Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
azt nem mondtam, hogy nem kopik ;)

nekem is feltünt, hogy 2 hét elsõ használat után látható némi kopás, de cserébe jó és nem annyira drága, kb mint egy húzósabb maxxis

szvsz fél évet aktív használat mellett is ki kell bírjon hátul.. persze nem városi bringán ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

nem számít hogy kommersz vagy nem.
az számít, hogy ne shimano legyen, de fék terén lehet engedek, tekintve hogy a saintemet imádtam, és olcsó is, meg valószinüleg könnyebb mint a juicy5 (errõl info valakinek?)
a giga-x-pipe felõl hallottam már rosszat innen-onnan.
más nem nagyon van? lx egyáltalán nem tetszik, xt drága meg felesleges. x7 mellé sok is. hone? súlyban mennyi a hone?

A Hõne=LYX átfestve:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Egyébként szerintem pont az Avid a legkommerszebb fék, de te tudod:D

kommerszebb sokkal mint bármilyen shimano cucc..:)

de hiába régi berögzõdött marhaságokat nehéz feledni:)

a shimanonál jobb ár értékü cuccokat sajna manapság nehéz találni:\

HOne = LX. más színben, 1 grammal nehezebb

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

gumiból ajánlanám a michi all mountain-t vmi újabb fajta. 6 körül van darabja, 720 gramm 2,2es, de kb 2,4esnek is elmenne
most ilyet használok elöl, és egész jó
elõször megilyedtem, mert betonon nagyon csúszik a tika és magas bütykök miatt, de terepen elég jó.

nekem rohadtul kopik, pár bütyök már elég leharcolt elõl is meg hátul is :( mindenhol használom. A WTB Weirwolf jobban csúszott, ez nekem elég stabilnak tûnik, sõt, kifejezetten meg vagyok vele elégedve a kopást leszámítva:)
When the day is through, all I want to do is slow down...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem számít hogy kommersz vagy nem.
az számít, hogy ne shimano legyen, de fék terén lehet engedek, tekintve hogy a saintemet imádtam, és olcsó is, meg valószinüleg könnyebb mint a juicy5 (errõl info valakinek?)
a giga-x-pipe felõl hallottam már rosszat innen-onnan.
más nem nagyon van? lx egyáltalán nem tetszik, xt drága meg felesleges. x7 mellé sok is. hone? súlyban mennyi a hone?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Egyébként szerintem pont az Avid a legkommerszebb fék, de te tudod:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
gumiból ajánlanám a michi all mountain-t vmi újabb fajta. 6 körül van darabja, 720 gramm 2,2es, de kb 2,4esnek is elmenne
most ilyet használok elöl, és egész jó
elõször megilyedtem, mert betonon nagyon csúszik a tika és magas bütykök miatt, de terepen elég jó. persze a c16 sokkal jobban tapadt, csak kopva 1180 gramm szal... :P

hajtókarból hülyeség sztem nem shimanot venni, de egy firex jó lehet neked. a receficék asszem drágábbak.

hegesztett rhino v single track felninek? vagy az már túl nehéz?

fékbõl a legjobbakat (természetesen mag és saint) siekresen kizártad a hope tárcsával meg a shima no utálattal, szal marad a juicy

a többi passz így hirtelen..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
utóbbival csak egyetérteni tudok, igaz valami miatt kicsit nehezen tekerhetõ a birnga(nem olyan könnyen mint egy larsentt-HR semislick kombós bringát) de terepen verhetetlen, könnyû, és fillérekbe kerül.(gondolom nem is aszfaltra kell, hogy ez mérvadó legyen)

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás

- gumi: nagyjából 2.2" és nagyobb, de 800g és alatta, 5e huf körül. van ilyen?

Specialized Enduro Sport?
2,2", de ~55mm széles és magas ~780g, nagyon jó mintával.
Nekem maximálisan bejött. Kemény 3500 Ft.
Like a rock...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jaja, de sznobiszörpnek elég lesz hogy nincs shimano.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

vennék valamit

valami sznob cumót szerintem.. :-)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
vennék valamit, tippeket ötleteket, tanácsokat, bármit elfogadok.
lusta vagyok témánként beirkálni, szóval itt kompletten.
kerékpár lesz a dologból, és durván 300 ezerbõl ki kell jönnie.
ami van: hátsóagy, nyereg, nyeregcsõ, féktárcsa.
amit biztosan megveszek: 7.0 váltókar, hátsóváltó, x-gen elsõváltó, pg990-es sor, valami lánc, "pro" stucni.
amin gondolkozom:
- gumi: nagyjából 2.2" és nagyobb, de 800g és alatta, 5e huf körül. van ilyen?
- felni: hegesztett legyen, a gumihoz elég legyen, kapható legyen.
- tárcsafékes elsõagy: ne bike+ legyen, de csapágyas, merev és könnyû (~150g)
- kormány: min. 660-as, 250g vagy kevesebb, 10e alatt. os kell, mert a kormányszár os (vagy csináltassak szûkítõt?)
- hajtókar: 65 kilóhoz össztelósra, három lánctányérral. komplett megoldás monoblokkal 800g körül, 35 ezerig bezárólag. van ilyen? shimano kizárva természetesen.
- pedál: melyik a legolcsóbb cookbros kopi? look? vagy a cookbros olcsób? mennyi most az?
- fék. elöl-hátul nagy tárcsával lesz, elõreláthatólag szuperlight felhasználás mellett, ráadásnak ott a hope rotor, ahhoz passzolnia kell. lehetõleg ne shimano legyen. juicy5? könnyebb van? ár/súly mutató kellene.

