Jackass, tv2. ilyet se láttam még magyar tv-ben:)
csak piat ne küldj NekiBoldog születésnapot Bálna márka- és sporttársnak!:impreziar
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Gyere versenyre,utána bár ezt õk még nem tudják...
ha nem akkor megyeünk korcsmatúrázni
http://apro.bikemag....ct=28783&cat=56
ez lehet hogy lopott...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakkéne jól tudo angolos:
R9 right drop out
On the right drop out on our 05/06 R9 frames, tightening the oinch bolt may cause a small crack to appear on the inside and outside of the dropout. These bolts do not need much more than a slight "snug" to prevent the axle from unscrewing (not likely anyway) . These slight cracks are not a structural problem but we will replace them at no charge upon our receiving the damaged part to any customers who are concerned.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Aktuális civil
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
probike-ban láttam...ilyen harckocsizöld szinût...behaltam
ugye, az Uvexnek van nálunk DH bukója és síszemcsije annak ellenére, h a honlapon nincs fenn? :-/
az a szar mikor az urológusnál vannak kétségeid .../hogy is lehet mindkét keze a válladon ? /
![]()
Hollókõ környéke elég fincsiMijaza Cserhát?
De, nagyon is - én igazából szoktam, télen, alapozásképpen, kiországútizom arrafelé, pl Sas-bérc Buják mellett elég fincsi. (ezt azért ritkán csinálom, ugyanis van vagy 150 km egy ilyen köröcske...) Terepet nem ismerem sajnos, de kellene...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy