Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

burce: az avatarom netrõl van, nem csúnya a csaj. :)

nem, bizony, bár én nem szeretem a direkt szem elé fésült hajat, de itt most mint "torzonborz" vad lány imázsként mutatkozik meg (ezt látjuk a mozdulatában is, letépi magáról a ruhát), szódával ok :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ezek a helyek a klasszikus nudihelyek, nem? :D

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Ezt a gyöngyszemet találtam aproneten, miközben városi bicót kerestem :D

http://apronet.hu/one.php?adid=6079471

Van olyan, aki erre válaszol, de most komolyan?!
Ez az a kategória, amikor az utcán utánam szól a bunkó valami cifrát a kocsiból és akkor azt várja, hogy odamegyek és beszállok, hogy "jó persze, hogyne". :D
Jónást várják a halban!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
gyahh de jót csapattunk ma...:-)

piszok jó ez a Voitl...jó kis gép lesz ebbõl is...:)
Autist Team:)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Ne felejtsétek a hétvégén a mûjégen:

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Höri: ha ez így menne...kérdeztük prog.szervezõt, hogy öregdiákra mi kell, meg hogy ha nincs, csak 2 darab URH-mikrofonunk, de kellene mondjuk 4, akkor el kell kezdenünk lobbizni már most, hogy hadd legyen, vagy vehetjük-e egybõl.

-"kihívtam az XY céget (a suli volt diákja alapította, nagyobb AV cég), mert azért 2000 fõ az mégis nagy felelõsség, nem bízhatom csak rátok. elég jó kedvezményt kapunk tõlünk, meg õk hoznak minden cuccot, ami kell."
-"akkor nekünk ugye nem kell bent lennünk, tanárúr, ha õk jönnek és csinálnak mindent, saját cuccal?"
-"de jó lenne..."
-" de tanárúr, MINEK? azért fizetik õket, hogy megcsináljanak mindent, akkor mi minek kellünk?"
-"mert nektek van helyismeretetek (LOL), meg ez nektek egy jó lehetõség, hogy tanuljatok meg kapcsolatokat szerezzetek..örüljetek a lehetõségnek, az iskola rengeteget ad nektek."
-"naigen tanárúr, de nekünk lenne jobb dolgunk is péntek este, ha ezt itt profik csinálják helyettünk..meg ha ki tetszett hívni, akkor mi nem kellünk."
-"fiúk, akkor nem kell ezt csinálni, minek vagytok ti akkor stúdiósok? itt kell lennetek!"

kíváncsi vagyok, mennyire lepõdne meg ezek után, ha ballagáson egy szál mikrofon nem lenne se égen, se földön, és mi kint söröznénk kollektíve a téren. (persze lesz, mert mégiscsak haver ballagása)

de ha holnap bármelyikõjük (stúdiófõnök, progszervezõ) elõbb mer kilépni az iskola épületébõl, mint mi, akkor most már balhé lesz. az nem állapot, hogy a stúdiófõnöknek nekem kell bekötni egy DVD lejátszót, mert nem ért hozzá és nem is akar.

eddig nem zavart, szeretjük ezt csinálni, egyfajta hobbi -és tényleg rengeteg, drága eszköz van a suliban, amit megtanulhatunk kezelni, amire itthon nem lenne lehetõségünk. de most, hogy tanulnunk kellene, de ugyanúgy elvárják, hogy odategyük magunkat, és bent szoptunk pénteken este 7ig, hogy tutira ne gerjedjen sehol a mikrofon, és szóljon valahogy a hangfal (rohadtsz*r a suli akusztikája), õk meg már 3kor lelépnek, na ez nem állapot.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ekkor már indul a busz. Érzem jó kis hajnali száguldások lesznek ebbõl. Kel már ilyenkor a nap?

de legalább hideg lesz. és felvehetsz sok-sok ruhát, amibe délután jó eséllyel kegyetlenül beleizzadsz, vagy a táskádba teszed és csak a hátadon fog patakokban folyni a víz :)
(jártam én is 6ra melózni, 20 km-re) :) muszáj volt zuhanyzani...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Dave, tök egyszerû. Megcsináljátok? NEM.

Ennyi. Csak nem kell hozzászoktatni õket h. csak szólnak és megvan.

Ez így gáz.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Assszem felteszem a fejhallgatóm mert csukott ajtón keresztül behallatszik a Bp Tv...

Hálóóó!!!!! - Mondja milyen számot kér? - Hálóóóóó! Üdvözlöm assszonyom! Milyen számot szeretne kérni? - Hálóóóó hallanak? Igen halljuk. Tí Tí Tí letette.. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
családi túra volt ma, Holdvilág-árok (találkoztunk egy Variot hajtó Gyilkos Lódarázzsal:), Lajosforrás, Dömörkapu és környékük. szép idõnk volt. :)

CJ: nálunk holnap városi pedagógusnapot tartanak a suliban, és a prog.szervezõje a sulinak közölte, hogy örülne, ha bemennénk, mert az XY (stúdió"fõnök") rohadtul nem ért semmihez (nem is akarja megtanulni), és nem meri rábízni -elég gáz 400-500 fõ elõtt beégni-, mi meg eddig mindig jól megcsináltunk mindent, szóval "fiúk, akkor fél8 hétfõn!". a többieknek persze szünet van. pénteken öregidák találkozó- valami 1600 jegy kelt el eddig elõvételben, rengetegen lesznek-, az is hajnalig tart, péntek reggel 8-tól kb. szombat reggel 8-ig a suliban leszek. :( remélem azért legalább az ingyen XXL-es DonPepe pizza megint befigyel...az persze nem érdekli a progszervezõt, hogy haverom, akivel szoktuk csinálni a hangosítást, idén érettségizik, nekem 21-én oszt.vizsga, aztán angol elõrehozott, az idei matek közép megírása mellett (év végi vizsgaként megírjuk matekból), csak az, hogy "fiúk, minden fullos legyen!"....

burce: az avatarom netrõl van, nem csúnya a csaj. :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
ja átlag 5:45 kor kel a nap, szóval a pöcsödet nem fogod látni, a számlálásba meg elunod az agyad vigyél zenét v psp
Síntértelep:D
ez a maradék 2 hét suli gyilkos:s

Kishercegnek elvitték a rebáját?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Még sötét lesz.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Mostani hetem jó lesz. Nem lesz matektanár, és csütörtök péntek nem kell suliba menni. Megyek utast számlálni a buszokra. Csütörtökön 4:35-re kell lenni a 10 km-re levõ telephelyen, szombaton 4:24-kor, vasárnap 4:10-kor.
Ekkor már indul a busz. Érzem jó kis hajnali száguldások lesznek ebbõl. Kel már ilyenkor a nap?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

ez nem a madagaszkárból való, kis átköltés után? :o

nem ez a stand up comedyban volt úgytudom:chin:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Ez olyan, mintha hatalom lenne a kezemben.. :D

pedig mégse :P
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

átbaszlakmegöllekeláslakkiáslakésujraátbaszlak

ez nem a madagaszkárból való, kis átköltés után? :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha elszólod magad
átbaszlakmegöllekeláslakkiáslakésujraátbaszlak

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
utálom salát! :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
imádlak elõre is!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
valaszoltam ne parazz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F