Az kérem pedig olyan 45 centi.

NE ÍGY! NE ÍGY!
de...a deszka alatt látszik a csempe vagy csempeminta...legalább 30 centi hosszúak a jószágok.....miért? nincs mihez viszonyítani
lehet, két ujjnyi rétes, ropifightereknek- hmm,, ez még illik is Charonra
ezt az adagot így reggelire ?Megõrülök a fócvágen déjesgé váltó reklámjától. :-/
Meg izé, régi rovatunk:
Ki mit eszik éppen...
házi túrós rétes
irigykedjetek :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
jujj,azt ne is emlegesd lol nézze akinek két anyja van,én nemNem néztél még elég vidámvasárnapot
![]()
én sem a számot dícsértem, hanem a klippet... azt k*rvára összerakták, és sztem a számnak sincs így térítõ hangulata... a szövegek elég jók, már várom a kritikákat a "baráti szaksajtótól"
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Hehe megnéztem hány éves vagy (csak úgy kiváncsiságból) és egyetértek az önéletrajzod utolsó négy szavávalAkárhova mész vigyél engem is:)
Nem néztél még elég vidámvasárnapotObsidian,én személy szerint nem azzal a számmal futattam volna be az új albumot,olyan hitgyülekezetes hangulata van
a szövegei(1956) tetszenek
Tigger,a barátnõmé lesz a zalbum
Obsidian,én személy szerint nem azzal a számmal futattam volna be az új albumot,olyan hitgyülekezetes hangulata van
a szövegei(1956) tetszenek
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
"Egy mentõautó elgázol egy embertEzzel a tetüvel sem lennék kíméletes. Csak a sitten kellene elhíresztelni, hogy miért van bennt. Ott sem szeretik azokat, akik gyerekeket bántottak. Megtudná, hogy mit éltek át a saját lányai, az biztos!!! És gyermekgyógyász fõorvos!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak