Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
én is azzal nyomtam majd 4 évet :D. jó kis telefon. aksi még mindig kibír több mint 1 hetet töltés nélkül. leesett az 5.-rõl, meg festve is volt, estem is rá meg minden.:). jóaz..telefonálni+sms.többi csak csicsa :)
nemrég cseréltem le, de még megvan.:-)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
amúgy nektek minek ilyne jó mobil? nem kötekedés csak kérdezem kihasználjátok-e a funkcióit

én tökéletesen elvagyok a hulladék alcatel 525össel
bírja az aksija lehet vele telefonálni és nem kell félteni:D meg úgyse használom ki, max a kamera jönne jól néha, de erre nem fogok pénzt költeni

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
BÚÉK K-On(d)or!! :D :cheers::nie_patrz

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
errõl nem is tudtam, hogy ilyen is van. bennem ez a töltõ probléma maradt meg mélyen, annyit szívtam vele. de ha ezt kiküszöbölték, akkor nincs gond.

sony-ericsson is jó telefonokat gyárt, nekem is olybá' tûnik, hogy a nokia elvesztette vezetõ szerepét, és inkább a drága, multifunkciós, nagytudású menedzsertelefon-kategóriát erõlteti...alsóbb kategóriákban az s-e kezd irányítani. most van pl. ez a W300 akció a magenta cégnél, suli tele van ilyenekkel, tök jó telefonok, szinte hibátlan. azért 256MB memóriakártya + telefon 25 ezerért ritka. ha vennék, én most ilyet vennék.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
pl a v3 egy nagy hulladék tele logikátlansággal és szoftverhibákkal :(

ami most irányít az a se, de persze csak szerintem ...

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
motorola sztem jó cég. Folyamatosan küszöböli ki a kis hibákat amiket visszajeleznek a vásárlók. Pl töltõhiba: már más a szabvány, és néhányon (pl V3 meg hasonlók) csak egy miniUSB csatlakozó van. És a töltõ is 220V -> miniUSB. Meg ha nincs ott a töltõ, akkor bárhol fel tod tölteni ahol van egy szgép és egy digifényképezõ kábel. Jah és adatcsatlakozóként is mûxik. Sztem kira.
Meguntam az aláírásom....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Tigger privi ment!!!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
hja, (minimum)2 éve mûködik, már szétrohadt az elõlap (és nem cserélem, mert így alter, meg menõ ugye), de úgy mûködik mint újkorában. csak nagy és nehéz... kéne vmi, ami ugyan ezt tudja, ugyan így (jó kis oldsuli nokia menü) csak mondjuk fele ilyen vékony és egy kicsit kisebb a többi dimenziójában is... ja, az apple-nek mikor lesz már telefonja?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ma végre kipróbálhattam egy egész napos túra keretében, milyen is az a geocaching. hát valami k*rvajó, tökre élveztem. észre sem vettem, hogy 35 kmt túráztunk. ezek után nekem is kéne egy gps, csak hát azok drágák sajnos....

lor, az az L6-os, ha jól tudom.
nekem a mostani mobilom (nokia 5140i) elõtt volt motorolám, E398-as. szerettem, átlátható menü, szép színek, jó minõségû kamera a VGA felbontáshoz képest..DE a töltõje 1 év után olyan szinten kikopott, hogy nagyjából derékszöget kellett bezárnia a töltõnek és a telefon töltõdugaszának ahhoz, hogy a telefon érzékelje a töltõt. (ezt úgy érhettem csak el, hogy kézzel így feszítem be, de 2 órán át nincs kedvem így tartani a telefont....)

namost ez ugye nem normális, elvittem szervízbe, a fél telefont kicserélték, új töltõ, új csatlakozó a telefonba meg új belsõ szoftver (ha már lúd, legyen kövér), ezzel is ment kb fél évig, aztán megint kezdõdött elölrõl...én ekkor határoztam el, hogy soha többet semmi olyan telefont nem veszek, aminek nincs rendes töltõje. mert lósz@rt sem ér egy MOBILtelefon, hiába zenél meg csillog villog kamerázik kávét fõz cipõt pucol, ha nem tudod rendesen és megbízhatóan feltölteni. a nokia tûtöltõs megoldásánál meg nehéz egyszerûbbet kitalálni....és a 6230as meg a valaha gyártótt egyik legjobb telefonja szerintem a nokiának...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez a 6233. bovitheto mini sd kartyaval, meg van benne 2 mpixel kamera. ez igy kb pont eleg is. zeneltetni ugyse nagyon akarom, arra ott a mp3lejacco, nem meritem feleslegesen a telcsi akksijat. a kamera meg egesz szep kepet csinal.

klasszik forma, fem keret, kicsit nagy, kicsit nehez, nem tul trendi, pont jo nekem :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a nokia csinált valami olyan telót, ami full alap, monokrom kijelzõ stb... :)
nagyszülöknek ajálva :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
köszike mindenkinek:-)

the_d:
http://img48.imagesh...stbikerzbh0.jpg
Autist Team:)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
e melyik nokia?
amirol nemreg szo volt?

most neztem egy motorolat vagy mit
tok lapos barmi lehet a tipusa
/ez a nem zsaneros telefon/
de kicsit tetszik

nem akarnak video kamera es jatek nekuli telefont kiadni?
vmi uj nokiaban allitolag nincs kamera.

idonkent ketsegbe vagyok esve mit vennek ha uj kene az osregi 6230 helyett

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
sala vagy tamaska, be tudnád lineklni nekem az autist biker-es fotótokat? AZ egészet. Csak a szemüveg kellene róla egy Photoshoppos projecthez.

Kösziiiiiii :D:D:D
Meguntam az aláírásom....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Koncika sok bódogot ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a feher a regi, az ezust meg az uj. most vettem, es boldog vagyok neki, mert tok jo. ennyi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

öö nemértem ? :D

kinek kissebb a telefingja verseny netán?
vagy menõ, hogy vodkafon
vagy hogy nokia
vagy mi? :)

vagy mi :) finn beidegzés

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
öö nemértem ? :D

kinek kissebb a telefingja verseny netán?
vagy menõ, hogy vodkafon
vagy hogy nokia
vagy mi? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
booldog szulcsinapcsi minden kedves erintettnek.

en most ezert vagyok boldog ni:

RAUH-Welt
B E G R I F F

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
köszike:-)

öregnek lenni rossz:D
Autist Team:)