Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Csúnya egy collos rendszer... Blahhh.
Már ki is gondoltam, hogy az RST lábát lefestetem matt megypirosra, a vállát meg elviszem tükörpolíroztatni. Ma rá akartam tenni egy régebbi Bike Potisive stucnit, erre lötyög. Na mondom, jó, hogy volt hézagolóm... :(
Sanyit meg lehet meghatotta a sok elsõ kerékkel farolás, mert kotyog, mint akinek muszály.
Dave, el kell mondani az ilyeneknek a véleményed, nyugodt hangnemben. Vagy ha kirugatni akarod, elvinni az igazgató elé, és olyat csináltatni vele, ami alap lenne, de nem tud, te meg igen. :)
Mire kell a szinoníma Kela?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Dave azzal a lendülettel elküldtem volna vmi szép sötét helyre, ahol 9 hónapig tartózkodott..

Blog on: az igazgató tudja nevem;) kellene 25 szinoníma a most következikre..( Kazinczy verseny --- hurrá hurrá mindig hívhatom a következõ versenyzõt)

amúgy meg sz@r minden.. de nem kezdek bele... ( megkönyebbülés mindenki részérõl)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem monnyok le :D
nem adom fel....

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Fel kell mondani :)

Amúgy meg nem nehéz módosítani a hozzáállását, csak fejére kell koppintani. Én osztályfõnökkel voltam háborúban 4 évig, de az igazgató mindig lerendezte ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem bírom ezt a stresszt

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

jah!...

ZP nagy gyûjtõ...fiatal seggeket lehet fogdosni, akinek a lelke engedi...mindesetre ha leszel és én is, akkor egy sör...nem sör.. :)

Inkább a fele-seggemet fogdosom. :D
(Deszarszóvicc...)
"In idem flumen bis non descendimus"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Dave:
Úgy kell intézni az ilyet, mint a katonaságnál. A szolgálati út betartásásval. Elõször az osztályfõnöknél panaszkodni, ha õ nem hajlandó az igazgató elé vinni a dolgot, akkor nektek kell bemenni. Szépen összeszedett gondolatokkal, és pozitív hozzáállással nagyon frankón ki lehet rugatni a fickót.
Az más kérdés, hogy ilyen állásra (megfelõ tudással) elég nehéz olyan embert annyi pénzért találni, amennyit az iskola adni tud. De ezt vele is meg kéne értetni, hogy ki tudjátok rugatni, ha nagyon akarjátok, mert ilyen tudású embert azért elég könnyû találni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
jah!...

ZP nagy gyûjtõ...fiatal seggeket lehet fogdosni, akinek a lelke engedi...mindesetre ha leszel és én is, akkor egy sör...nem sör.. :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

remélem igen

nekem jegy nem jár :) http://www.flickr.com/photos/tmmms/

Tudom (sejtettem), a Flickr képtárad már megtaláltam rég - és a ®-blogot is olvasom elég régóta.
Addig még lesz két ZP-s buli, amire lehet hogy elruccanunk, noha a ZP-t nem igaán szívlelem...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
remélem igen

nekem jegy nem jár :) http://www.flickr.com/photos/tmmms/
Expinálom a pinarámát.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

LOL ..

imádom az üzifalat...így kell ezt:

blog on:

voltam ma fõsulin, semmi nem történt...

aztán átjöttem budára, elmentem boltba sörért, ott eldumáltam a zságer balázzsal..és azóta fogyasztok..
blog off

mi van veletek?
semmi...

