Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Bringa tárolás ügyében a retrószakértõt, Yvorlt érdemes megkérdezni sztem, õ asszem az erkélyen tartja õket, bár neki mákja van, mert van erkély :)
De a lényeg az, h megoldható, mi felfúrunk majd tartót a falra, h ne legyen útban a gép.
Pl. ha az ember netezni szeretne, végképp olcsóbb a koli, 3-8e/hó a díj, míg albi esetén a bérleten felül ott a rezsi. Stefánián fél évre 6e a szélessáv, na most ADSL-nél ezt nehéz ennyire kihozni, akár hányfelé osztja is az ember... :)

ha arra utazol hogy minél olcsóbban elcsövezz valahol, akkor okés;)
de legalább 3 év lesz, nem biztos hogy valaki ennyit akar így élni.

és kolesz a rendes szintúgy nem olcsó ha jól tippelek...

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
azért az sem trivi, hogy melyik koleszba kerül az ember fia-lánya... legalábbis anno nem mi döntöttük el ki hova kerül, ezért vagyok albis a kezdetek óta.
When the day is through, all I want to do is slow down...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
thez, képzelegsz, az okés, én meg tapasztalok, és kicsit más a kettõ.

másfél évig volt a keróm koliban (2 különbözõ helyen), senkit nem zavart.
az, hogy egy kégli mennyire csöndes vagy nem, az a szobatársakon múlik. lehet albiban is nagy jövés menés hb, de egy koli is lehet tök kussos.

hülyeség a nagy általánosítás.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

bringát hova teszi? mert oda nem szokás beengedni. ha igen, én akkorsem hagynám bent.

Karcsi: szolgáltatótól függõen, de akár 1 héten belül is.

Bringa tárolás ügyében a retrószakértõt, Yvorlt érdemes megkérdezni sztem, õ asszem az erkélyen tartja õket, bár neki mákja van, mert van erkély :)
De a lényeg az, h megoldható, mi felfúrunk majd tartót a falra, h ne legyen útban a gép.
Pl. ha az ember netezni szeretne, végképp olcsóbb a koli, 3-8e/hó a díj, míg albi esetén a bérleten felül ott a rezsi. Stefánián fél évre 6e a szélessáv, na most ADSL-nél ezt nehéz ennyire kihozni, akár hányfelé osztja is az ember... :)

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts
Kala: mért beszélsz úgy mintha te nagyonis koleszos lennél? azér mer ott laksz vkinél nem biztos h érzed az milyen csúcsszuper. engem idegesítene, hogy egy perc nyugtom sem lehet és átjáróház az otthonomnak nevezett szoba.
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
koli ahány van, annyi féle
D-nél 2 fõs szobában a két keró simán elfér, és egész évben mukkanás sincs, vagy lehet, csak a bölcsészek nem érdeklõdnek irántunk :) szóval tanulni is lehet, ha nem csicseregnek túl hangosan a madarak a Városligetben
szakkolikról nem is beszélve
bulizós helyek is vannak, persze, mint a budaörsi meg a kõrösi csoma, ott eleve többen vannak egy szobában, de azért a vizsgaidõszakban azokban is kuss van :)

inkább azt tudnám tanácsolni, h aki nehezebben alkalmazkodik, az kevesebb emberrel lakjon együtt, és lehetõleg ismerõssel, fõleg kezdetben, akár koli, akár albérlet.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

thez, voltál már kolis?

A kolit úgy képzelem el mint egy hosszú osztálykirándulás, és azok általában nem a nyugalmukról híresek. Így valamennyire élhetem a saját életem, nem leszek röghöz kötve. Bulizni így is tudok, bár az elsõ félém szerintem nem arról fog szólni, csak szolidan, tényleg meg akarom csinálni az egészet, meg félek attól hogy kibukok. Meg mindig is vágytam arra, hogy "egyedül" éljek, ami jelen esetben nem teljesült csont nélkül. Anyagilag így sem olyan vészes, valami 20e/fõ/hó. Ja azt nem tudja vki hogy netet mennyi idõ alatt kötik be meg ilyesmi? Mert ha nem lesz, akkor ezt is meg kell csinálni.

bringát hova teszi? mert oda nem szokás beengedni. ha igen, én akkorsem hagynám bent.

Karcsi: szolgáltatótól függõen, de akár 1 héten belül is.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Kala: bringát hova tenni?
albérlet majdnem olyan mint otthon, csak van még 1-2 ember. Koli meg lehet hogy jó bulizós hely, de van aki tanulni is szeretne asszem.

thez, voltál már kolis?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
A kolit úgy képzelem el mint egy hosszú osztálykirándulás, és azok általában nem a nyugalmukról híresek. Így valamennyire élhetem a saját életem, nem leszek röghöz kötve. Bulizni így is tudok, bár az elsõ félém szerintem nem arról fog szólni, csak szolidan, tényleg meg akarom csinálni az egészet, meg félek attól hogy kibukok. Meg mindig is vágytam arra, hogy "egyedül" éljek, ami jelen esetben nem teljesült csont nélkül. Anyagilag így sem olyan vészes, valami 20e/fõ/hó. Ja azt nem tudja vki hogy netet mennyi idõ alatt kötik be meg ilyesmi? Mert ha nem lesz, akkor ezt is meg kell csinálni.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
muszakisok kolijat epp bombazzak
majd talan jovore kesz van

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Kala: bringát hova tenni?
albérlet majdnem olyan mint otthon, csak van még 1-2 ember. Koli meg lehet hogy jó bulizós hely, de van aki tanulni is szeretne asszem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ááá
jobb helyen lesz nálam ;)
Charon: te mindig jó vagy nálam :D
hétfõn akkor randi. te leszel az elsõ a másdoik VV

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
koli nem játszik, vagy miért lett albérlet?

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts

hozzám sok bicaj befér kedves leendõ pestiek :D
persze fizetés csak sörben :D

Természetben esetleg? Egyébként az a gáz, hogy nemtudom, hogy befér-e az albiba a bringa, mert csak fotón láttam még, és megbízok azokban akikkel lakni fogok. Csak õk lehet nem vették figyelembe h milyen sportot ûzök :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Természetben mióta nem lehet fizetni nálad? :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
hozzám sok bicaj befér kedves leendõ pestiek :D
persze fizetés csak sörben :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Leszünk barátok? :D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Én is 11. kerben lakok már pár éve :D
When the day is through, all I want to do is slow down...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ja én a 11.kerben leszek elszállásolva.

Akkó szomszéd leszel:D

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Dejót ünnepeltünk a szép kis Cívisvárosban, 2x hívtak ránk rendõröket, de a szép szemem miatt nem volt balhé, aztán ivászat sokáig. Még korán Loki meccs nézés, de az eredményre nem emlékszem :) Aztán megint jó volt és végül a Nagytemplom elõtt kötöttünk ki és ott néztük meg a felkeltét. Nagyon jó kis hely ez :) Ja én a 11.kerben leszek elszállásolva.