Erre azt mondom, hogy masnak is volt Michelin es megis szar iven ment es lassu volt, Alonso meg szaguldott. Nem vagyok fan, de komolyan unom, hogy mindenhol az jon, hogy ez meg az, pedig vagy mas versenyeket nezunk vagy Alonso tenyleg jo. Az mar mas kerdes, hogy a habitusa miatt - versenyen kivulirol beszelek - jol pofan vernem szivesen, de versenyen a legagresszivebb es mindig versenyt csinal. En pedig szeretem ha harc van, ha a palyan megy a meccs es nem a boxban nyeri valaki a versenyeket. Szoval nekem ezert szimpi a spanyol. Rettento unalmas lenne nelkule a forma 1. Lenne a ferrari meg neha villan a Merci es ennyi. De igy verseny van. Azt hiszem ez nem vitas. Legalabbis iden eddig ez az egyetlen izgalmas futam. Ma meg nem vettem elo a pocket pc-t, hogy jatszak futam kozben, pedig erre meg iden nem volt pelda.
akkor? 8 körön keresztül nem ment sumi. alonso meg igen. akkor mi is ezen a harc, és bõdületes elõzés? alonso elment, sima elõzéssel, sumi meg utána se nyomta neki. a gumikérdés látszott, egyik bristonos se ment gyorsan;)
(ilyen lendületes megszólalások után pedig igen, fannak tünsz;))