Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

cellux?

Nem,nem.
Van valami vastagabb és teljesen áttetszõ,illetve láttam már olyasmit is,ami a gyógyászatban használatos tapaszhoz volt hasonlatos.
De tuti nem az,mert én is az eü.-ben dolgozom.
;-)
Szerintem valami nyomdatechnikás cuccról lehet szó....
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
cellux?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Kérdésem lenne.
Ki tudja,hogy mi a neve pontosan annak az átlátszó ragasztószalagnak,amit a vázakra ragasztanak,hogy ne sérüljön a váz,villa,stb... a bovdenek mozgásától?
És persze hol tudom beszerezni?
THX.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
REBA helyett gondoltam esetleg. De ha nehez ako nem kell... :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
amugy recon 327 :) konnyebb. sokkal
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
csak ha ragaszkodsz a marzohoz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Errol mi a velemeny?
http://ebike.hu/term...mplavallas/2876

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

...
xm819 es 819disc meg UST-s, szal F.O.R.E technologia, ami nagggyon jo neked, mert nincs atfurva a belso fal, egyreszt ugye nem kell felniszalag [fontos :D], masreszt sokkal erosebb mint egy mindket oldalt atfurt felni. szelesseget nem tudom, de eleg csirke, kb 22 mm, de meg ez is csak 465gramm, viszont barom draga...

40-50%-al drágább kb, viszont a tubeless (valakinek) megér ennyit
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
xc717 23.4 mm, 395 gramm, ez mondjuk cc versenyzesre is alkalmas, de meglepoen eros.

xm719 24.6 mm, 460gramm, ez mar kicsit durvulosabb, de nem tarcsas. ami nem hatrany, csak sztem nem szep. ez a ketto egy arban van.

xm819 es 819disc meg UST-s, szal F.O.R.E technologia, ami nagggyon jo neked, mert nincs atfurva a belso fal, egyreszt ugye nem kell felniszalag [fontos :D], masreszt sokkal erosebb mint egy mindket oldalt atfurt felni. szelesseget nem tudom, de eleg csirke, kb 22 mm, de meg ez is csak 465gramm, viszont barom draga.

smarty: olyan mint egy candy, csak kicsit nagyobb neki a kerete, meg nem szervizelheto [elvileg] gyakorlatilag ez is csak pedal, tehat tengely van benne, zsir, meg golyok.

bar a candy szerviz meg 15 perc, es ket imbuszkulcs kerdese... nekem tuti az lesz.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

mi a rák az a smarty?
felnire nincs ötlet? 450g körül kellene, vagy 550 körül ha ust, és legalább 23 mm széles legyen. van ilyen?

van 2, 36 lukas mavic 317discem../asszem 440g/ .ha az én mázsámat bírta, alattad mindent kibír....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Tam: milyen az a villa?:) van még esetleg? :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Pacsirtás ? :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

900Ft ez a negy film egy csomagban dvd-n? Aztan hol?

h egyértelmû legyen, 900 ft egy film, és a neygediket kapod ingyé', hely pedig szülõket ismerve METRO vagy madaras tesco

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mi a rák az a smarty?
felnire nincs ötlet? 450g körül kellene, vagy 550 körül ha ust, és legalább 23 mm széles legyen. van ilyen?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
dig lehet tudok neked egy asszem 04es Z1FR atutost. 130mm-s. csak itt van.

eggbeater copyt sem szabad venni, a look csapagyai kb egy honapot birnak. akkor inkabb vegyel olcsositott eggbeatert, pl smarty. nekem candym lesz, ha elkopnak a shimanok. vagy ha sokat megyek sarban. [ami eselyes errefele]

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nobby nic az istencsászár sárban.
Lx és xt nem tudom, hogy mm-eket tekintve mennyire hasonló, de nekem (és Danténak is) még a legnagyobb dzsuvában is gyönyörûen a helyén marad a lánc (full xt + kmc z9000 lánc, pg 970 sor).

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hajtokar race face turbine lp josag
17eft-ert 3 lanckerekkel
naturlich hazig :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
1000 :)
When the day is through, all I want to do is slow down...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
megkérhetnék valaki egrit, hogy készítsen nekem pár fényképet a városban? a vasútállomástól nem messze kellene!
elõre is köszi.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
bazzeg az aproban nincs jó szimplavállas átütõs villa ami jó a PX-be:cry:
kúrjanak kecskét
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.