Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. december 18. - 08:45

Írta 2006. december 18. - 01:19

nekem is inkább a sportos órák jönnek be, Timex Expeditiont hordok, ha nem felejtem el felvenni, vagy mobilt

Írta 2006. december 18. - 01:18

Írta 2006. december 18. - 00:48

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. december 18. - 00:44

amugy van lampam
sok
jah van halos verzio
egy srac abban teker mar joideje miskocon
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. december 18. - 00:41

Cégeset is lehet hordani? Van nyári lyukacsos-hálós, meg téli mûanyag is.
Logo meg szitázva.
autópályaépítõknél dolgozol?
ott láttam leggyakrabban a munkásokon ilyet, hogy ne üssék el õket talicskatolás közben

egyébként viccet félretéve én is azon gondolkodtam, hogy valami hálósat kellene szerezni, hogy ne izzadjak alá.
egyébként mi a helyzet azzal, ha táska van a hátamon? akkor értelmét veszítette a fényvisszaverõ csík a hátam közepén.
egyébként január 1-tõl kötelezõ lesz lakott területen kívül gyalogosoknak és kerékpárosoknak is.
(Hírek a nagyvilágból-ba már beírtam egyszer)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. december 18. - 00:36

Cégeset is lehet hordani? Van nyári lyukacsos-hálós, meg téli mûanyag is.
Logo meg szitázva.
Let the people speak
Írta 2006. december 18. - 00:17

hamis rolexet meg nem ertem minek jo venni. ha azt akarod mutatni, hogy sok penzed van, akkor kene hozza hamis lamborghini gallardo is, nem? meg kulonbenis kinek mutatod? es miert? aztan meg jonnek a csovesek es agyonvernek egy bottal mint az ordog ugyvedjeben. buta emberek hehh.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 18. - 00:14

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. december 18. - 00:13

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. december 18. - 00:07

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. december 18. - 00:03

Most mi a franc van a lathatosagi melleny temakorben? Kotelezo lett/lesz? Mi van?
Let the people speak
Írta 2006. december 17. - 23:58

2 a hamisitvany nalam hamisitvany es nem replika
3 a szijrol minden hamis ora azonnal felismerheto, arra forditjak a legkisebb figyelmet.
ez egy _nagyon rossz_ utánzat.
how to identify a fake rolex for noobs
CLEAR CASEBACKS... Probably one of the easiest ways to identify a fake Rolex is by the caseback. Counterfeiters will often use a clear display, or "skeleton" caseback, thus allowing you to view the inner workings of the watch. The problem is Rolex does not make such a watch, therefore, these models are easily identified as counterfeit. (Please Note: There are only 2 "known" examples of Rolex watches with glass "exhibition backs", and they are both vintage manual wind models from the 1930s, and they were not "production" models.)
a kapható legjobb replica-k (ennyiért már más, mrkás eredetit is lehet venni) : http://www.idealwatc...-fake-rolex.htm
Let the people speak
Írta 2006. december 17. - 23:33

ez egy _nagyon rossz_ utánzat.Vajon a hamisitvanyt miert nevezik egyesek replikanak?
http://www.teszvesz....j_nm.html#photo
how to identify a fake rolex for noobs
CLEAR CASEBACKS... Probably one of the easiest ways to identify a fake Rolex is by the caseback. Counterfeiters will often use a clear display, or "skeleton" caseback, thus allowing you to view the inner workings of the watch. The problem is Rolex does not make such a watch, therefore, these models are easily identified as counterfeit. (Please Note: There are only 2 "known" examples of Rolex watches with glass "exhibition backs", and they are both vintage manual wind models from the 1930s, and they were not "production" models.)
a kapható legjobb replica-k (ennyiért már más, mrkás eredetit is lehet venni) : http://www.idealwatc...-fake-rolex.htm
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 17. - 23:29

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. december 17. - 23:10

Let the people speak
Írta 2006. december 17. - 23:04

te perverz allat
ez most Zywioc vagymi volt, Tyskie-t akartunk, de nem volt. van meg elottem egy becks is, de mar nem kivanom. es mindjart bepisilek
ne érts félre. fogalmam sem volt róla, hogy ott télen így isszák. én csak kértem egy sört faternak. ezt adták. fater meg azt mondta, hogy akkor én ezt most megiszom, vagy pofánvág.

Írta 2006. december 17. - 22:59

lengyel sör........hm
én tavaly Zakopaneban szilveszterkor forró sört ittam málnaszörpivel és tejszínhabbal.Szívószállal.
te perverz allat
ez most Zywioc vagymi volt, Tyskie-t akartunk, de nem volt. van meg elottem egy becks is, de mar nem kivanom. es mindjart bepisilek
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 17. - 22:57

Let the people speak
Írta 2006. december 17. - 22:56

én tavaly Zakopaneban szilveszterkor forró sört ittam málnaszörpivel és tejszínhabbal.Szívószállal.