Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
felsõcsõ meg a csõ közepénél törött el

Feltöltött kép

olyat én se hallottam, h fejcsõ maga törött volna, esetleg olyan tudok elképzelni, h egy jó öreg, sokat használt darabba mikor új kcsapit raknak, és túlságosan összehúzzák, az megreped :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Ggx: az elõbbire gondoltam, a másodikat én is ~lehetetlennek tartom.

Kösz Thez!

Jöhet még bõven, bírom! :)

(és repedés is érdekel, nem csak törés)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
http://img.tar.hu/th...g/5342198.jpg#3
http://img.tar.hu/th...g/5342197.jpg#3
http://img.tar.hu/th...g/5342196.jpg#3
http://img.tar.hu/th...g/5342195.jpg#3

merida matts dual thrust, 2004 sportsziget felé menve...

ami a furcsa volt, hogy nem a hegesztés mellett tört végig, hanem a csõ még nem hegesztett része, majd a varratnál hátrafelé, felülhegesztés közepéig hátrament, és már csak az tartotta a helyén.

de igaz, a fejcsõ nem el, hanem letörött. nam ugyanaz, de eltörni nem igazán tud, max végigrepedni, de az igazából csak olyan ütkézéstõl, ami kormánycsapágycsészéstûl kiszakítja a villanyakat a vázból - mivel a villa elöbb adja meg magát, így ez kevéssé lehetséges.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
fejcsõnél, vagy konkrétan a fejcsõ törik el?
elsõbõl van nekem is 100 képem, második kb lehetetlen, mivel benne van a villanyak, hogy törne el?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
legyen szíves aki tud, mondjon/keressen/mutasson nekem törött fejcsöves biciklikrõl képeket!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Na igen, ennyi kell a Zrínyihez
http://www.zmne.hu/O...szer/normak.htm

Ez meg a NYF
http://www.sportrepu...e=print&sid=677

"A felvételi követelmények elég szigorúak. Többféle módon lehet jelentkezni az iskolába. Lehet a hagyományos, "pontduplázásos" módszerrel, illetve lehet felvételit is írni matematika, fizika vagy kémia tantárgyból. A felvételit megelõzõen van egy komoly, 2 napos repülõorvosi és pszichológiai alkalmassági vizsgálat is. A jelentkezés másik feltétele, C tipusú, minimum középfokú, államilag elismert angol nyelvvizsga. A fõiskola elvégzése után a hallgatók mint repülõmérnökök végeznek, illetve megkapják a kereskedelmi pilóta jogosítást is, amivel mint hivatásos pilóta, munkát vállalhatnak. A fõiskola után a pilóták kisebb légiszolgáltató cégekhez mehetnek dolgozni, ahol hivatásos pilótaként dolgozhatnak, illetve jelenleg elég nagy esély van bekerülni a pilótahiánnyal küzködõ Malévhez is. Másik lehetõség a katonai repülés, amihez a fõiskola szintén jó elõképzettséget jelent.
"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
meg, ez alapján, fizikai alkalmassági (fõként) + elbeszélgetés, mint a Zrínyin
mert a max pontszámot azért elég sokan hozzák az új felvételiken, amiket inkább gimis felvételiként kéne alkalmazni :)

ja, és az alkalmasságikon nem is azok a követelmények durvák, amiket pl. az edzõbá-rekreációs vagy mi a szösz helyen támasztanak, h ~15 alatt fussad a százat, hanem az orvosiak, h nulla fogtömés, látáshiba, ferdület a gerincben, lúdtalp, töredezett végû haj, stb.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

valóban így van, ott tanulsz a világban ahol akarsz
csak pénz kell hozzá

vagy ha okos vagy...

nyíregyházán van a pilótaképzõ. valami vízi és légi közlekedésmérnöki szak.
6 embert vesznek fel államira, többieknek ~10milla

jóbarátom a 6 között van.
emelt matek, fizika 5ös érettségi, angol felsõfok.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
két karakter.

del
köszi

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Bocs, srácok, de igenis számít, hogy hol végeztél. Nem véletlen, hogy a szokásos felsõoktatási rangsorok közzététele után, minden intézmény hónapokig magyarázza, hogy az elért eredménye miért az/nem az, ami.

Nem mindegy, hogy például a Közgázon vagy valami világvégi fõiskolán lettél közgazdász. Ezt a nagy cégek, és a fejvadászok is tudják.

Persze, ahhoz, hogy bent is tudj maradni, már teljesíteni, és tudni is kell. A tudást - legalábbis egy részét - meg ugye már magadtól is megszerezheted.

Összességében tehát, akkor van jó esélyed, ha jó nevû helyen, jó erdménnyel végeztél, és érted is a munkád. Ha ez mind megvan, akkor még kapcsolat kell, és már meg is kapod az elsõ fizetésed. Manapság már talán ez a legfontosabb.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts

ne légy naív.
ígyvan.

valóban így van, ott tanulsz a világban ahol akarsz
csak pénz kell hozzá
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
cégekhez is azt veszik fel aki életképes és van papírja, nem azt aki "nagyobb nefvü suliból jött"
mivel nagyon jól tudják hogy ez még sokat nem jelent, csak nagyobb arcú "új nevezõt" kapnak. minimum elvárt fizetéssel, ami alatt büdös nekik a munka.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
politikus szeretnél lenni?
ez így kicsit általános. pl országgyûlési képviselõ? mert ha ezt a példát nézzük, akkor az lesz az, akit megválasztanak. És a választók nem azt nézik, hogy hova jártál suliba! inkább az egyik párt 'ijfúsági csapatába' nevezzél, aztán onnan fel.
imho.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

NEM.

ne légy naív.
ígyvan.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

ha apa fizeti bárhova mehetsz.

majdnem.

NEM.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
jó legyél

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
én meg a konyhába

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
elhuztam bukkbe

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Szerintem mind1, h hol képeznek... Persze, az egyetemek között rangsor van, ami nem légbõl kapott, ettõl függetlenül a hely önmagában még nem garancia, a melóhelyen elutasítanak már a beszélgetésnél vagy legkésõbb a próbaidõ végén, ha nem hozod az elvárt szintet, és ettõl nem ment meg a legelitebb hely summa cum laude-ja sem :)
Jogászként tárgyalóképes nyelvtudás kell, lehetõleg 2 nyelvbõl, meg önállóság, h ha egy beadványt kell írni, akkor ne az eget nézd, aztán meg munkabírás, h kussolva túlórázz, h ezzel kiüsd a többi embert, akik az elsõ két dolgot ugyanúgy hozták, mint te :) Szerintem, mint mondottam.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
ha apa fizeti bárhova mehetsz.

majdnem.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.