Ezek szerint találkozunk június 29-én a MÜPA-ban a ®agar "Hey, June" elõadásán?;)
Nekem ma reggel hozta a futár a jegyeket...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Blog ON

vettem kötelet, beülõt
gyakoroltunk kötélcsomózást és felszedést, elölmászást, miegyebet
és most tök elégedett vagyok a napommal, és boldog :)

OFF

akkor is idõsebb, és alkalmazott ott, ahol te csak diák vagy

ergo hogy ne te gyere ki rosszul a dologból, baromira igazad kell hogy legyen, és/vagy ügyesen kell fúrnod az ürgét
vagy tökös vagy és le tudod rendezni f2f

nekem az állam a földön van attól is, hogy ilyenek vannak a sulidban
ehh Budaörs... áruházak :) mázlisták :D :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kala: nem a tanárom. egy olyan valaki, aki nem ért ahhoz, amiért a pénzt kapja, és mi csinálunk mindent helyette, de neki ez az evidens. egyik srác protekcióval hozta be ebbe az állásba, állítólag érdekli a dolog...de 1 éve a leghalványabb szikráját sem látjuk annak, hogy motivált lenne, hogy meg tanulja a dolgokat. egész nap tv-t néz, 10-re jár, 3 elõtt lelép. a táskámat nem rakhatom be a stúdió hátuljába, amíg tesim van (loptak már az öltözõkbõl sokat), egybõl kirakja a folyosóra csak úgy, benne a pénztárcám, irataim, kulcsom, mobilom, órám. a ~30ezer forintos külsõ winyómat, amin éppen az egyik tanárnak készítek el pár videófelvételbõl egy anyagot, és berakom az egyik üres polcra, gond nélkül úgy pakolgatja-dobálgatja, mintha egy üres PET palack lenne. de az összes polc televan a hangszereivel (népmûvész a lelkem), a raktár a dobjával..de én egy winyót nem tárolhatok bent.

már sokszor megmondtam neki, a szemébe, hogy örülnék, hogy ha nem dolgozik, akkor minket sem gátolna, mert néha pont az a 15 perc kellene, amíg megtalálom, hogy éppen hova rakhatta el az adott lemezt/szalagot/mikrofont. illetve hogy ha ennyit melózunk, és õ kapja a pénzt, akkor legalább hadd tartsam bent a cuccom. erre õ közölte, hogy tiszteletlen vagyok, meg hogy mi az hogy õ nem dolgozik, és hogy úgy kirak mint a pinty, és akkor én mit csinálok? na itt is elpattant a húr párunkban, és egyszerre visszakérdeztünk, hogy "és akkor te mit csinálsz?"...de nem is akarja megtanulni, egy emailt nem tud megírni, nem ért semmihez, de itt diktál meg pattog, hogy miért tiszta por a 20 éve ki nem nyitott füstgép belseje (biztosítékot cseréltem benne, akkor volt kinyitva '86 óta elõször), meghogy az tönkreteszi, meg hogy vigyázhatnánk jobban, mit képzelünk...

de ez még nem zavarna, de az, hogy majdnem megfojt és mint egy barmot, úgy lök ki, azt én nem tûrõm, nem vagyok köteles tûrni, mert nincs joga hozzá. és akárhogy filózunk rajta, 6 stúdiósból 5nek a töke kivan vele...+ prog.szervezõ (õ befolyásos ember), gondnok (õ látja, mennyit dolgozunk, mindig bentvan velünk és próbál segíteni), és az igazgató úr is - úgy beoltotta a múltkor, hogy na.

edit: kala, ez jobb program, mint az én mai napom. :) hegyeken is szoktál mászni, vagy inkább csak fal?

na blog off, inkább tanulok meg csocsózom, elnézést mindenkitõl, de nagyon rosszul esett, hogy ennyi munka után így bánik velem valaki, akinek inkább hálásnak kellene lennie. holnap megyek igazgató úrhoz, lesz ami lesz.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Dave: Mindenekelõtt próbáld higgadtan átgondolni a dolgot...

