
mindig finomítok.
én se vagyok sumi fan, de akkoris a legjobb pilóta, ez sztem az elmúlt pár világbajnoki címe után elmondható róla:) ha a technika is úgy akarja, meg fogja szorongatni még utsó helyrõl is a nagymenõ újoncokat:)
mondjuk továbbra is röhejesnek tartom hogy egy vezetési hiba miatt a mért idõ UTÁN valakit ilyenre itélnek. elfogultság lenne? így legalább megadják az esélyt a többieknek.
Írta 2006. május 28. - 02:02
Álmodj királylány...mondjuk így legalább izgalmas lesz, nem rajt-cél gyõzelme lesz hanem utsó helyrõl fog felkerülni a dobogó elsõ helyére
edit: mér írtad át? nekm is át kellett mer rossz sort idézett be
Írta 2006. május 28. - 02:00
és nem azért írom mert ferrari fan vagyok hanem mert el lehet ismerni hogy a legjobb sofõr abból a bandából.
Írta 2006. május 28. - 01:58
:smack:
hard rock hallelujah!
ja, al! majd egy pár sort írjál már milyen volt a concerto! Blackout is érdekel
Írta 2006. május 27. - 19:34
szerintem azért profi, mert a másodperc törtrésze alatt kitalálja, és megvalósítja.Nem kell egybol a rosszat latni mindenben.
Nem az a fajta ember, aki elore kitervel ilyesmit, a masodperc tort resze alatt pedig nem valoszinu hogy ilyeneken volt ideje gondolkodni. Volt par visszajatszas, ott lehetett latni hogy nem direkt volt.
Szal nyugi
hogy kitervelte volna, azt én sem hiszem. de hogy "véletlenül" nagyon jól jött neki, az szerintem nem vitás....
(jah: még a kocsit se törte össze, pedig nekem ugy hitelesebb lett volna
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 27. - 17:13
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére