Grat hozzá, irány a szigorlat!VÉGRE sikerült ez a szar fordítóprogramok vizsgám!!!!
Sikerült olyan idõpontban elmennem, hogy a vizsgasor eléggé szétvágta a csapatot, elég jó érzés itt 3-ast kapni:

holnap szétlövöm a valszámot... remélem...
Grat hozzá, irány a szigorlat!VÉGRE sikerült ez a szar fordítóprogramok vizsgám!!!!
Sikerült olyan idõpontban elmennem, hogy a vizsgasor eléggé szétvágta a csapatot, elég jó érzés itt 3-ast kapni:
Mákos... Nekem még infó töri magyar angol..... Hétfõn fognak szopatni...
Addig már nem is bringázok...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Szal lehet hogy a csóka egy Wartburgos maffiózó volt? :scared:Ilyenkor nincs para, hogy n nap elteltével megtalál és magáévá tesz?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ha a Google-ba beírnád akkor le is esnél!Baze, most néztem meg 5perce a Jedi visszatért, erre megnyitom az origót, és mit látok? Leilának ma van a névnapja! Majdnem leestem a székrõl:D
Na jóccakát.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
NE ÍGY! NE ÍGY!
tekertem az uton es megkostoltak.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Mérnem hiszed el Lorról hogy csak úgy belekötnek ok nélkül?tehát szép békésen tekertél az úton/járdán és belédkötöttek?
vagy azér rá is szolgáltál?