Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vegul mind a ketten kiestek :) Nem itt szoktak szarozni, de egy masik helyen mar felkurtak az agyamat, gondolom ezert hoztam ide az agressziv attitudot. :)

igen jó hogy van, így van ellenfele suminak.
a michelin pont jó, ezt írom, ezért tudott az elején az összes elmenni a bristonosok elõl.

de pont ez a fanatizmus jellemzõje, hogy senki se támad senkit, de olyan szinten agresszíven kezdik el védeni a meg nem támadott szóbanlevõt, hogy már már fáj...
ezt csinálod most is, eleged van hogy támadják, hogy leszarozzák, hogy lenézik..
senki sem nézi le, jó pilóta, jól is megy;)
de mivel technikai sport, így most neki volt nyerõ lehetõsége. schumi meg nyelte a port.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igen jó hogy van, így van ellenfele suminak.
a michelin pont jó, ezt írom, ezért tudott az elején az összes elmenni a bristonosok elõl.

de pont ez a fanatizmus jellemzõje, hogy senki se támad senkit, de olyan szinten agresszíven kezdik el védeni a meg nem támadott szóbanlevõt, hogy már már fáj...
ezt csinálod most is, eleged van hogy támadják, hogy leszarozzák, hogy lenézik..
senki sem nézi le, jó pilóta, jól is megy;)
de mivel technikai sport, így most neki volt nyerõ lehetõsége. schumi meg nyelte a port.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Erre azt mondom, hogy masnak is volt Michelin es megis szar iven ment es lassu volt, Alonso meg szaguldott. Nem vagyok fan, de komolyan unom, hogy mindenhol az jon, hogy ez meg az, pedig vagy mas versenyeket nezunk vagy Alonso tenyleg jo. Az mar mas kerdes, hogy a habitusa miatt - versenyen kivulirol beszelek - jol pofan vernem szivesen, de versenyen a legagresszivebb es mindig versenyt csinal. En pedig szeretem ha harc van, ha a palyan megy a meccs es nem a boxban nyeri valaki a versenyeket. Szoval nekem ezert szimpi a spanyol. Rettento unalmas lenne nelkule a forma 1. Lenne a ferrari meg neha villan a Merci es ennyi. De igy verseny van. Azt hiszem ez nem vitas. Legalabbis iden eddig ez az egyetlen izgalmas futam. Ma meg nem vettem elo a pocket pc-t, hogy jatszak futam kozben, pedig erre meg iden nem volt pelda. :)

akkor? 8 körön keresztül nem ment sumi. alonso meg igen. akkor mi is ezen a harc, és bõdületes elõzés? alonso elment, sima elõzéssel, sumi meg utána se nyomta neki. a gumikérdés látszott, egyik bristonos se ment gyorsan;)

(ilyen lendületes megszólalások után pedig igen, fannak tünsz;))

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akkor? 8 körön keresztül nem ment sumi. alonso meg igen. akkor mi is ezen a harc, és bõdületes elõzés? alonso elment, sima elõzéssel, sumi meg utána se nyomta neki. a gumikérdés látszott, egyik bristonos se ment gyorsan;)

(ilyen lendületes megszólalások után pedig igen, fannak tünsz;))

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyszer meg koccoltak is vazze. Akkor nyilvan el akarta engedni, mennye spanyol gyerek, en ilyen kedves csavo vagyok... Ne mar Thez. Utana meg 3 koron at a szar iven ment Sumi. Ezt nem magyarazod meg, hogy el akarta engedni :) A gumi kerdesre mar nem kapunk valaszt, a szerelok elinteztek Alonsonak. Fanatikus, Alonso fan, en? Elgurult a gyogyszered? :)

direkt rossz íven menni pedig sztem nem küzdés, hanem hagyás. egyenesben tartotta, kanyarban hagyta magát.

én ezt nem hívnám küzdésnek, az hívja csak annak, aki fanatikus Alonso fan, a körülmények figyelése nélkül

és akkor jöhet még a gumi kérdés is;) persze tudom technikai sport.

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
továbbra sem szarozták;) senkise.
direkt rossz íven menni pedig sztem nem küzdés, hanem hagyás. egyenesben tartotta, kanyarban hagyta magát.

én ezt nem hívnám küzdésnek, az hívja csak annak, aki fanatikus Alonso fan, a körülmények figyelése nélkül;)

és akkor jöhet még a gumi kérdés is;) persze tudom technikai sport.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem kuzdott? Te melyik versenyt nezed? :) Hanyszor huzta ra a kormanyt? Alonso akkor tudott elmenni, amikor a masik ivre ment, ahol tapadt, elotte vegig kuzdottek egymassal. Szoktak szarozni boszen, de ma szerintem senki nem vitathatja, hogy paradezik. Gumi ide, gumi oda, sokan vannak Michelin gumival, szoval ez nem tema. Plane, hogy elsokent kezdett el olyan iveken menni, ahol tapad. Kubica meg bameg. Tori azt a BMW folyamatosan es ezt nem kene azert. Tisztelje mar az egyetlen igaz vasat. :)

nem szarozzák, viszont most ne mondd azt hogy küzdött a német... egyszerüen csak hagyta a külsõ íven elmenni.

Enyim Paripa

Let the people speak

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Bocsi ez még az uszó EB témához!!!
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Ugyan már ebböl ekkora ügyet csinálni:)
Engem se engettek volna fel,csak azért mert lubickolt egy kicsit a vizben nem jogositja fel arra hogy a töktutiszuperuszodában ide-oda lofráljon.:clap:
Még elkoptatja a padlot és akkor mi marad a jövõ nemzedéknek,20 évnyi költségvetésbõl felépült uszodában ne mászkáljanak vizes lábbal a bajnokok.
A BIZTONSÁGI ÖRÖKNEK ÜZENEM::kissmyass
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kiváncsi leszek a végére.
talán bele is lép majd a gázba:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mondjuk sztem van vagy 20lityivel tobb benzin a ferrariban. ennyivel nem szokik lassabb lenni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem szarozzák, viszont most ne mondd azt hogy küzdött a német... egyszerüen csak hagyta a külsõ íven elmenni.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na ezek utan szarozza valaki Alonsot bazd. Mit muvelt az elso korben, aztan ahogy Sumit konkretan lealazta. Imadom amikor szarozzak a spanyolt, de azt hiszem most egy kicsit elhalkulhat mindenki. Ja, vegre izgalom is volt. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ez az f1 most egy hatalmas pankráció lesz:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nesze geci... Legkozelebb eles lofegyvert hasznalnak majd, aztan csak siman atmennek a puhatestueken. Haladunk az EU-ba. :)
http://index.hu/poli...ulvar/gazp0804/

A biztonsagiak is megmutattak az uszo EB-n. :)
http://index.hu/sport/agi0805/

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezt de regen irtam mar le:

megyek biciklizni

:D :D :D

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Upssz! Köszi :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Srácok! Egy hülye kérdés, de akkor én most lemaradtam a Tour de Hongrie befutójáról? Nem ilyenkor szokott lenni a Mûegyetem elõtt? Gondoltam kinézek. De most ez a kavarás...
Szóval azt tudom, hogy volt idén már egy a BAZ megyében, de nincs egy másik is?
Bocsi

nincs....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Srácok! Egy hülye kérdés, de akkor én most lemaradtam a Tour de Hongrie befutójáról? Nem ilyenkor szokott lenni a Mûegyetem elõtt? Gondoltam kinézek. De most ez a kavarás...
Szóval azt tudom, hogy volt idén már egy a BAZ megyében, de nincs egy másik is?
Bocsi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekünk okés
majd egyeztessünk még

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/