Blog on

Ááááh, mindegy

Blog off.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
természetesen nincs, de ettõl még híve vagyok az erõszak integrálásának az iskolai nevelésbe, ezt mi sem úsztuk meg :)

legyél okos, ha tényleg egy senki, nyugodtan mondd a szemébe (no nem azt, h mit basztat a kajálás miatt, ha abban igaza van) hogy helló ti csináljátok a munkát, és ha nem egyenrangú félként vagytok kezelve, akkor kiborul a bili

de az erõviszonyokat fel kell tudni mérni :)

két dolog jutott eszembe;
1.
Feltöltött kép
:D :D
2.
barátnõm csinált interjúkat nemrég fiatalkorú bûnözõkkel
példát lehetne venni azokról a kölykökrõl az ilyen helyzetek kezelését illetõen, pedig õket durvább dolgokkal nevelik minthogy megszorítják a nyakukat :)
igaz, az ált. hasznos nevelés...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mi van rob, találtál vmi új kütyüt a gépedbe? :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
én tuti otthagytam volna. Dolgozzon õ akkor. :)

sört viszont passzolhatsz nekem is mert velem se sincs soha semmi :)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
LOL ..

imádom az üzifalat...így kell ezt:

blog on:

voltam ma fõsulin, semmi nem történt...

aztán átjöttem budára, elmentem boltba sörért, ott eldumáltam a zságer balázzsal..és azóta fogyasztok..
blog off

mi van veletek?
semmi...
Expinálom a pinarámát.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
jogászpalánták (kala?), okosok, a szitu a következõ:

rengetget segítünk a stúdióban, mi csinálunk tényleg mindent, a stúdióvezetõ egy sima dvd-játékosat nem tud összekötni a tvvel, stb...tegnap kaptam igazgatóúrtól többedmagammal köszönõlevelet, amiért többek között a tanári napot segítettünk lebonyolítani, és tényleg mindent megcsinálnuk a stúdiófõnök helyett, és õ tartozik nekünk, mivel lassan 1 éve segítünk neki megtartani a munkahelyét - kívülrõl úgy látszik, mintha õ csinálna mindent...

ha a stúdiófõnök (akirõl mondtam, hogy semmihez nem ért, stb...30+ -osfelnõtt ember) megmondja, hogy nem ehetek bent, (a házirend nem tiltja, hogy ne egyek ott, mindig is lehetett bent enni, mindenhol lehet enni a suliban, kivéve géptermek) de én ezt elfelejtem, és tök véletlen beleharapok a szendvicsembe- miközben éppen zenét rakunk be-, mire õ éppen jön be és felindulva megkérdezi a hátam mögött:
-Te mit csinálsz azzal a szendviccsel?
-Megeszem. - válaszolom normális hangon.

majd erre õ odajön hozzám, hátulról megszorítja nyakam, és közben a többiek (volt 3 tanúm..) elmndása alapján olyan az arca, mint aki meg akar ölni..és olyan erõvel szorítja a nyakam, hogy még most is érzem, és majdnem megfulladtam, a falat pont a torkomon volt, felrángat a székbõl, és kilök az ajtón mint valami korcsot, majd ezután izomból rámcsapja az ajtót, amibe én ezután felháborodásomban finoman belerúgok és megyek órára, majd ezután üvöltve jön ki, és amikor látja, hogy addigra már az aula közepén vagyok, akkor bent ilyen "gyilkos, vadat ûzõ" (öcsém mondta így, hogy õ mit látott) tekintettel üvölti, hogy "elmenekült"...

akkor ha holnap megyek az Igazgató Úrhoz, akkor helyesen cselekszem-e? tavaly egy tanár hasonlóért (alacsony diák késik, tanár: "jöjjön, kertitörpe, késésben van", diák: "ne nevezzen engem kertitörpének, én sem nevezem magát tetves f*sznak",,és a tanár izomból nekilökte a gyereket a falnak) kapott fegyelmit és pár hónap fizetésmegvonást...

joga van bárkinek is megszorítani izomból, fájdalmat okozva, -a külsõ jelek alapján - agresszív szándékkal a nyakamat, és izomból ellökni, ha provokálom én õt? én úgy tudom, hogy ameddig én nem érek hozzá, addig nincs...és ez szerintem már betudható könnyû testi sértésnek, és ilyet egy iskolában nem tehet meg egy diákkal senki.

szóval?