nem, bizony, bár én nem szeretem a direkt szem elé fésült hajat, de itt most mint "torzonborz" vad lány imázsként mutatkozik meg (ezt látjuk a mozdulatában is, letépi magáról a ruhát), szódával okburce: az avatarom netrõl van, nem csúnya a csaj.
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal (archív #3)
Posted 2008. April 14. - 01:27
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2008. April 13. - 23:40
Posted 2008. April 13. - 23:36
http://apronet.hu/one.php?adid=6079471
Van olyan, aki erre válaszol, de most komolyan?!
Ez az a kategória, amikor az utcán utánam szól a bunkó valami cifrát a kocsiból és akkor azt várja, hogy odamegyek és beszállok, hogy "jó persze, hogyne".
Posted 2008. April 13. - 22:25
piszok jó ez a Voitl...jó kis gép lesz ebbõl is...
Posted 2008. April 13. - 22:19
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Posted 2008. April 13. - 22:03
-"kihívtam az XY céget (a suli volt diákja alapította, nagyobb AV cég), mert azért 2000 fõ az mégis nagy felelõsség, nem bízhatom csak rátok. elég jó kedvezményt kapunk tõlünk, meg õk hoznak minden cuccot, ami kell."
-"akkor nekünk ugye nem kell bent lennünk, tanárúr, ha õk jönnek és csinálnak mindent, saját cuccal?"
-"de jó lenne..."
-" de tanárúr, MINEK? azért fizetik õket, hogy megcsináljanak mindent, akkor mi minek kellünk?"
-"mert nektek van helyismeretetek (LOL), meg ez nektek egy jó lehetõség, hogy tanuljatok meg kapcsolatokat szerezzetek..örüljetek a lehetõségnek, az iskola rengeteget ad nektek."
-"naigen tanárúr, de nekünk lenne jobb dolgunk is péntek este, ha ezt itt profik csinálják helyettünk..meg ha ki tetszett hívni, akkor mi nem kellünk."
-"fiúk, akkor nem kell ezt csinálni, minek vagytok ti akkor stúdiósok? itt kell lennetek!"
kíváncsi vagyok, mennyire lepõdne meg ezek után, ha ballagáson egy szál mikrofon nem lenne se égen, se földön, és mi kint söröznénk kollektíve a téren. (persze lesz, mert mégiscsak haver ballagása)
de ha holnap bármelyikõjük (stúdiófõnök, progszervezõ) elõbb mer kilépni az iskola épületébõl, mint mi, akkor most már balhé lesz. az nem állapot, hogy a stúdiófõnöknek nekem kell bekötni egy DVD lejátszót, mert nem ért hozzá és nem is akar.
eddig nem zavart, szeretjük ezt csinálni, egyfajta hobbi -és tényleg rengeteg, drága eszköz van a suliban, amit megtanulhatunk kezelni, amire itthon nem lenne lehetõségünk. de most, hogy tanulnunk kellene, de ugyanúgy elvárják, hogy odategyük magunkat, és bent szoptunk pénteken este 7ig, hogy tutira ne gerjedjen sehol a mikrofon, és szóljon valahogy a hangfal (rohadtsz*r a suli akusztikája), õk meg már 3kor lelépnek, na ez nem állapot.
Posted 2008. April 13. - 22:02
Ekkor már indul a busz. Érzem jó kis hajnali száguldások lesznek ebbõl. Kel már ilyenkor a nap?
de legalább hideg lesz. és felvehetsz sok-sok ruhát, amibe délután jó eséllyel kegyetlenül beleizzadsz, vagy a táskádba teszed és csak a hátadon fog patakokban folyni a víz
(jártam én is 6ra melózni, 20 km-re)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. April 13. - 21:47
Ennyi. Csak nem kell hozzászoktatni õket h. csak szólnak és megvan.
Ez így gáz.
Posted 2008. April 13. - 21:43
Hálóóó!!!!! - Mondja milyen számot kér? - Hálóóóóó! Üdvözlöm assszonyom! Milyen számot szeretne kérni? - Hálóóóó hallanak? Igen halljuk. Tí Tí Tí letette..
Posted 2008. April 13. - 21:42
CJ: nálunk holnap városi pedagógusnapot tartanak a suliban, és a prog.szervezõje a sulinak közölte, hogy örülne, ha bemennénk, mert az XY (stúdió"fõnök") rohadtul nem ért semmihez (nem is akarja megtanulni), és nem meri rábízni -elég gáz 400-500 fõ elõtt beégni-, mi meg eddig mindig jól megcsináltunk mindent, szóval "fiúk, akkor fél8 hétfõn!". a többieknek persze szünet van. pénteken öregidák találkozó- valami 1600 jegy kelt el eddig elõvételben, rengetegen lesznek-, az is hajnalig tart, péntek reggel 8-tól kb. szombat reggel 8-ig a suliban leszek.
burce: az avatarom netrõl van, nem csúnya a csaj.
Posted 2008. April 13. - 21:41
Síntértelep:D
ez a maradék 2 hét suli gyilkos:s
Kishercegnek elvitték a rebáját?
Posted 2008. April 13. - 21:39
Posted 2008. April 13. - 21:23
Ekkor már indul a busz. Érzem jó kis hajnali száguldások lesznek ebbõl. Kel már ilyenkor a nap?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. April 13. - 21:02
nem ez a stand up comedyban volt úgytudom:chin:ez nem a madagaszkárból való, kis átköltés után?
Posted 2008. April 13. - 21:00
pedig mégse
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. April 13. - 21:00
ez nem a madagaszkárból való, kis átköltés után?átbaszlakmegöllekeláslakkiáslakésujraátbaszlak
Posted 2008. April 13. - 20:59
átbaszlakmegöllekeláslakkiáslakésujraátbaszlak
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. April 13. - 20:58
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. April 13. - 20:56
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. April 13. - 20:55
RAUH-Welt
B E G R I F F