Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
Na mi van lusta banda???
A béres csepp meg elfogyott????
Ébresztõõ!!! :D

Felkelek 6kor, elmegyek, visszajövök 11kor és sehol semmi iromány??

BTW jánoskórházban vtam, és amint jöttem ki, hát nem tekert felfele 2 bicajos? Én meg ott áltam és vágyakozva néztem feléjük...hogy én legközelebb tavasszal fogok tekerni....:(
Meguntam az aláírásom....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Dale Cooper megörült a sorozat végére? :chin:

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Sejtettem hogy a Sandiskhez járó füles nem lesz nagy szám:) öt percig bírtam, kb 0 basszusa van.
Sennheiser MX450-el nem járhatok rosszul mi? Jó áron van eléggé. MX400 és 450 közt jól gondolom hogy nincs túl nagy különbség, tehát mindegy melyiket veszem nem?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
figy akkor már egyszerübb ha téged gyorsba valahol felszedünk oszt sprit együtt nem?
go msn most!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Jaham, jó meglátás. a keleti mellett elmenve lesz egy nagy lámpás keresztezõdés. középen nem használt villamosmegállóval, melyen van egy nagy betontömb. na onnan még 1 vagy 2 sarok, jobboldalt kis utca, az utcanév ismeretében sima ügy.

Sala: mikorra érnél át hozzám? n8 max?

ja és reménykedj h beinduljon az autó, most próbálok elektronikus gyújtást belehergelni:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hi Nitro,

nézem a térképet, oszt úgy próbálok okoskodni.

nyugatitól a keletihez el tudsz menni?
ha igen, akkor ugord át ezt a részt:
kimész a nyugatiból a 4-6 villamos felé, és ott elindulsz a 4-6 vonalán dél felé. mész a villamosok mellett, amíg el nem jutsz a blaha lujza térig. ezt onnan ismered fel, hogy ott van egy egész nagy tér, sok busz, meg ki van írva, hogy le lehet menni a metróhoz (nagy piros M betû a lépcsõlejárók körül). na itt keletnek fordulsz, ami nem lesz könnyû, mert azt hiszem tilos balra kanyarodni. de mind1, megoldod. ez az út megy a keletihez, van bringa sáv is.... ja nem, csak busz sáv. mindegy, b-vel kezdõdik mindkettõ, akkor biztos szabad bringával is használni.

na és ott vagy a keletivel szemben, követed a busz sávot, meg a 7es, piros 7-es, 73 173 buszokat. a keletit balról kerülitek, macskakõ lesz (thököly). innen még 2 megálló a buszoknak és az azt követõ jobbrakanyar már a szabó józsef, ami neked jó. látni fogod a millenárist. nem tom hol a bejárata.

ha a buszmegálló számolás nem jön össze, akkor arra figyelj, hogy a stefánia amikro keresztezi a macskakövet, ne menj tovább, fordulj meg. ott talán egy troli is megy keresztbe.

hát ennyire tellett tõlem...

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
OFF

Sziasztok!

Gyorsan kellene a segítségetek!!! Holnap megyek a CX OB-ra és egy kis útbaigazítás jól jönne. A Nyugatitól hogy jutok el a Millenárishoz? Légyszi aki tud minél hamrabb írjon!!!

Köszi!

ON

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Van egy emberke aki 3200x1200 pixelben nézik a szájtot, ketten pedig 2560x1600-ban...;)

2x(1600x1200) dual, meg egy apple cinema display 30".
Utóbbi szép lehet... X
Alig kétezer dolcsi.
oder a feléért egy Dell: X

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szgepzsenikidetopik
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
azok az angolok hülyék.
check:
this
this
and this

ráadásnak ittvan ez

a nec/dell s-ips panelje jobb, mint a belinea p-mva panelje.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
arra a dellre irtak, hogy stupidly overpriced. 402font. [gyonyoru kis crt dellem 90 font volt :P]

a nec-et is neztem, de az is 370, cserebe van Belinea 10 20 35W 275-ert. es lenyomta kepminosegben mindkettot. kicsit csunya rajta a hangszoro [mi a pocsnek egyaltalan ra? :chin:] de amugy zsivany

viszont mire odajutok, hogy veszek valamit, addig mar biztos mas lesz a felhozatal, szal nem nezem oket annyira nagyon, hogy mivan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tam, ha tft-t vennél, akkor erre figyelj: > kép <
amugy amit ajánlok
20.1" wide: dell 2007wfp vagy nec lcd20wgx2
19" sima: samsung 971p

jah, és 20.1" wide-ban ugye 1680*1050 a felbontás, mig a 19" tft ugyanaz mint a mostani crt-d

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sala csaladnak gratu :spoko: csak most mar vidaman keress valami melot ;)

itt elottem is 1280*1024 keppont van. 19" rulzik

kene 20.1" ws, de akkor videokartya is. es az igy egyben olyan 5-600 sterling. majd karacsony utan meglatjuk mi marad :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 posts
HHMMM hol is lesz e remek rendezvény ? :D

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Nekem 1280x1024, és grafikára használom, (19- es monitoron) mégse kellett még nagyobb. Ja forralt bor - éppen Forró Italok Fesztiváljára csinálok matricákat, lesz forralt bor is... :):)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Van egy emberke aki 3200x1200 pixelben nézik a szájtot, ketten pedig 2560x1600-ban...

az elején megily/jedtem, h. hátha én vagyok az, gyorsan megnéztem, h. milyen felbontást használok, de szerencsére nema fent említett érték :) :)
hátha érdekel valakit :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ma elkaptam a régi jó középiskolából hazajövõ buszomat. semmi nem változott szinte...
szinte, mert a szakmunkás tanulók száma, akik a mûsort csinálták maradt, sofõr a régi, viszont gazdagodott a jármû egy lcd monitorral. itt a 25 perc alatt reklámfilmet és különbözõ vicces kisfilmeket vetítettek. ez nem is lett volna baj, ha ez idõ alatt nem ért volna körbe 5x (!!!)...
a monitor élvezetét ezen kívül még a szakmunkás csoport telefonnal való szarakodása is rontotta. különbözõ slágerek és kissebbségi zenék zengték be a buszt.
szóval ismét sikerült egy buta csapatot kifognom.

de aztán mikor hazaértem, felerõsödött bennem a kerékpározás váza. fogtam hát magam, nekilódultam.
fel a hegyre a ködben. nagyon szép volt, amikor felértem a tetõre és a köd felett jártam, nem látván kicsiny falumat. aztán ismét lejjebb ereszkedvén megint a köd és befagyott tócsák társasága fogadott. begurultem Keszthelyre, forralt bort keresvén. se az Interspar parkolóban, se a sétálón, se a piacon. szomorúan vettem az irányt hazafele, hogy útba ejtsem a MOL kutat. alternatívaként egy cappucinoval leptem meg magam. bár közel sem nyújtott akkora élvezetet, mint a forralt bor, de ideiglenesen megtette...
de itthon szerencsére díjazták a forralt boricilin ötletét és apám rögvest nekilátott eme kedvelt ital fõzésének :)

blog off.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL, milyen felbontást használsz? :-)

1024*768
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:D
majd visszahívunk egy negyed pizzára;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
huhh akkor még jövök 70/4 el :D

Amugy KÉREM VISSZA A CD-IMET AMIKET MÁR JÓPÁR HETE KÖLCSÖNADTAM ÉS VAN OLYAN AMI NEM IS AZ ENYÉM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/