nekem is feltünt, hogy 2 hét elsõ használat után látható némi kopás, de cserébe jó és nem annyira drága, kb mint egy húzósabb maxxis
szvsz fél évet aktív használat mellett is ki kell bírjon hátul.. persze nem városi bringán

nem számít hogy kommersz vagy nem.
az számít, hogy ne shimano legyen, de fék terén lehet engedek, tekintve hogy a saintemet imádtam, és olcsó is, meg valószinüleg könnyebb mint a juicy5 (errõl info valakinek?)
a giga-x-pipe felõl hallottam már rosszat innen-onnan.
más nem nagyon van? lx egyáltalán nem tetszik, xt drága meg felesleges. x7 mellé sok is. hone? súlyban mennyi a hone?
kommerszebb sokkal mint bármilyen shimano cucc..Egyébként szerintem pont az Avid a legkommerszebb fék, de te tudod:D
nekem rohadtul kopik, pár bütyök már elég leharcolt elõl is meg hátul isgumiból ajánlanám a michi all mountain-t vmi újabb fajta. 6 körül van darabja, 720 gramm 2,2es, de kb 2,4esnek is elmenne
most ilyet használok elöl, és egész jó
elõször megilyedtem, mert betonon nagyon csúszik a tika és magas bütykök miatt, de terepen elég jó.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
- gumi: nagyjából 2.2" és nagyobb, de 800g és alatta, 5e huf körül. van ilyen?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vennék valamit
Meg is hagyták Drezda egy kerületét (?) olyan állapotban amilyenben volt a támadás után, örök mementonak.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Jaja. 45 nyarán Tokiót olyan gyújtóbombás támadást érte, melynek során többen haltak meg, mint Hiroshimában vagy Nagaszakiban.
Bár állítólag a drezdai terrorbombázásnak is annyi áldozata volt mint amennyi egy atomtámadás után lett volna.
milyen kis ügyes szüleim vannak
3-at fizet 4-et kap akció során begyûjtötték a Zongoristát és az Apokalipszis most-ot is, az Angol beteggel együtt, 900 FT-ért
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakOtt a pont. Látom más is tud nyitott füllel járni a világban.
Drezda 45 márciusában "meguszta" egy hagyományos szõnyegbombázással.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.