te alkesz.

a vadaszat nem sport.
a sportloveszet meg nem veszelyes.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speaka tulszaporulatot tudná kezelni erdészetenként 2 hivatásos vadász....a mesterségesen túltartott vadállománynak pedig pont az az oka hogy a jól fizetõ puskás embereknek legyen mit a fegyver csöve elé terelni.....tulszaporulatrol hallottal-e mar? van a vadaszatnak ertelmes indoka is. persze en is utalom ezt az egesz vadaszosdit, mert presztizs, meg gazdag emberek sportja, meg ugyis csak a csoportos berugas az egesznek a lenyege.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakviszont ha elég nagy, és papíron is szölõ akkor kérhettetetk volna kivágási támogatást...oszlop és szõlõtõke szépen ropog a cserépkályhában hideg téli estéken
egyébként lassan oda jut a világ, hogy mi fizetünk azért, hogy valakinek odaadhassuk mûvelésre a földet. szõlõ formájában nem találnánk rá embert szerintem. sima földként meg majd vetnek bele búzát, kukoricát stb.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
na ugyeén is úgy gondoltam hogy e két fogalom kb 90%-ban megegyezik....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
én nem vitázok,csupán csak a tényeket közöltem.Nálunk vadásztársaságok vásárolnak,nem puskás emberek társasága
ha rám hallgatsz akkor a tönköket is kiásod mondjuk pár centire a föld alatt és utána totális gyomirtás ,nem egybõl bele a fûmagföld színén el van hasítva fejszével, csákánnyal. csak az oszlopoknak kell aláárkolni, mert azok mélyen vannak.
jah mondtam, hogy ez a régi fajta TSZ szõlõ?
-=B.B.B.=-
én nem vitázok,csupán csak a tényeket közöltem.Nálunk vadásztársaságok vásárolnak,nem puskás emberek társaságane nyissunk vitát, de a Vadász nem lövi le a társát, olyat csak a puskás ember csinál....
-=B.B.B.=-
remélem a szölõt is kicsapkodjátok, és valami hasznosabb növényt raktok a helyére