Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tud valaki elado gorgot ertelmes aron?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
thez

tényleg nem bírsz magaddal? :D azt majd sírsz ha elviszi a kiscica ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Robertó!
itten vagyon a villád találj ki vmit!:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

És a 4X pályán mit fogsz csinálni ?! Akkor már jobb ha feljössz rendesen és lecsurogsz, élvezed a kilátást.

@Márió
Megkaptam a mail-t, most el fogok menni 6 napra, utána valóra váltom minden álmod ! ;)

hát szakértek teccikérteni:D
a leogangos bicajkölcsönzés meg jól hangzik csak kérdés, hogy mennyi lenne 3 nap, meg hogy el lehet e venni akárhová, meg mennyi a kaució, meg bla bla:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Iljics, ha épp benne vagy az álomvalóraváltásban, akkor MSN :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Sala a telefonod vedd mar fel vazze :)

Enyim Paripa

Let the people speak

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Nekem bringát vagy villát valaki, pénteken megyek és nem akarok a 4X pályán tökölni egész nap.

És a 4X pályán mit fogsz csinálni ?! :D Akkor már jobb ha feljössz rendesen és lecsurogsz, élvezed a kilátást.

@Márió
Megkaptam a mail-t, most el fogok menni 6 napra, utána valóra váltom minden álmod ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
sajnos nem :)

Orczy uton vannak, van egy seat kocsijuk aminek bptv-05 a rendszáma ( 01-02-03-04 nem létezik, rögtön 05 :) ) .. az életrajzod elsõ elbírálója rögtön a portás-biztonsági õr! Komolyan, megyek mondom jöttem leadni,elveszi és végig olvassa! :) 'nyád!...

Igazából a technikára lettem volna kíváncsi, h mivel lehet ien jóminõségû adásokat alkotni. Sajnos odáig nem jutottam el..mert nem volt fényképem! Nyáron egyik délelõtt már hívott ez a nõ, h vkitõl meg van a számom, kéne nekik operatõr,mondom jó, mikortól? válasz: délután 4tõl!
én meg nyaraltam, így hát mostanra halasztottam a dolgot h bekeveredjek a médiá legmélyebb bugyraiba..

Amúgy magam alápisiltem mikor a nõci tényleg méltatta a munkájukat, és h itt mindig a maximumot kell adni stb stb..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem kiészítettél fotókat? Csak mert kíváncsi lennék, hogy amikor a legjobb megjelenésû és beszédkészségû egyedeket ültetik a kamera elé,(jelen edetben Anettka) akkor hogyan is nézhet ki a BP TV stábja.:)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Lehet h félreértették és azt hitték h bemondó akarok lenni és ezért hiányolták a sorozatot vmi kis bõrszerkóban :)
Expinálom a pinarámát.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Anettka helyére pályázol?:D :D

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
ááá

voltam a Budapest TV-nél "állásinterjún" és beszélgettem a nõvel, kezében az életrajzom, majd kérdi h fényképet hoztam? mondom nem...pedig kéne..vazzeg ott ülök veled szemben!!! mi a fasznak? .. a legszebb, amit én nem hittem el, h õk nem tudják h szar amit tsinálnak..sõt! .. agyfaszt kaptam!
Expinálom a pinarámát.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
naggggyon jóóóó

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nekem bringát vagy villát valaki, pénteken megyek és nem akarok a 4X pályán tökölni egész nap.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
aladár: nálunk is van szemcsi ;) gyere be oszt nézz bele a napba.

kéne egy elsõ hidrás fék kölcsön egy hétre. lehetõleg hosszu csõvel. valaki?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

visszagyuttem amugy. eddig szidtam a b737-est, hogy szukos, na az airbus320 meg szarabb :P tobb labter volt a 106os pozsoban hatul mint ebben a szarban.

Ugyan-ugyan, arról nem a "típus" tehet, hanem, hogy a légitársaság, hogy hogyan "tölti" fel.. :) Én ültem fapadoson és "normál" járaton ugyanabban a típusban és a Malév normál járaton nem volt ilyen problémám..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A 321-ben el lehet ferni kenyelmesen :) Nalatok a boltban van specialized napszemcsi? Megnezhetned mennyire mukodik benne az adaptalit lencse :)

visszagyuttem amugy. eddig szidtam a b737-est, hogy szukos, na az airbus320 meg szarabb :P tobb labter volt a 106os pozsoban hatul mint ebben a szarban.

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Thez; jaja
ma meglestem az Etto-t is meg Uvexnek a bukóit, de úgy nézem, utólag is a 661-et választottam volna, ráadásul olcsóbb is volt
nayo, a harckocsizöld Uvexnél nem, de az volt a leggázosabb :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
thez a mennyisegre hajt, nem a minosegre ;) :D

holnap szamitogepet epitek, szoritsatok :) uj alaplap, vidikartya, plusz 512 ram, meg egy tap. valamiert erzem, hogy nem fog elsore sikerulni, es majd eszem a kefet, hogy mi a gebaszos :P de remeljuk megse.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Boldogot! :birth:

:)

Jackass, tv2. ilyet se láttam még magyar tv-ben:)

több mint 17ezer hsz wow :-)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy