Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az valoba szek helyett van. Es az osszes megalloban.
Es jo otlet, ugyanis pont kenyelmesen tamaszt allas kozben. Felig ulsz, igy pihentet. ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Amúgy nem tudjátok, hogy az Üllõi-úti megállóban az a kis gyontató-támla vagy mi, micsoda? Szék helyett van?
Hoppá, ebbõl vhogy kettõt varázsoltam.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
vesszenek a graffitisek

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a kék vagonok attól nem esztétikusak, hogy már 27 és félszer volt a sok szar letakarítva róla, így már a kék festék is leszaladt róla...
ha nem nyúlnának hozzá, nem lenne ilyen.

sok kisebbségi komplexusos csak éjszaka dolgozós senki
nappal nem merik csinálni mert félnek a következményektõl...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jó, persze tisztán jobb, de ha már valahova festenek, akkor oda inkább. mert azok a kék vagonok se túl esztétikusak már. meg a betonkerítés se szemet gyönyörködtetõ. csak ez a két legcsúnyább felület jutott az eszembe most

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ja, pedig nekem még tetszettek is az új megállók. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jobban mutatna üresen... grefiti még talán talán egy két helyen de a tegelõs ittjártunkos ovodás bandáktól a t*köm kivan.
lol.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nekem is kb. ez volt a reakciom amikor a teveben mutattak hogy mit muvelt a sok baromallat. Baromi szep mondhatom. Miert nem firkalja otthon a hutot meg a mikrot?!!

mert a hûtõn nem látja senki.
nem túl esztétikus, amikor egy bástyát telefirkálnak. sajnos
de a vonatok oldalán (a régi szakadt kék vagonokon), és a régifajta betonfalakon (mint ami a katonaságokat keríti körbe) még jól is tud mutatni. felddobja az unalmas egyhangúságot.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

üzenem a sok köcsög tegelõnek meg grefitisnek, akik 1 hét alatt lefedték az új villamosmegállókat, hogy ba****k meg a jó k***** édesanyjukat, vagy bárkit akit akarnak

Nekem is kb. ez volt a reakciom amikor a teveben mutattak hogy mit muvelt a sok baromallat. Baromi szep mondhatom. Miert nem firkalja otthon a hutot meg a mikrot?!!

Eltornm a kezet az ilyeneknek es lenyalatnam vele a festeket a padrol / uvegrol / korlatrol / kukarol / foldrol...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Vannak szépek a gyárfalakon. De ezek ráadásul csak szar tagek. Azt még gyárfalra se kéne...megállóba meg semmit. Ezeknek a büntetését eléggé komolyan venném.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de ezt mikor nekik mondja az ember, legalábbis megkérdi hogy miért, aszondják ez szép....
SZÉP, értitek!
lol.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Azt én is néztem az Üllõi útnál.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
üzenem a sok köcsög tegelõnek meg grefitisnek, akik 1 hét alatt lefedték az új villamosmegállókat, hogy ba****k meg a jó k***** édesanyjukat, vagy bárkit akit akarnak

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
volt némi pitty putty

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mi volt? en mar csak azt latom hogy a fele mezony [koztuk kimi is :( a boxban husol] amerikaban mar tradicio lesz, hogy 8 auto koroz a palyan?

es hova tunt demon hill?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
kinyitottam egy üveg garone-t és egy doboz bombát..
remélem nem ma szülünk:D
jah és király az f1
törés és vérszag...

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
rob: köszönöm a segítséget.
ezért küldök egy kerékpárt NEKED.
;-)

Feltöltött kép
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
felhasználói beállításoknál a bõvített szövegszerkesztõt kell kipipálni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Képet feltöltöttem, de amikor hozzászólást akarok küldeni, nem látom a sárga négyzetet.

Amúgy én sem tudok közvetlenül képet betenni,mert az az eszköztár sor nincs nekem,amit konásandrás mutatott.
:-)
Szerintem valami felhasználói beállítás hiba lehet nálam.
vagy nem.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Képet feltöltöttem, de amikor hozzászólást akarok küldeni, nem látom a sárga négyzetet.

így ni:
Feltöltött kép