Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2006. May 28. - 21:38

Posted 2006. May 28. - 21:33

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. May 28. - 21:24

Al: sumi elimserése nem egyenlõ alonso (a kedvenced, ezért esel neki suminak ilyen hangnemmel) leszarozásával.En semmit nem felejtek el, nyilvan nem veletlenul nyert hetszer Sumi. En csak azt mondom, hogy baromira unalmas masfel eve azt hallgatni, hogy Alonso mazlista, meg szar is. Francba is, nyert egy VB-t es most is elso. Mit kene meg tennie ahhoz, hogy vegre elismerjek azok akik szerint szar pilota? Mellesleg meg kell nezni a csapattarsa milyen remekul megy ugyanazzal az autoval. En csak egyszeruen nem ertem miert nem lehet elismerni ha valaki mar bizonyitott. Egyebkent itt egyszer mar ment egy parazs vita, de ettol meg nalam Senna az isten es a BMW
"Sztem ezen a pályán aki csak egy kicsit is tud vezetni az simán feltartja a mögötte jövõt."
Kb ezert nem ertem, hogy miert tortent volna barmi is, ha Kimi nem esik ki.
amit írtunk hogy nem volt teljesen fair amit kapott sumi.
és hogy 7szeres világbajnok.
ha alonso is 7 éven át lesz az, majd róla is így fog mindenki nyilatkozni.
Posted 2006. May 28. - 21:03

bájdövéj, volt valaki kosheenon tegnap?
mesélhetne milyen volt..
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. May 28. - 20:52

Posted 2006. May 28. - 20:42

Sztem ezen a pályán aki csak egy kicsit is tud vezetni az simán feltartja a mögötte jövõt.
al01 azért azt ne felejtsd el amikor Schumi eljött a benettontól világbajnok lett és ebbe az autóba beült 2!!! nagyon jó pilóta Berger, Alesi és mi volt az elsõ reakciójuk ??? Õk nem is értik,hogy ezzel az autóval hogyan lehetett világbajnokságot nyerni (ezután õk nem is tudtak semmit sem felmutatni )
En semmit nem felejtek el, nyilvan nem veletlenul nyert hetszer Sumi. En csak azt mondom, hogy baromira unalmas masfel eve azt hallgatni, hogy Alonso mazlista, meg szar is. Francba is, nyert egy VB-t es most is elso. Mit kene meg tennie ahhoz, hogy vegre elismerjek azok akik szerint szar pilota? Mellesleg meg kell nezni a csapattarsa milyen remekul megy ugyanazzal az autoval. En csak egyszeruen nem ertem miert nem lehet elismerni ha valaki mar bizonyitott. Egyebkent itt egyszer mar ment egy parazs vita, de ettol meg nalam Senna az isten es a BMW

"Sztem ezen a pályán aki csak egy kicsit is tud vezetni az simán feltartja a mögötte jövõt."
Kb ezert nem ertem, hogy miert tortent volna barmi is, ha Kimi nem esik ki.
Let the people speak
Posted 2006. May 28. - 20:19

Sztem ezen a pályán aki csak egy kicsit is tud vezetni az simán feltartja a mögötte jövõt.Sose.
Thez
En nem vitazom. A spanyol megvert mindenkit, Kimit is, aztan Kimi kiesett. 51 korig pedig ott volt a seggeben 0.4 tizedre. Szerintem ez tipikusan az, amikor valaki nyomas alatt van, tul voltak a box kiallasokon, min kellett volna meg izgulnia? Mi tortenhetett volna meg? Most komolyan. Realisan nezzuk mar a dolgot. A spanyol sokszor volt mar holt hulye, de ma az egyetlen eselye Kiminek az volt, hogy a spanyol kocsija pusztul el es nem a merci. Egyebkent lattunk volna meg 27 kort ugyanugy, ahogy 51-et, csak a boxok "izgalma" nelkul. De biztos nem igy van, ertem en. Tisztan latszott, hogy Kimi barmikor megelozheti, mar csak egy negyed kor hianyzott.
al01 azért azt ne felejtsd el amikor Schumi eljött a benettontól világbajnok lett és ebbe az autóba beült 2!!! nagyon jó pilóta Berger, Alesi és mi volt az elsõ reakciójuk ??? Õk nem is értik,hogy ezzel az autóval hogyan lehetett világbajnokságot nyerni (ezután õk nem is tudtak semmit sem felmutatni )
Posted 2006. May 28. - 19:10

