Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Nekem W900 van, ajánlom még a W810-et, meg esetleg a W850-et, ha nem zavar, hogy nincs AF a kamerában, amúgy egy bibije van csak a walkmanes sony-knak, hogy a fülest intenzív használat mellett négyhavonta cserélni kell, mert az aljzat csatlakozója zömül és picit zavaró, hogy a 7-es buszon elkezd üvölteni a cucc:D

zavaro? itt azzal menoznek a feka ribancok, hogy melyik hangosabban csorogtetni a szar telefonjabol a szar undorito rnb-jet. minoseg nulla, elvezhetoseg nulla, full tomott buszon mindenkit idegesit, de ha odaszolsz neki, akkor nyomorult rasszista vagy, hagyd ot beken.

ez jutott hirtelen eszembe.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

rave_ace: köszi, de ez ovisoknak való :D ilyen szinekkel én telefont nem veszek, az tuti. full mûanyag kinézet... gáz.
tigger: meglestem azt a kingstont, de nem tecc.
tripleb: szintugy kösz a tippet, de ez sem tetszik, bár közelebb ál az izlésemhez sokkal, mint a révi által linkelt nokia.

viszont az anythingbutipod az jó honlapnak tûnik, kár, hogy nagyrésze itthon egyáltalán nem kapható. de már találtam egyet, ami szóbajöhetõ versenyzõ, a sansa e200r a 2 gigás változat 140 usd, ami nagyjából 30k huf.

Feltöltött kép

esetleg sonyericsson modellek felsorolását is üdvözlöm, ami tudja a fentebbi kritériumokat, ezekkel az uj számozásokkal _annyira_ nem vagyok tisztában.
azt tudom, hgy nagyjából a W sorozat kell nekem.

Nekem W900 van, ajánlom még a W810-et, meg esetleg a W850-et, ha nem zavar, hogy nincs AF a kamerában, amúgy egy bibije van csak a walkmanes sony-knak, hogy a fülest intenzív használat mellett négyhavonta cserélni kell, mert az aljzat csatlakozója zömül és picit zavaró, hogy a 7-es buszon elkezd üvölteni a cucc:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
õõ
gyumölcs nélkül asszem fasza lesz
köszike

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Sala, beírtad már a gugliba, hogy '"vaníliás krémtúró" recept' ?
http://www.google.hu...G=Keresés&meta=
:)

(ok, igaz, hogy nem az elsõ, de a második szerintem az ;-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Valaki szerezzen már nekem vaniliás krémtúró receptet plíz

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
rave_ace: köszi, de ez ovisoknak való :D ilyen szinekkel én telefont nem veszek, az tuti. full mûanyag kinézet... gáz.
tigger: meglestem azt a kingstont, de nem tecc.
tripleb: szintugy kösz a tippet, de ez sem tetszik, bár közelebb ál az izlésemhez sokkal, mint a révi által linkelt nokia.

viszont az anythingbutipod az jó honlapnak tûnik, kár, hogy nagyrésze itthon egyáltalán nem kapható. de már találtam egyet, ami szóbajöhetõ versenyzõ, a sansa e200r a 2 gigás változat 140 usd, ami nagyjából 30k huf.

Feltöltött kép

esetleg sonyericsson modellek felsorolását is üdvözlöm, ami tudja a fentebbi kritériumokat, ezekkel az uj számozásokkal _annyira_ nem vagyok tisztában.
azt tudom, hgy nagyjából a W sorozat kell nekem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Feltöltött kép

meizu m6 ^^
1 GB, luxus karcálló alumínium ház, 2,4'-os TFT LCD, 260 000 szín, MPEG4 video lejátszás, MP3+WMA+OGG+WAV, FM rádió+felvétel MP3-ban, diktafon

bruttó 40k

van jobb olcsóbban? 1 giga elég, sõt.
noname cuccot mennyire érdemes venni? AVS néven tengerszám van ipod copy, 25k-tól kezdõdõen.
szerk: gigás ipod nano is 40k, az jobb mint ez a meizu?

vagy áldozzam a 40 ruppót telefonra, ez esetben a 6230-am leváltva (használtan ér egy huszast) mi lehet 60k körül normális telefon?
feltételek: komoly headset, bõvíthetõ memória, 1.3mp kamera, külsõ mp3 vezérlõgombok, nagy (240*320) kijelzõ.

i-mate SP5m

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Ha bírod az angélus nyelvet, a http://www.anythingbutipod.com/ oldalon bõségesen vannak jó kis tesztek és hozzászólások mp3 lejátszó témában. Már persze - amint a név is elárulja - az Apple termékein kívül...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
Rob, a Kingstonnak is van valami hasonló cucca, bár nem tom a pontos paramétereket, csak a heti hírlevélben volt ....

"világ vezetõ memóriamodul-gyártója is helyet követel magának a médialejátszók piacán. Nemrég jelentette be a Kingston új szórakoztató termékét, a KPEX 100-at (Kingston - Personal Entertainment eXperience), mely október közepétõl már nálunk is kapható lesz.

A most piacon lévõ többi hordozható médialejátszóhoz hasonlóan a K-PEX is képes MP3 és más hangállományok lejátszására, különbözõ formátumú álló és mozgóképek, valamint e-könyvek megjelenítésére, sõt, ha a szükség úgy hozza egyéb adatállományok tárolására is.

Amiben különbözik az átlagos lejátszóktól, az a közvetlen hangfelvételek készítése, a vonalbemeneti felvételek készítése különbözõ forrásokból automata szinkronizációval, az FM rádió funkció, a fotó könyvtár/képnézegetõ funkció és az, hogy USB host-ként is képes mûködni – így például digitális fényképezõgépek közvetlenül csatlakoztathatóak hozzá.

A K-PEX sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a beépített flash memória mellett miniSD memóriakártyákat is képes fogadni és kompatibilis a Windowst futtató személyi számítógépekkel. A K-PEX két változatban lesz hozzáférhetõ, az egyik 1GB beépített memóriával rendelkezik (KPEX100/1GB), míg a másikon 2GB belsõ memória (KPEX100/2GB) található.

Október 16-ától kapható csak nálunk az országban az 1GB-os verzió (végfelhasználók a Photo Hall üzletekben találhatják meg), melyre már felveszünk elõjegyzéseket. . "

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
rob:
pont tegnap jelent meg a tesztje Nokia 5300

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az e70 E-mbertelenül randa.
pda szinten csak a htc prophet tetszik (o2 xda neo, ha ugy tetszik, vagy qtek s2000, vagy még ki milyen néven cimkézi) de az is 143 gramm, amit nehéznek tartok, a nokiám 97g

voti: ennyire keveset mondtam volna?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
rob: Nokia E70?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerintem most orulnek a szomszedok. A gardrob szobaban betont furnak/vesnek, bontanak, en meg egy szobaval arebb elnyomom ennek a zajat egy kis Clawfingerrel. Egesz jol megy, csak a lassu reszeknel hallom a furast. :D

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
én is gondolkodtam ilyen noname nagy kijelzõs témán, van ~20k-tól is már, csak az rettent el, h kerózáshoz nem igazán alkalmas :-/ meg úgy általában, sérülékeny, és nem zsebbe való.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

6230-am leváltva (használtan ér egy huszast)

Annyiért azonnal jöhet ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vegyel pda-t. o2 XDA pl. vagy nokia 6233-t

shufflet azt sztem ne. en szeretem a kicsi lg-met, mert kicsi. nem trendi, de nem is erzem a sulyat. es az jo.

na joejt
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szép nagy kijelzõset akarok, mert az baromi trendy. :P
shuffle lenne az utolsó amit vennék.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha nem akarsz videokat nezegetni, akkor boven eleg egy Ipod SHuffle. Kicsi, egyszeru, okos.
512 -eset tudok nagyon jo aron, vadonat ujat ha erdekel.
Termeszetesen egy ev garanciaval.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ismerõsnek van ilyen mizuja és teljesen jó...
jó kis ipod copy :D de szép, hely is van rajta, szal jó móka.. a menü is jól használható

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Feltöltött kép

meizu m6 ^^
1 GB, luxus karcálló alumínium ház, 2,4'-os TFT LCD, 260 000 szín, MPEG4 video lejátszás, MP3+WMA+OGG+WAV, FM rádió+felvétel MP3-ban, diktafon

bruttó 40k

van jobb olcsóbban? 1 giga elég, sõt.
noname cuccot mennyire érdemes venni? AVS néven tengerszám van ipod copy, 25k-tól kezdõdõen.
szerk: gigás ipod nano is 40k, az jobb mint ez a meizu?

vagy áldozzam a 40 ruppót telefonra, ez esetben a 6230-am leváltva (használtan ér egy huszast) mi lehet 60k körül normális telefon?
feltételek: komoly headset, bõvíthetõ memória, 1.3mp kamera, külsõ mp3 vezérlõgombok, nagy (240*320) kijelzõ.