Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2006. December 03. - 14:19

legalábbis a masszív tuctuc nekem nem igazán jön be:)
Posted 2006. December 03. - 14:13

haragszoM
de amúgy a school club igen szar hely;)
minden szempontból:-)
Jó igen haragszom, fáradt vok:)
Amúgy ja, elég kicsi, kevés ülõhely, kicsi tánctér, ezekhez képest sok ember, szóval tényleg nem a legjobb.. najó a pultos meg a karaokes csajszi helyes

Posted 2006. December 03. - 14:05

Amúgy meg School Clubra haragszok:(, szalagavató vót és nem engedték be két osztálytársunkat:( Pedig be kellett volna, csak nem szolgálhatták volna ki õket..
haragszoM
de amúgy a school club igen szar hely;)
minden szempontból:-)
Posted 2006. December 03. - 13:42

ne nyissunk vitát, de a Vadász nem lövi le a társát, olyat csak a puskás ember csinál....megmarta a simabõrû?nem tudhatod,nem voltál ott
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. December 03. - 13:39

megmarta a simabõrû?nem tudhatod,nem voltál ottaz csak puskás ember volt, a Vadász az más
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. December 03. - 13:30

remélem a szölõt is kicsapkodjátok, és valami hasznosabb növényt raktok a helyérema szõlõoszlop kiszedés közben a rádióban a Mennybõl az angyal szólalt meg...
valami teknós változatban krisz rudis nyálas hangon. nah majdnem hátbacsaptam magam a csákánnyal. sok kedvem volt az egészhez meg akkor még ez is. volt minden bajom, csak karácsonyi hangulatom nem. sebaj kiszedtünk 50 oszlopot faterral még alig 350 van a helyén. zsír.
valaki ha ki akarna cseszni velem, kiszehetné mind. nagyon megsértõdnék ám!
tamaska: privi plíííz!

Posted 2006. December 03. - 13:28

az csak puskás ember volt, a Vadász az másbazze,megint agyonlõtte egy vadász a másikat,az eszem megáll...
Posted 2006. December 03. - 13:26

Ki melyiket venné?
Sandisk Sansa C240, vagy Creative MuVo V100?
Amivel sandisk többet tud: Színes kijelzõ, bõvithetõ Micro SD-vel, fm rádió, viszont kicsit bumszlibbnak tûnik. Szólhat úgy mint a creative? mert ha igen, akkor azt veszem.
Amúgy meg School Clubra haragszok:(, szalagavató vót és nem engedték be két osztálytársunkat:( Pedig be kellett volna, csak nem szolgálhatták volna ki õket..
Posted 2006. December 03. - 13:17

valami teknós változatban krisz rudis nyálas hangon. nah majdnem hátbacsaptam magam a csákánnyal. sok kedvem volt az egészhez meg akkor még ez is. volt minden bajom, csak karácsonyi hangulatom nem. sebaj kiszedtünk 50 oszlopot faterral még alig 350 van a helyén. zsír.
valaki ha ki akarna cseszni velem, kiszehetné mind. nagyon megsértõdnék ám!

tamaska: privi plíííz!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. December 03. - 12:26

idióták.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 03. - 12:03

-=B.B.B.=-
Posted 2006. December 02. - 23:15

elol ket reteg, hatul csak egy.
amit mostansag hasznalok az egy reuma elleni terdvedo.
vagy valami ilyesmi. allat gumis ez is kicsit meleg is.
polart kb 8 evig nyuztam de mostansag mar tulsagosan ki van nyulva igy folyton lecsuszik, aztan mutti szervalt valahonnan egy ilyen reumasos temat es az hasznalom.
meteraru boltban tobbfele polart kapni.
esetleg meg lehet tamogatni vmi kis gumival
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. December 02. - 22:47

jééé, fórumfüggõ lettem. dejó. mi a következõ titulus? sokat kell még érte hozzászólni?
Lord:
a Megmozdulás-ba, a BikeMag Fórum Team -be, a Képzeld! -be, Mondd Mag! -be, a bikemagweb -be és az apróhirdetõbe még nem tetted be a bicajod. máshol mindenütt láttam már
be lehet kapni a bal herém..

amúgy a kövi titulus: bentlakó, asszem 5000nél
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. December 02. - 22:43

jééé, fórumfüggõ lettem. dejó. mi a következõ titulus? sokat kell még érte hozzászólni?

Lord:
a Megmozdulás-ba, a BikeMag Fórum Team -be, a Képzeld! -be, Mondd Mag! -be, a bikemagweb -be és az apróhirdetõbe még nem tetted be a bicajod. máshol mindenütt láttam már

Posted 2006. December 02. - 22:31

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. December 02. - 22:29

hogy készült az a polar térdmelegítõ? sikeresen beszereztem egy 270 ft-os polar sálat és szeretném átalakítani térdmelegítõvé. segítsél lécci!
Posted 2006. December 02. - 14:47

Posted 2006. December 02. - 00:23

az aszfaltút odavisz, ha egy T elágazásnak veszed az utat, akkor az egyik út a János-hegyi kilátóhoz visz, a másik a fogashoz, és a maradéskon tudsz elgurulni a kfkihoz
a kérdést értettem, remélem te meg a választ

Posted 2006. December 01. - 23:40

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2006. December 01. - 23:10

úgy tudom még nem jelent meg,én a youtube - ról szedtem le a videót very shit minõségbenHa vkinek megvan Kispáléktól a Van-e nálatok alkohol? címû szám, az legyen olyan kedves írjon nekem egy rivát masszázst...
-=B.B.B.=-