és akkor megint a modik kerülnek ki gyõztesen? na azt már NEM:Dszervezzétek le, én meg majd élõben adom ahogy rátokgyújtom az épületet!
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. május 28. - 22:51

Írta 2006. május 28. - 22:51

Írta 2006. május 28. - 22:50

Al, aki majd a riportalanyokat is lemossa? miközben õk lennének az érdekesek? esetleg valaki aki mindenkit kimoderál..

Írta 2006. május 28. - 22:42

lenne csak ahoz kéne egy római sörözés, meg feljönni sokaknak vidékrõl is, vagy a többieknek lemenni vidékre talira... ott sose folyik folyton ilyen vér, mint itt, szóval ott értelmesen is meg lehet kommunikálni és valamely okból folyván nincs is komoly ellentét..
franccse érti.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. május 28. - 22:42

nem, hátba lõnéd magad egy hosszú csõvû vadászpuskávalDemszky helyen percek alatt rendet raknek, az fix.
Mondjuk ugy inditanek, hogy kirugnam az allomany felet es ertelmes embereket vennek fel. Aztan valamelyik jokepessegu vallalkozo meg csomagot tenne a kocsim ala eccercsak.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 28. - 22:40

jaja Al-t politikusnak!!!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 28. - 22:36

Írta 2006. május 28. - 22:33

de pont ezaz:D kapjuk az érveket, melyek valósak csak nem mindig stimmelnek, azaz pár fokos eltéréssel minden stimmol és mind jól hangzik.. csak az a határozottság, ahogy írod, és ahogy alátámasztod mindig, mindig a másik fél kerül ki látszólagosan a kevés fix adat miatt vesztesként:D ezért sem érdemes veled vitatkozni;)Vazzeh. Mindenki azt gondolja, hogy neki van igaza. Kulonben nem lenne vita. Nyilvan mindenki a sajatjat gondolja a tutinak. Csak azert utalom az ilyen vitakat, mert hiaba hozok fel ezer ervet, tenyeket, akkor sem lehet elismerni, hogy ja.
Írta 2006. május 28. - 22:27

tudjuk hogy neked van igazad, ezért sem írtam semim lényegeset, úgyis jól megindoklod valami adattal mindig a mondadód:)
ihajj
Ez pedig embertelen jo...
(chorus 1)
This one goes out to the one I love
This one goes out to the one I've left behind
A simple prop to occupy my time
(chorus 2)
Fire (she's comin' down on her own, now)
Fire (she's comin' down on her own)
(repeat chorus 1)
(repeat chorus 2)
This one goes out to the one I've left behind
Another prop has occupied my time
(repeat chorus 2 2x)
Let the people speak
Írta 2006. május 28. - 22:26

franccse érti.
Írta 2006. május 28. - 22:24

Írta 2006. május 28. - 22:24

tudjuk hogy neked van igazad, ezért sem írtam semim lényegeset, úgyis jól megindoklod valami adattal mindig a mondadód:)Az a baj, hogy mindig belemegyek, pedig sosem kene.
Egyebkent nyilvan nekem van igazam.
**** most megint majdnem folytattam, de nem ****

ihajj
Írta 2006. május 28. - 22:22

Egyebkent nyilvan nekem van igazam.

**** most megint majdnem folytattam, de nem ****
Inkabb hallgatom a jo kis R.E.M. - Perfect square koncertet. This one goes out to the one I love...
Let the people speak
Írta 2006. május 28. - 22:21

al: a #3065 után már komolyan reménykedtem, de úgy látszik az csak egy kisiklás volt
(idézés....)
hiú remények:D nem úgy van a'...
Írta 2006. május 28. - 22:19

(idézés....)
Írta 2006. május 28. - 22:19

mindenki elbeszél mindenki füle mellett és más részletre tér ki, amúgy nagyjából ugyanazt mondja
a bónusz pedig a végén való lekezelés hogy "áá nem éri meg veled vitázni, értelmetlen, hisz csak modnod a magadét"
miközben az is mindössze ugyanezt teszi, aki "okos enged szamár szenved" kijelentéssel és az imént említett lekezeléssel így fejezi be;)
amúgy tök gizda félig latinul írt postokat idemásolni:D
Írta 2006. május 28. - 22:18

Írta 2006. május 28. - 22:14

"Megy egy vita az Interneten. Nem szólsz bele, mert egyrészt nem telefon, másrészt ismered már az internetes viták természetét. Egy idõ után szemmel látható, hogy sokan próbálnak tényekkel meggyõzni valakit, aki viszont már elkötelezte magát - anyagilag is - a vita tárgya mellett és védi, körömszakadtáig. Korábbi tanulmányaidból tudod, hogy megint a kognitív disszonancia egyik változatával állsz szemben. Az illetõ agyában él egy kép magáról, hogy õ egy jól döntõ ember, akit nem lehet csak úgy beugratni minden hülyeségbe - ha õ ráköltött valamire nagyon sok pénzt, akkor az csak jó vétel lehetett. Ezzel szembeni tudattartalom, hogy rajta kívül gyakorlatilag mindenki becsmérli a vita tárgyát. Az illetõ szemmel láthatóan úgy próbálja a disszonanciát feloldani, hogy haragszik mindenkire, aki vitázik vele.
Most jön a kérdés: megpróbálod-e szép, okos szavakkal elmagyarázni az egyébként értelmes embernek a helyzetet, kitérve arra, hogy mi is az a kognitív disszonancia és milyen módszerek léteznek a feloldására? A jó válasz: nem. Gondolj bele: mi van, ha sikerül? Nemcsak azt az örömet veszed el tõle, melyet a tulajdona okoz, hanem a magáról alkotott képét is összetöröd. Ha meg arra számítasz, hogy úgyse sikerül, akkor minek csinálnád? A legjobb békén hagyni. Hagy örüljön a magáénak, hagy higgye, hogy jól döntött. Neki is jobb, nekünk meg mindegy. "
Szerintem nyissatok F1 topicot. Vagy klubot...
Let the people speak
Írta 2006. május 28. - 21:41

sztem alonso jó pilóta csak nekem a renault ellenszenves, így érthetõ h inkább az ellene küzdõnek szurkolok, legyen az kimi v schumi.
szerintem schuminak egy 10 helyes bünti lett volna korrekt
Írta 2006. május 28. - 21:39

al: köszi, akkor nem bántam meg hogy breakfastazra mentem