ma végre kipróbálhattam egy egész napos túra keretében, milyen is az a geocaching. hát valami k*rvajó, tökre élveztem. észre sem vettem, hogy 35 kmt túráztunk. ezek után nekem is kéne egy gps, csak hát azok drágák sajnos....
lor, az az L6-os, ha jól tudom.
nekem a mostani mobilom (nokia 5140i) elõtt volt motorolám, E398-as. szerettem, átlátható menü, szép színek, jó minõségû kamera a VGA felbontáshoz képest..DE a töltõje 1 év után olyan szinten kikopott, hogy nagyjából derékszöget kellett bezárnia a töltõnek és a telefon töltõdugaszának ahhoz, hogy a telefon érzékelje a töltõt. (ezt úgy érhettem csak el, hogy kézzel így feszítem be, de 2 órán át nincs kedvem így tartani a telefont....)
namost ez ugye nem normális, elvittem szervízbe, a fél telefont kicserélték, új töltõ, új csatlakozó a telefonba meg új belsõ szoftver (ha már lúd, legyen kövér), ezzel is ment kb fél évig, aztán megint kezdõdött elölrõl...én ekkor határoztam el, hogy soha többet semmi olyan telefont nem veszek, aminek nincs rendes töltõje. mert lósz@rt sem ér egy MOBILtelefon, hiába zenél meg csillog villog kamerázik kávét fõz cipõt pucol, ha nem tudod rendesen és megbízhatóan feltölteni. a nokia tûtöltõs megoldásánál meg nehéz egyszerûbbet kitalálni....és a 6230as meg a valaha gyártótt egyik legjobb telefonja szerintem a nokiának...