Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Lehet, nem vagyok picológus, ettõl függetlenül úgy gondolom, h túl sok a szabadon rohangáló, nyilvánvalóan veszélyes, szellemileg beteg ember, akiknél sok esetben megelõzhetõ lenne egy esetleges tragédia akár vmi teljesen alapszintû kezeléssel.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem vagyok biztos benne hogy észre lehet venni, vegyük pld a csendes szemüveges lúzerdiákokat akik kiírtották a társaikat egy derûs reggelen.
Az elmebaj nem nyilvánvaló, és amire azt hiszed, hogy elmebaj nem feltétlenül az.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mivel a családi háttér vagy úgy maga a környezet sok esetben nemhogy a kezeléshez nem megfelelõ, de a probléma felfedezéséhez sem, úgy sztem a pedagógusoknak kéne lépni, azért egy ilyet észre lehet venni, inkább az a gond, h senki nem érzi magáénak a feladatot...

PV: van, akikre ez sem hat... Magda Marinko heti programja annak kapcsán jutott eszembe, hogy a fickó unalomból az õrökre támad, de mivel abban a kellemes kéz-láb bilincsben van ilyenkor, foggal, illetve azokkal, ami a fogakból maradt neki... Szal az életösztön benne legalábbis kiírthatatlan.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
kala: akkor egyszerû a megoldás, folyamatos depresszív zenét nekik, sötét falak, kevlár cipõfûzõ, azt onnantól kezében a sorsa... csomó adóbevételt meg lehetne spórolni így:D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Igen, ez nagyon jó lenne, de majd önkéntes alapon feladja magát, hogy közveszélyes elmebeteg gyilkos vagyok?
Mellesleg, az sem lenne rossz megoldás, ami a Minority Report címû filmben van, csak az legalább annyira sci-fi mint, hogy egy lappangó gyilkos ösztönt a kialakulása elõtt észleljenek és kezeljenek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Arra gondoltak itt, hogy a bortonben a rabok kozott is van "igazsagszolgaltatas". A pedofilokat, stb. eleg erosen kezelesbe szoktak venni. Szerintem ezt a kis tetvet is 10 evig fogjak seggbekurni, ami azt hiszem meg mindig eleg enyhe itelet. Ha egyszer kijon, remelem az aldozat csaladja felgyujtja a picsaba ezt a mocskot. Egy 18 eves lany eletet tonkre is tette meg mielott az elkezdodhetett volna. Lehet, hogy en vagyok radikalis de nekem senki nem magyarazza meg, hogy ez megbocsathato bun. Reszemrol siman kihajtanam a felvonulasi terre, hogy a tomeg meglincselhesse a francba.

Komolyabb tagoknál mint pl. Magda Marinko ez úg yvan, h egyedül döglik a terítõ méretû cellájában, heti 2-3x viszik mosakodni, olyankor odaáll szépen az ajtóhoz, kezét-lábát bilincsbe teszik, majd bemennek hárman, kikísérik, majd vissza.
Nem találkozik/beszél senkivel, csak az amerikai filmekbõl jött az a klisé, h írtják egymást a nehézfiúk odabenn... Ami viszont tényleg gyakori az az öngyilkosság... Voltunk benn egy-egy napot a Csillagban meg a Mars téri börtönben is (Szeged) ezek a "legkeményebb" helyek Mo-n, a Csillag gyüjtõ, mindkettõ fegyház fokozatú is, szal nem épp nevelõotthon szint. És mindkét helyen volt aznapra önakasztás, bár rendszerint idõben levágják õket.

Dig;
mondjuk idõben megelõzõ kezelést adni neki, picológus, gyógypirula, h mindig nyugodt legyen, stb...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg en azt se tudom hogy az agyonfizetett haza nagyjai ott a parlamentben miert nem tudnak ilyenkor semmit kitalalni? nem azt kene csinalniuk?

szar az egesz :P

inkabb bontottam egy ilyet

Posted Image

es rakattintok a cs ikonomra :rocketman

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ha 15 éves a lurkó, akkor le se csukják. Javítóba küldik, vagy fiatalkorúak börtönébe, ami kb egyenlõ egy bûnözõ továbbképzõvel.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
haha, megtér..
és ha rájövünk mit tudunk tenni?beadunk egy antigént még mielõtt megszületik és majd békés pék lesz belõle?haláltábor?népirtás?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Arra gondoltak itt, hogy a bortonben a rabok kozott is van "igazsagszolgaltatas". A pedofilokat, stb. eleg erosen kezelesbe szoktak venni. Szerintem ezt a kis tetvet is 10 evig fogjak seggbekurni, ami azt hiszem meg mindig eleg enyhe itelet. Ha egyszer kijon, remelem az aldozat csaladja felgyujtja a picsaba ezt a mocskot. Egy 18 eves lany eletet tonkre is tette meg mielott az elkezdodhetett volna. Lehet, hogy en vagyok radikalis de nekem senki nem magyarazza meg, hogy ez megbocsathato bun. Reszemrol siman kihajtanam a felvonulasi terre, hogy a tomeg meglincselhesse a francba.

meg ahová az ilyenek kerülnek (fegyház) ott olyan katonás rend van, h nem nyúl hozzájuk senki, leginkább "csak" a testi/lelki elsorvadás fenyegeti õket

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Sajna globális a jelenség, és otthon szerintem még jobb a helyzet. Korruptak a yardok, meg nem szakadnak bele a bûnüldözésbe, de egy ilyen állatot agyba-fõbe vernek a kihallgatáson, arra mérget vennék.

