Akkor én is jelentkezek!

Kénytelen leszek így az egész pizzákat egyedül megenni... naaa, valaki mentsen meg az elhízástól!!!
olvass bash:)
www.bash.hu
Akkor inkább meg is veszem....asszem a lánckeréksorhoz való jó lesz a tárcsához is...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Adna vki kölcsön centerlock-os tárcsát felrakó kézikészüléket és lánckeréksorhoz is? Így sosem fogok biciklizni
-=B.B.B.=-
véletlenül félrenyomtam Explorer-be a gombot és tök jó, így elrejti a címsort meg a tácát, ilyen full screen izé....de most visszaállítottam...és nem tudom melyik gonbal tudom megint csinálni.....tudja vki?
-=B.B.B.=-
Hát igazából irányítástechnikai, és folyamatszabályozási mûszerész vagyok, de az IBM-nél, és a Samsungnál anno ezzel foglalkoztam, meg ezekbõl vizsgáztam. Meg ezt szeretni fogom újra csinálni, mert lehet vele sokat játszani:) És jól meg is fizetik. Azon a területen, ahol én leszek, rajtam kívül csak 1 ember ért hozzá.Neked akkor ilyen Cad-Cam programozó féleség a szakmád?
hát te attól ne féljél:)Kénytelen leszek így az egész pizzákat egyedül megenni... naaa, valaki mentsen meg az elhízástól!!!
Mással foglakozol (pl. a csajod, netán sportolsz) nem a gép elõtt ülsz nap mint nap így nyáron az nagyon helyes... de ez így értelmetlen.