asszem ennyi.

ja: 130-as revelation vagy elég lesz a recon? (azaz kell-e a dual air vagy elég lesz a solo air) ennél nincs olcsóbb 130-as levegõs villa, ami jó is igaz?

váz egyéni elbírálás alá esik, ha lesz még, akkor hornet30

köszi mindekinek.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Meg is hagyták Drezda egy kerületét (?) olyan állapotban amilyenben volt a támadás után, örök mementonak.

Én úgy tudom, hogy csak a Frauenkirchét hagyták meg úgy, ahogy volt, de végül mégis újáépítik mostanában.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Meg is hagyták Drezda egy kerületét (?) olyan állapotban amilyenben volt a támadás után, örök mementonak.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

:)
Bár állítólag a drezdai terrorbombázásnak is annyi áldozata volt mint amennyi egy atomtámadás után lett volna.

Jaja. 45 nyarán Tokiót olyan gyújtóbombás támadást érte, melynek során többen haltak meg, mint Hiroshimában vagy Nagaszakiban.
Tudnék sorolni jócskán neveket a szövetséges oldalról, akiket szintén a vádlottak padjára kellett volna ültetni Nürnbergben.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
900Ft ez a negy film egy csomagban dvd-n? Aztan hol?

milyen kis ügyes szüleim vannak
3-at fizet 4-et kap akció során begyûjtötték a Zongoristát és az Apokalipszis most-ot is, az Angol beteggel együtt, 900 FT-ért

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Ott a pont. Látom más is tud nyitott füllel járni a világban.
Drezda 45 márciusában "meguszta" egy hagyományos szõnyegbombázással.

:)
Bár állítólag a drezdai terrorbombázásnak is annyi áldozata volt mint amennyi egy atomtámadás után lett volna.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
J.Lo :-)

http://www.angyalisz....hu/cimlap.html

Sharon Pogue nagyszerû zsaru, kemény és nem ismeri a kompromisszumokat. Chicago déli részére osztják be, ez a terület hemzseg a bûnözõktõl. Sharon naponta életveszélybe kerül, amikor drogcsempészeket, fegyveres banditákat kell letartóztatnia, vagy éppen verekedõk szétválasztása a feladata. Gyakran olyan szenvedélyes dühvel veti bele magát a munkába, hogy társa és barátja, Robby gyanítani kezdi, a nõ már akkor megismerkedett az erõszakkal, mielõtt egyenruhát öltött volna. De Sharon sosem beszél errõl. Munkamániájával kompenzálja, hogy egyáltalán nincs magánélete. A családja évekkel ezelõtt kitagadta, nem is tartja velük a kapcsolatot, nappal dolgozik, éjjel pedig magányosan búslakodik, mert vágyódik a família után.

Valahol a szomszédságában lakik Catch. Különös ember, akit emlékei kísértenek. Üres lakásban alszik, azzal tölti napjait, hogy jótékonykodik mindazokkal, akiknek szükségük van rá. Ha esni kezd, és Catch észreveszi, hogy egy autó ablaka nyitva van, feltekeri, ha egy idegen elhalad mellette, rámosolyog. Kétszer egy héten bevásárol egy mozgássérült asszonynak, Elanora Davisnek. Minden alkalommal tréfásan ugratják egymást, de Elanora már megtanulta, hogy ne tegyen fel olyan kérdéseket, amikre a férfi nem akar válaszolni. A legtöbb ember számára, aki találkozik vele, Catch különös, de ártalmatlan figura. Néhányuk szemében azonban veszélyesnek tûnik, fõleg azok gyanakszanak rá, akik nem sejtik, mit akar elérni.

Aztán egy este valaki megtámadja a szolgálatban lévõ Sharont, ám felbukkan egy rejtélyes idegen, közbelép, lefegyverzi a támadót és megmenti Sharon életét. Persze Catch az, s hamarosan kiderül, hogy korábban már találkoztak egyszer... Aztán egymásba szeretnek. De a lány nem lehet igazán boldog, mert megtudja, hogy szülei nagy partit szerveznek, ahol ismét hûséget fogadnak egymásnak, de õt nem hívják meg. Ráadásul közben nyomoz egy kicsit új szerelme múltjában, s olyasmire derül fény, amit a férfi mindenáron el akar kerülni, még ha ez azzal is jár, hogy soha többé nem látja Sharont. Mindketten nehéz döntés elõtt állnak: miután évekig együtt éltek a fájdalommal, ha elõre akarnak lépni, kockáztatniuk kell, hogy elveszítik egymást, de visszakapják az életüket...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
gondolom romantikus, de akkor már jobban örültem volna vmi olyasminek, h Lesz ez még így se, v a Bazi nagy görög lagzi, stb.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az sem rossz. :D