Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Vajon Kimi bevállalná a másodhegedûs szerepet?
Nem hiszem.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Brawn megy el "egy év pihire" állítólag...
http://f1hirek.hu/?t=article&id=14954
persze ezt nem cáfolta és nem erõsítette meg...
http://f1hirek.hu/?t=article&id=14984
When the day is through, all I want to do is slow down...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Jövöre Todt vagy Brawn bá elmegy egy évre pihenni, és akár fogadnék is, hogy Schumi átül az irányítópultba. Nem hiszem, hogy menne még egy évet, fõleg ha meglesz a VB cím is.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Aztán ERRÕL meg semmi????

Feltöltött kép
AUGUSZTUS 6

http://ion.elte.hu/~...ba/hirosima.htm
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
büszke vagyok Rátok,Gyerekek :)
más fórumon már a cybererõsemberek javában anyáznak stb a mai futam után :D
én az utolsó F1-es futamot Senna halála elõtt láttam,azt az ominózust nem és soha többé...
MotoGP:cool2:

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mondtam, hogy emberileg en sem csipem. Egyebkent a kocsog dolgai miatt nem csipem a nemetet se. :) Kovetkezetesen ruhellem az ilyen viselkedest. A ferrarit meg azert nem csipom mert amig Sumi nyert, addig rajuk mindig mas szabalyok vonatkoztak. :) Akkor is Senna a kiraly. :)

Azert Alonso -hoz annyit, hogy amit szombat reggel Schimuval csinalt az barki barmit mond gusztustalan volt.

Azt pedig nem teljesen ertem hogy lett egyenerteku egy piros zaszlos kikenyszeritett elozes egy komoly veszelyeztetes + tilosban elozessel ( +2 sec buntetes mindkettoert ).

A Renault -nak oriasi szerencseje van ezt leszogezhetjuk.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Az lenne a szep musor ha maradna, Alonso meg menne melle. :) Egy ertelmet latnam a dolognak, vegre kiderulne melyik a jobb pilota. :) Azonos auto, azonos gumi, ugyanaz a palya, had szoljon.

Topik sztem nem rossz ötlet, csak félek anyázás lenne :(

Kimirõl meg még semmit nem lehet tudni. Mindenki a Ferrarihoz várja, szerintem meg nem kéne elmenjen a McLarentõl...

Enyim Paripa

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Azert Alonso -hoz annyit, hogy amit szombat reggel Schimuval csinalt az barki barmit mond gusztustalan volt.

Azt pedig nem teljesen ertem hogy lett egyenerteku egy piros zaszlos kikenyszeritett elozes egy komoly veszelyeztetes + tilosban elozessel ( +2 sec buntetes mindkettoert ).

A Renault -nak oriasi szerencseje van ezt leszogezhetjuk.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Kimi most akkor hova megy? kirugjak massat a ferraritol? az nem lenne tul logikus. Ha schumi marad [nekem ugy tunik meg nem nyugdijazza magat], akkor pedig nincs helye. gondolom mclarentol mar mindenkeppen tavozik. vagy helycseres tamadas lesz, es alonso helyere ul a renaultba?

kene F1 topik :)

Topik sztem nem rossz ötlet, csak félek anyázás lenne :(

Kimirõl meg még semmit nem lehet tudni. Mindenki a Ferrarihoz várja, szerintem meg nem kéne elmenjen a McLarentõl... Ferrarinál mondjuk pikáns lenne a dolog, mert biztosan nem Massa szerepét töltené be, és bármennyire is nem szimpatikus nekem az öreg Schumi, az mindenképpen - ha a technika is úgy akarja - egy dupla ász felállás lenne. (És azt ne felejtsük el, hogy jövõre csak Bridgestone lesz, szal Ferrarinál elég nagy lépéselõny van kialakulóban szvsz.) Räikkönen már eljutott arra a szintre idegileg, hogy nem érdekli mennyit fizetnek neki, nyerni akar. Meg is értem... 26-27 éves, pénze van elég és 2 éve csak szenved, általában nem a saját hülyeségei miatt... Majd Monzában úgyis minden kiderül, a Ferrari akkor jelenti be a jövõ évi felállást, addig meg csak sajtótalálgatások meg bulvárhírek lesznek.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
A foci vb-s topicnak még jobb statisztikája van :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat jo, csak felvetes volt :)

bontottam a heineken bulihordot, es indul a css. :)

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

nyároon hetente, 3 hetente 1 napér? dehogy kell!:)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
vasárnap este 7 óra, Jégkert? AKi nem tudja hol van, kérdezzen.

aki nem tudja mi ez: röffenjünk össze sörfélék ivására, borfélék és egymás kóstolgatására, humormókakacagásra.

Jelentkezõk? Sala és én tuti :D (gyertek nyugodtan, majd rövid pórázra fogom õtet ;) )

Csajok elõnyben, Y kromoszómával nem rendelkezõ egyedek vendégeim vmire.
Meguntam az aláírásom....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Kimi most akkor hova megy? kirugjak massat a ferraritol? az nem lenne tul logikus. Ha schumi marad [nekem ugy tunik meg nem nyugdijazza magat], akkor pedig nincs helye. gondolom mclarentol mar mindenkeppen tavozik. vagy helycseres tamadas lesz, es alonso helyere ul a renaultba?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem baj ha piszkalodsz, iden meg nem vartam semmit, en azt mondtam 3 ev kell a csapatnak. Jovore az elmezonyben lesznek, aztan majd jonnek a gyozelmek sorra. :) Ido kell egy csapat osszerakasahoz, meg kellene majd nehany jo pilota is. Kubicabol meg lehet valami, csak tanulnia kell. Remelem jovore egy egesz idenyt kap es mire beerik a kocsi, o is jo lesz. Hosszu tavon kell tervezni. BMW Power akkor is. :)

ja ha nem marad komoly vas a mezõnyben, néha oda érhetnek....:)

Enyim Paripa

Let the people speak

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Az idényben mindenképpen a legjobb futam volt! :) Kimi :(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Vegul mind a ketten kiestek Nem itt szoktak szarozni, de egy masik helyen mar felkurtak az agyamat, gondolom ezert hoztam ide az agressziv attitudot. :)

így okés:o

jó volt azért, bár az ilyen dobogókon tök jót lehet derülni:p

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Amugy a legjobb, hogy kiestek a francba. Feltunt, hogy BMW volt a dobogon? :)

ja ha nem marad komoly vas a mezõnyben, néha oda érhetnek....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Pankráció volt ma a F1-en.
;-)
edit:thez megmondta...
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Amugy a legjobb, hogy kiestek a francba. Feltunt, hogy BMW volt a dobogon? :)

Enyim Paripa

Let the people speak