kala: nem a tanárom. egy olyan valaki, aki nem ért ahhoz, amiért a pénzt kapja, és mi csinálunk mindent helyette, de neki ez az evidens. egyik srác protekcióval hozta be ebbe az állásba, állítólag érdekli a dolog...de 1 éve a leghalványabb szikráját sem látjuk annak, hogy motivált lenne, hogy meg tanulja a dolgokat. egész nap tv-t néz, 10-re jár, 3 elõtt lelép. a táskámat nem rakhatom be a stúdió hátuljába, amíg tesim van (loptak már az öltözõkbõl sokat), egybõl kirakja a folyosóra csak úgy, benne a pénztárcám, irataim, kulcsom, mobilom, órám. a ~30ezer forintos külsõ winyómat, amin éppen az egyik tanárnak készítek el pár videófelvételbõl egy anyagot, és berakom az egyik üres polcra, gond nélkül úgy pakolgatja-dobálgatja, mintha egy üres PET palack lenne. de az összes polc televan a hangszereivel (népmûvész a lelkem), a raktár a dobjával..de én egy winyót nem tárolhatok bent.
már sokszor megmondtam neki, a szemébe, hogy örülnék, hogy ha nem dolgozik, akkor minket sem gátolna, mert néha pont az a 15 perc kellene, amíg megtalálom, hogy éppen hova rakhatta el az adott lemezt/szalagot/mikrofont. illetve hogy ha ennyit melózunk, és õ kapja a pénzt, akkor legalább hadd tartsam bent a cuccom. erre õ közölte, hogy tiszteletlen vagyok, meg hogy mi az hogy õ nem dolgozik, és hogy úgy kirak mint a pinty, és akkor én mit csinálok? na itt is elpattant a húr párunkban, és egyszerre visszakérdeztünk, hogy "és akkor te mit csinálsz?"...de nem is akarja megtanulni, egy emailt nem tud megírni, nem ért semmihez, de itt diktál meg pattog, hogy miért tiszta por a 20 éve ki nem nyitott füstgép belseje (biztosítékot cseréltem benne, akkor volt kinyitva '86 óta elõször), meghogy az tönkreteszi, meg hogy vigyázhatnánk jobban, mit képzelünk...
de ez még nem zavarna, de az, hogy majdnem megfojt és mint egy barmot, úgy lök ki, azt én nem tûrõm, nem vagyok köteles tûrni, mert nincs joga hozzá. és akárhogy filózunk rajta, 6 stúdiósból 5nek a töke kivan vele...+ prog.szervezõ (õ befolyásos ember), gondnok (õ látja, mennyit dolgozunk, mindig bentvan velünk és próbál segíteni), és az igazgató úr is - úgy beoltotta a múltkor, hogy na.
edit: kala, ez jobb program, mint az én mai napom.

hegyeken is szoktál mászni, vagy inkább csak fal?
na blog off, inkább tanulok meg csocsózom, elnézést mindenkitõl, de nagyon rosszul esett, hogy ennyi munka után így bánik velem valaki, akinek inkább hálásnak kellene lennie. holnap megyek igazgató úrhoz, lesz ami lesz.