al sose próbáltál még az idézet alá irni? mert nekem kurvára zavaró, hogy elõször olvasom azt, amit irtál, utána azt, _amire_
Thez
En nem vitazom. A spanyol megvert mindenkit, Kimit is, aztan Kimi kiesett. 51 korig pedig ott volt a seggeben 0.4 tizedre. Szerintem ez tipikusan az, amikor valaki nyomas alatt van, tul voltak a box kiallasokon, min kellett volna meg izgulnia? Mi tortenhetett volna meg? Most komolyan. Realisan nezzuk mar a dolgot. A spanyol sokszor volt mar holt hulye, de ma az egyetlen eselye Kiminek az volt, hogy a spanyol kocsija pusztul el es nem a merci. Egyebkent lattunk volna meg 27 kort ugyanugy, ahogy 51-et, csak a boxok "izgalma" nelkul. De biztos nem igy van, ertem en. Tisztan latszott, hogy Kimi barmikor megelozheti, mar csak egy negyed kor hianyzott.

Let the people speak
Posted 2006. May 28. - 19:06

Al: veled meg nem érdemes vitatkozni, mert olyan szinten határozottan hivatkozol erre meg arra, hogy meggyõzöd a vitapartnert hogy a saját véleménye hibás...

mint egy régi tanárunk, aki leosztályozta a saját véleményünket:) nem hiába szaladt ki sírva az óra közepén. hehe.
Posted 2006. May 28. - 19:03

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. May 28. - 19:02

azt tudo hogy nem ott kezdte, de nem ugy ment oda hogy a leggazdagabb csapat és a legjobb pilota. a jolét sztem utána jött
Let the people speak
Posted 2006. May 28. - 18:59

úgy sztem énis nyugodt lennék hogy mind2 esélyes, aki meg tudta volna zavarni gyõzelmét, kiesett a 30ik körben, aki meg szintén megverhette volna, azt kilobbizták elõle.
így nem nehéz nyugodtnak lenni.
próbáltatok már 180 fokot kicsavart ffb kormánnyal visszaváltani?
Let the people speak
Posted 2006. May 28. - 18:58

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2006. May 28. - 18:56

legjobb auto, legtöbb pénz? sztem nem. amikor sumi a ferrarihoz igazolt nem volt sok pénz. és még akkor semm lett mikor világbajnok lett. csak majd utána. de ahogy szépen kezdte megszerezgetni a vb címeket, ugy szép sorjában álldogálltak a gazdag bácsik és akarták neki ill a ferrarinak adni a sok pénzt. és én ugy gondolom hogy igy kezdett el felépülni a név. (mind sumié mind a ferrarié). aztán az egyértelmû hogy annak adnak aki sokat nyer. és megérdemli hogy a legjobb legyen az auto alatta hisz õ az aki a kevésbé jo autoval is sokat mutatott fel, majd a szuper auto vaL is. de kétégtelen hogy mostanában nem megy neki.
a mostani mezõnybõl ha valaki csak a 2/3át megszerzi a teljes pályafutása során annak amit sumi idáig összeszedett akkor az már nagyon menõ
Let the people speak
Posted 2006. May 28. - 18:55

úgy sztem énis nyugodt lennék hogy mind2 esélyes, aki meg tudta volna zavarni gyõzelmét, kiesett a 30ik körben, aki meg szintén megverhette volna, azt kilobbizták elõle.Mondok, nem kente volna. A spanyol sem mindig hulye, neha egesz nyugis tud lenni. Ma sem kapkodott.
Bar ha a falra keni, legalabb van izgalom. Egyebkent annyi lett volna a nagy izgi-bizgi, hogy a harom auto kozul ki es hogy tankol, mert ugye ezen a szinten Monacoban (sem) eloz senki senkit a palyan. Egyebkent ezert szar a forma1. A box dont es az ha valaki hibazik. Izgi...
így nem nehéz nyugodtnak lenni.
próbáltatok már 180 fokot kicsavart ffb kormánnyal visszaváltani?
Posted 2006. May 28. - 18:49

a mostani mezõnybõl ha valaki csak a 2/3át megszerzi a teljes pályafutása során annak amit sumi idáig összeszedett akkor az már nagyon menõ
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2006. May 28. - 18:45

ha a második helyrõl indul, alonso 10 perc után a falra keni a rönót, addig idegelte volna, mondjon bárki bármit.
Let the people speak
Posted 2006. May 28. - 18:40

ez az én véleményem is, amit már akkor is mondtam, amikor láttam, mindenki más véleményétõl függetlenül.én nem vagyok nagy forma1 fan, de ha valakinek, akkor suminak drukkolnék...
ellenben amit csinált, a felvételrõl számomra egyértelmû volt, hogy direkt csinálta. el lehet hinni palik maszlagját, de nem véletlenül büntették meg... gondoljon mindenki amit akar, õ tud vezetni és nem véletlenül rántotta meg a kormányt másik irányba.. szerintem
thez te láttad egyáltalán azt a részt, vagy csak a hírek alapján gondolod amit?
a büntetés kicsit talán el volt túlozva, de sok verseny van még hátra, remélem, fel tudja üzdeni magát az elsõ helyre simán
annál sokkal jobb pilóta, hogy ekkora hibát vétsen, bár egyszer felkente a falra a ferrarit, kanadában ha jól emléxem.
az az igazság, hogy ha beleveri a falba a verdát, és összetörik, akkor meguszta volna.
ez az ember vérprofi, az ezredmásodperc töredéke alatt szüetik a fejében a gondolat az ilyenrõl, hiszen nem sokkal elõtte mondhatták a fülére, hogy alonso az elõzõ szektorban 0.3 mp-el jobbat ment. tehát elõre nem hiszem hogy tervezte volna...
szóval az a véleményem, hogy nagyon jól kitalálta, csak nem sikerült neki tökéletesen végrehajtani, és megbüntették. feleslegesen kockáztatott tul nagyot, de nem ez az elsõ eset, hogy feleslegesen kockáztat tul nagyot.
ha a második helyrõl indul, alonso 10 perc után a falra keni a rönót, addig idegelte volna, mondjon bárki bármit.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. May 28. - 18:37

en mondjuk nem lattam a versenyt, de nem is baj, orulok hogy visszanyomtak.
Nem tudnak igazan megbirkozni a helyzettel, erosen nyakukra nottek a tobbiek. Szerencsere. Utaltam hogy a nagy penz meg a nagy hatalom miatt MS-t kikialtottak a legjobb versenyzonek. ami epuletes baromsag. Mikor Kimi minden masodik versenyen megfozte azt a hasznalhatatlan mclarent 2003ban[?] es megis kb 2 ponttal maradt el tole azt szeretik elfelejteni az emberek. az tudas. nem az, hogy valaki beleul a toronymagasan legtobb penzbol kifejlesztett csudaautoba es korbesetafurikazik a tobbiek meg meghalhatnak a palyan akkorse erik utol. arra meg zsolti is kepes lett volna.
Let the people speak
Posted 2006. May 28. - 18:33

másrészt sumi akkor is kurvajól vezet, ha nem is A legjobb, de a legjobbak között van tudásban is
a végérõl 5.ként beérni monacoban, még a legjobb autóval sem egyszerû!
minegy, majd legközelebb