Itt tényleg nyalják a bûnözõk seggét, mikor pedig kijön egy újabb jelentés hogy mennyivel csökken a gyilkosok átlagéletkora és a gyiklosságok száma, valami okos kitalál egy community projectet, ami arról szól hogy adjunk több esélyt a szegény feketéknek...
Közvetlen környezetemben ismerek 2 embert akit kiraboltak a közelmúltban, az egyik srácot fényes nappal a saját utcájában megtámadta 8-10 bantu, a másikat éjjel 3 szaracén, az egyik pisztolyt nyomott a fejéhez. Midkét esetben 15 év körüli srácok voltak, le se lehet õket csukni, és ezzel tisztába is vannak, érinthetetlenek...
Nem messze tõlem van egy útszakasz, az a gúnyneve hogy "murder mile", hetente hazavágják egymást a nehézsorsú dílerek.

Legdurvább hogy az angoloknak eszébe sem jut hogy szankcionálni kéne a dolgokat, inkább úgy tesznek mintha nem itt történnének ezek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hogy mi történik a sitten, az sok mindentõl függ, de fõleg az érintett szellemi állapotától szerintem
volt már a Csillagban pálfordulás, még a múlt rendszerben egy híresebb bagázs tagjai közül a legfiatalabbat még nem tudták halálba küldeni, és mire szabadult, megtért és asszem kántorként éldegél családjával vhol Gyõr környékén
meg ahová az ilyenek kerülnek (fegyház) ott olyan katonás rend van, h nem nyúl hozzájuk senki, leginkább "csak" a testi/lelki elsorvadás fenyegeti õket

vhogy arra kéne rájönni, hogy miként alakul ki egyesekben ilyen gyûlölet és elállatiasodás...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Egyetértek tamaskaval.
lor szerintem semmi probléma nem lenne ha leírnád, sajnos annyira romlott a társadalmunk, hogy egyszer eljön az idõ mikor drasztikus lépéseket fog tenni valaki megint.
A magyar jogrendszer meg kaka, a rendõr nem tehet semmit, a bûnözök segge ki van nyalva..szánalmas az egész.
conor: jó esetben még végez magával a sitten, mert ha egy ilyen kiszabadul..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ez a mehet amerre lat ugy lenne a tuti
ha csonkitas es vakitas
vagyis levagjak a labait kiszurjak a szemet es mehet amerre lat. ;-)

amugy valoban nincs ra szukseg
ha a fater ongyilkos lett akkor valszeg a vervonal nem a legjobb.
en eppezert pl nem mentenem meg az ongyilkossagra vallalkozokat.
idonkent vannak olyan gondolataim az ilyen dolgokkal kapcsolatban, hogy az vmi verfagyaszto.
/leirnam en bannolnam sajat magam/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

de en tovabbra is azt vallom, hogy az ilyen ember soha nem volt es soha nem is lesz szukseges tagja egy tarsadalomnak sem. Hogy miert az mar teljesen mindegy, o mar jobb ember nem lesz, csak rosszabb. tehat szuksegtelen. nem kell elete vegeig bezarni, mert hanyok a gondolattol, hogy abbol az adobol veszik neki a kajat, meg futenek vilagitanak ra, amit az apam meg az anyam fizet be az allamkasszaba.

meg kell tole szabadulni. most.

hasonlóan látom a helyzetet...

10 (ilyen) év után kiengedik vajon mit fog csinálni?!
Autist Team:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az igaz, hogy aki ilyen bunt kovet el, az ellen a benti igazsagszolgaltatas is lepni fog, es a sracra nagggyon hosszu 10 ev fog varni.

de en tovabbra is azt vallom, hogy az ilyen ember soha nem volt es soha nem is lesz szukseges tagja egy tarsadalomnak sem. Hogy miert az mar teljesen mindegy, o mar jobb ember nem lesz, csak rosszabb. tehat szuksegtelen. nem kell elete vegeig bezarni, mert hanyok a gondolattol, hogy abbol az adobol veszik neki a kajat, meg futenek vilagitanak ra, amit az apam meg az anyam fizet be az allamkasszaba.

meg kell tole szabadulni. most.

ha senki nem vallalja el [ketlem, adjatok pisztolyt tomcat-nek] akkor majd en. nem fog remegni a kezem.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

http://boon.hu/engin...ag/im-fuggetlen

ha sittre fog kerulni nem fogjak kimelni
aki not ill gyereket bantalmaz azt meg a sittesek sem kedvelik

amugy esleyes, hogy meg fog serulni vmikor a srac ha otthon marad
jobb ha elkoltoznek.

Erre az esetre reagálva máshonnan, és mennyire jó ötlet lenne..

"Kulturált országokban (pl. Szaúd-Arábia) ilyen esetekre találták ki a csonkítás büntetését. Levágják a faszi kezét-lábát, oszt' mehet, amerre lát. Elmélkedhet pár évig, hogy talán nem kellett volna."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://boon.hu/engin...ag/im-fuggetlen

ha sittre fog kerulni nem fogjak kimelni
aki not ill gyereket bantalmaz azt meg a sittesek sem kedvelik

amugy esleyes, hogy meg fog serulni vmikor a srac ha otthon marad
jobb ha elkoltoznek.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

ami kimaradt az elõzõ cikkbõl...
http://index.hu/poli...r/kegyetlen072/

Esetet enyhítõ körülmények b*sszákmeg.:mad:
Ezt a mukit ki kéne végezni ha õ csinálta.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
mindig elõjön a magyar igazságszolgáltatás, és én mindig fel is húzom magam rajta... :(
2 napja láttam itt az USA-ban egy doku. filmet elitéltekrõl. A nevük mellett kiírták a kiszabott büntetésüket is:
1 ember megölése: 50 év
2 ember megölése: 85 év...