Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
recon josag :) nagggyon finoman mozog. de csak 120mm-t. juci5 is jo, de a hope tarcsavastagsaga jo lesz hozza? meg adaptert talalsz?

nobby nic az cc versenygumi, eleg minimal butyukmerettel. misi allmountain sztem felejtos, oldaltartasa nulla.

lx hajtokar azert nem jo, mert a kozepso es a nagytanyer kozti res nagyon kicsi, k.rva hamar eltomodik sarral, az\tan nem tud a lanc megmaradni csak a kicsi vagy a nagytanyeron. idegesito. jo persze joidos bringasnak ez nemszamit :)

firex gxp-t itt nagyon szeretik.

kormanybol csak iszton. EA50 es felette. vagy ike carbon riser. 175 gramm, 60font, eleg jo minoseg.

de inkabb alkudd le azt a trek-et, es hasznald. boven eleg lesz a 100mm is, az arcodrol majd nem birod ugyse levakarni a vigyort, mikor maszni kell, es nem faradsz :D

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
'05-os :)

de reba csak dual aires van

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

4" sztem bõven elég ;) "dh"-ra használom a konát, 5"al és el lehet vele menni bõven.. rendes pályán (külföld) még nem voltam vele az igaz... de amire robnak kéne (gáton biciklizni :D) arra elég lehet a 4"

vazze ezt mondom en is!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Ezer akarok nem dual air reba-t. Nem egy fox, de az ara sem :)

de reba csak dual aires van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ezer akarok nem dual air reba-t. Nem egy fox, de az ara sem :)

ja és telónak én lehet inkább a recont próbálnám mint a revelationt...azt többen dicsérik hogy nagyon finoman mozog....a dual aires rebám meg hááát...szal nem egy fox....

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
ja és telónak én lehet inkább a recont próbálnám mint a revelationt...azt többen dicsérik hogy nagyon finoman mozog....a dual aires rebám meg hááát...szal nem egy fox....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jahogy jaaa... :)
hasznos info, igy már nem is vagyok annyira szerelmes.
100mm-t még mindig karcsúnak tartok...
igy visszatérünk az eredeti felálláshoz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

ebbe egy betegeskedõ de remélem thez jóvoltából megjavuló it-s black kerülne, ami szintén fullfekete.
ennek a 120mm-e mennyire lehet tényleg 120?

az a lgjobb villa, amit a manitou valaha gyártott kb ;) persze az újak közül...

4" sztem bõven elég ;) "dh"-ra használom a konát, 5"al és el lehet vele menni bõven.. rendes pályán (külföld) még nem voltam vele az igaz... de amire robnak kéne (gáton biciklizni :D) arra elég lehet a 4"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

a vázé. elég cc-snek tûnik.

mert az is, a fuelek 4"-t mozognak, a 120 az az oclv120 a trek mûanyagjának a beceneve

a liqiud mozog 5"-t, van egy a probike-ban 350-ért de gagyibb szereltséggel..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a vázé. elég cc-snek tûnik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

ebbe egy betegeskedõ de remélem thez jóvoltából megjavuló it-s black kerülne, ami szintén fullfekete.

mármint minek a 120 milije ?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

közben szerelmes lettem ebbe ni:
http://apro.bikemag....ct=24485&cat=12

jó izlés......de ez csak 4"-t mozog...:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Ez kurva jó gép, csak az R7 kaka, de azt eladod veszel bele TOTEM-et:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

árban mennyi a nobby nic?

ja bazz sok, azt elfeledtem....8K körül vettem asszem,

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

oké, gumi megvan.
hone hajtókaron minden lánctányér acél? vagy?
lx-szel a szine a legnagyobb bajom. tudom, hogy hone ugyanaz, de az legalább elfogadhatóan néz ki valamennyire.
gebhardt tányérok kaphatóak? mennyi kb? olcsóbban alu tányér, ami ilyen szépen le van marva?

acél, gebhart olcsó, nem tudom mennyi:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ellenben 2,25-ös nobby nic illetve irc traibear 2,25....ezek tekerhetõk is és elég jól tartanak.....mondjuk a nicet tenném hátra, a macit elõre....

árban mennyi a nobby nic?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

gumiból ajánlanám a michi all mountain-t vmi újabb fajta. 6 körül van darabja, 720 gramm 2,2es, de kb 2,4esnek is elmenne
most ilyet használok elöl, és egész jó
..

hmm....nekem annyira nem jött be, tavaly még csak egy verziója volt, a drága /10 k körül pro stück / és 600 grammos......asszem nyugodtan mondhatom annál szarabb gumim még nem volt.....

ellenben 2,25-ös nobby nic illetve irc traibear 2,25....ezek tekerhetõk is és elég jól tartanak.....mondjuk a nicet tenném hátra, a macit elõre....

vagy nokian nbx 2,3 /persze csak ha hullik le konárol a faktorban/ az is bejött, bár rohadtul kopik.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
oké, gumi megvan.
hone hajtókaron minden lánctányér acél? vagy?
lx-szel a szine a legnagyobb bajom. tudom, hogy hone ugyanaz, de az legalább elfogadhatóan néz ki valamennyire.
gebhardt tányérok kaphatóak? mennyi kb? olcsóbban alu tányér, ami ilyen szépen le van marva?