Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
vendég_Charon_*
Posted 2006. October 24. - 17:16

Posted 2006. October 24. - 17:14

Posted 2006. October 24. - 16:37

ehez ennyit: http://www.freeweb.h...sa/fajtaism.htmegyébként magát a szigetet is a kutyákról nevezték el(kis adalék a témához)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. October 24. - 16:23

Kanárit felejtsd el szvsz ,mert idehaza katasztrófa az állomány,AST tudok ajánlani.a jó ár mit jelent?olcsó húsnak....
Ez mit jelent pontosan??Nagyon beleszerettem abba a fajtába és még kennelt is találtam neten itthon.Jó ár mit jelent...Kanárit találtam pl 150ért is...
szal valami alacsonyabb.házikutyának lessz,nem tenyésztés,nem munkakutya.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
vendég_Charon_*
Posted 2006. October 24. - 13:59

http://cars.abcaz.co...s-cd-tuner.html
Most bódog vagyok

Mán csak be kéne kötni...
Posted 2006. October 24. - 13:56

ha mást nem is, ezt megtanulja az ember a luongo-ban

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. October 24. - 13:48

Posted 2006. October 24. - 13:45

Mármint tankot az autojába?!mert Te akkor jársz haza, amikor a normális emberek épp a másik oldalukra fordulnak és még legalább annyit alszanak, mint azelõtt.
valószínûleg itt lehet a kutya elesve
Felhívás!
lor tankot szeretne magának! Ezért javaslom, hogy szervezzünk neki gyûjtést e nemes célhoz
Vagy harckocsit mert nem mindegy:chin:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2006. October 24. - 13:37

en utobbi idoben sokszor megszokom.
egyeduli gond amikor jossza vissza akkor nem erted a vilagot/embereket.
mert Te akkor jársz haza, amikor a normális emberek épp a másik oldalukra fordulnak és még legalább annyit alszanak, mint azelõtt.
valószínûleg itt lehet a kutya elesve

Felhívás!
lor tankot szeretne magának! Ezért javaslom, hogy szervezzünk neki gyûjtést e nemes célhoz

esetleg Hungary:a Orkán telókról valakinek technikai információja? robbantott rajz... szerelési útmutató, miegymás...
megköszönném
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. October 24. - 11:08

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. October 24. - 04:05

csak gondoltam szolok.
the_d: menj el vhova
nem szamit, hogy amikor visszagyussz akkor mi var
csak menj!
en utobbi idoben sokszor megszokom.
egyeduli gond amikor jossza vissza akkor nem erted a vilagot/embereket.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. October 24. - 03:56

Elmentem egy 'hosszú' hétvégére totál offline és térerõ-mentes övezetbe kipihenni kicsit az elmúlt 2 hét reggel 7-tõl este 22-ig napjait
irigylünk (legalábbis én)......

De nem lehet :cry:
Nah, azért optimizálódok....

Posted 2006. October 24. - 00:00

Kanárit felejtsd el szvsz ,mert idehaza katasztrófa az állomány,AST tudok ajánlani.a jó ár mit jelent?olcsó húsnak....Kanári-szigeteki kutyát vagy Amstaffot keresek,kölköt,lehetõleg jóáron!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. October 23. - 23:45

Lécci, lécci!(bevegyük a felnõtt tartalmakat? )

Vagy 50 kép van még a memkártyán, ami a legutolsó Zegyetemi bulájon készült! Mondanom sem kell, h milyen az AJK-n a fiú/lány arány

Posted 2006. October 23. - 23:27

lesz "nap nõje" rovat?(bevegyük a felnõtt tartalmakat?
)

Posted 2006. October 23. - 23:19

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. October 23. - 23:09

(bevegyük a felnõtt tartalmakat?

Posted 2006. October 23. - 23:00

Ja télleg, akkor az mp3 lejátszók azért idevalók, mert hát vmi zene csak jó a monoton edzésekenhogy kerékpáros témákkal foglalkozik?

Ne kérj lehetetlent! ;-)bruce, ne tégy ugy mintha hülye lennél.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. October 23. - 22:55

I`m as fast as nobody!
Posted 2006. October 23. - 22:52

bruce, ne tégy ugy mintha hülye lennél.