Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Ezzel a tetüvel sem lennék kíméletes. Csak a sitten kellene elhíresztelni, hogy miért van bennt. Ott sem szeretik azokat, akik gyerekeket bántottak. Megtudná, hogy mit éltek át a saját lányai, az biztos!!! És gyermekgyógyász fõorvos!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

hamarabb lesz ott a híre, mint a rabomobil...és örülni fognak a friss húsnak....:) ha rajtam múlna én biztos a legkeményebb életfogytosok közé tenném...

egész hallgatható az új Ákos album

bbrrrrrrrrrrr...pfffffûûûûû...okádós szmájli...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
ami jó, azt CD-n, original, pízé' ;)
(így belegondolva, nekem a DC valahogy kimaradt az életembõl...)
When the day is through, all I want to do is slow down...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

...albumvásárlás lesz...

DC-n vagy kazettán veszed? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
..no már mind1... :-)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

egész hallgatható az új Ákos album :)

Egyetértek, ebbõl azt hiszem albumvásárlás lesz! ;)
(Az Adj hitet klipp akárhogy is nézem, magasan veri az itthoni klippek többségét...)
When the day is through, all I want to do is slow down...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
egész hallgatható az új Ákos album :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ezzel a tetüvel sem lennék kíméletes. Csak a sitten kellene elhíresztelni, hogy miért van bennt. Ott sem szeretik azokat, akik gyerekeket bántottak. Megtudná, hogy mit éltek át a saját lányai, az biztos!!! És gyermekgyógyász fõorvos!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Ha már ilyen kedves történetek, ez meg itt történt elõttünk:
Szemben van egy kisbolt (gyak. kocsma). Eladó leányzó: szõke, feketére festett hajtõvel. Törzsvásárlók: szebbnél szebb autótuning csodákkal "udvarolnak" az eladó csajnak, ami abból áll, hogy csukott ajtó, ablak, lehúzott redõny mögött megsüketülök a kipufogó-csikorgó gumi-diciducitól. Egyik ilyen figura egy 30 éves rendszám nélküli zsigulival (kicsit nagyobb szárny volt rajta mint a 747-esen) épp a helybenforgással kápráztatta el hozzáértõ közönségét, amikor elszámolta magát és a fõúton szabályosan közlekedõ Suzukisba landolt. Persze azonnal kiszaladt a falunépe és erõteljes lincshangulat keletkezett (évek óta ezt hallgatja itt a környék). Erre szegény fiatalember teljesen összeomlott, potyogtak a könnyei, a nép pedig rendõrt követelt a Suzukistól, mire õ: áhh nem kell ide rendõr elintézzük ezt mi magunk. A falu népe hazaszállingózott, mondván ebbõl sem lesz semmi marad minden a régiben. Igen ám, de a szomszédasszony kiváncsi tipus, mindenrõl és mindenkirõl mindent tud, kiment hát az erkélyre és onnan figyelt tovább. A Zsigulis telefonált, mire hamar segítségére sietett egy puttonyos barkasznyi jóbarátja. Jól elverték a Suzukist, betették hátra a dobozba, valaki beszállt a Suzukiba és el is ment mindenki. Azóta sem hallottunk semmit róla, hogy mi lett vele.

Ez a mi szép kis országunk, de én má' nemsokáig maradok...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
zOrg komolyan mondom ugyanezt akartam linkelni én is...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Ez meg kapott 2 év 6 hónapot, ezért:
http://index.hu/poli...ulvar/tatab877/
"In idem flumen bis non descendimus"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Remélem egyszer minden "bársonyszékest", meg jogvédõt, vagy valamelyik családtagjukat is elkapják egyszer azok, akiket itt nem szabad megnevezni!!!
Kíváncsi lennék rá, hogy mit mondanának, ha az Õ rokonaikat érné valami dúrva dolog a kissebbség részérõl. Vajon akkor is ennyire szeretnék meg védenék õket?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ismerõs is követett el hasolnó hibát, rasszista cselekedetet. õ fel mert menni egy lépcsõn, a boráros téren.

röhejes.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Engem is vertek már meg, én megúsztam kéztöréssel (4 az 1 elleni felállásban...) A hibám az volt, hogy vártam a helyijáratot este 9kor a barátnõmmel kettesben... Az az igazából szomorú, hogy nagyon nagy tehetetlenség van, pedig ez nálunk "északon" mondhatni napi, de heti történés biztosan... És ezt a tehetetlenséget pont ez okozza ugymond, hogy nem egyenlõ egy bizonyos cselekmény megítélése az elkövetõ oldaláról tekintve ha innen vagy onnan """""származik"""""... Igazából ha megnézzük minket ér a hátrányos megkülönböztetés... :(

ui: megmondom õszintén hogy a leggusztustalanabb dolog, a politika itt is, mivel kampányt indítanak ez meg az ellen... Hogy honnan... Pestrõl, a bársonyszékbõl. Fingjuk sincs semmirõl, és igazából nekem mondják, hogy szégyelljem magam ezért meg azért...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
leptem bukkbe alszani
ugyesen okosan

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
kéne egy dózer, ami helyretenné az ilyen helyeket.
ami utána ellátogathatna a megvert magyar lányt hamis tanuzással vádolókhoz is...

így büntetést a gyilkosok alig fognak kapni, de ha fordítva történik, ombudsman, meg országos botrány, gyûlölet, rasszizmus.
idegesítõ ez a nyamvadt hozzáállás.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Mi folyik abban a faluban? Hát hol a bánatban is lakunk? Mert, hogy nem Europában, az biztos! És akárhányszor megteheik mert nem büntethetõk. Hogy én mivel büntetném õket az nem fórumképes.

http://origo.hu/itth...6vascsovel.html

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de a rendorok majd valahogy kiszamoljak, hogy a 45-bol melyik volt az az egy, ami halalos volt. es hogy kinek a laba volt az. es az kap kb 5 ev borfocivarrast, meg ingyen kondiberletet, a masik 2 meg valami nevetseges kb mafel evet sulyos testi sertesert.

en ettol tartok.

Egyebkent itt hala az egnek, szerintem mindenki hasonloan gondolkodik.

marmint, hogy ha ez forditva tortenik meg, akkor most micsoda orszagos hiszti meg egyebek lennenek? a nem. ilyet mi nem gondolunk. Ez gonosz dolog lenne. Meg nem vagyunk mi rasszistak ugye...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Az aljas szándékot szerintem már a hirtelen felindulás is kizárja, a különös kegyetlenség pedig nem az, amikor valakit úgy fejberúgnak, hogy belehal.

legalább 45-ször rugták fejbe.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
origo-n jól leírják h mit mond a rendõrség: lehet életfogytiglani is meg minden más is. (cikk uccsó bekezdése)

http://origo.hu/itth...61017otven.html
Meguntam az aláírásom....

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Az aljas szándékot szerintem már a hirtelen felindulás is kizárja, a különös kegyetlenség pedig nem az, amikor valakit úgy fejberúgnak, hogy belehal.