a merida maraton team, na az nyújt rendesen, bár....a két jelenlegi klubvezetõm is meridás volt, de ki is léptek, mert olyan szinten nincs csapatszellem meg csapatösszhang meg összetartás, hogy amikor egyikõjüknek defeketje volt és éppen szerelte azt, akkor az épp arra járó meridás csapattársa köszönés nélkül elhúzott mellette, meg a versenyekre leutazásnál azon ment a vita, hogy ki melyik kocsiba üljön, hogy olyanokkal legyen együtt, akiket nem utál...edit: bringabanda az nekem is szimpi volt, szerintem irj nekik gy mailt.. nekem végülis lett ez a fillari team budaörs, ahol majdnem mindenkit ismerek és mindig van edzõtárs/találkozol ismerõssel a hegyen, mert gy.k. mindenki egy 5 km sugarú körön belül lakik...
amúgy meg nagyonjó volt a sítábor, mindenki szerint hihetetlenül jó...ideális hó, ideális szállás, és a legmerevebb tanárról is kiderült, hogy akkora arc...hütteparty felvonózárás után fent a hegyen (ismerte a fõoktató a tulajt), a tanárok az asztalokon meg a bárszékeken ropták, a fél diáksereg a bárpulton, a másik fele meg ahol éppen volt hely, síbakancsban 2 órán át, aztán lesízés/kezõbbeknek leratrakozás teliholdnál...búcsúbuli meg hasonlóan jó volt, meg úgy az egész tábor annyira leírhatatlanul jól sikerült, mert mindenki azt akarta, hogy jól sikerüljön...vááááááááááá vissza akarunk menni, nem pedig holnap iskolába:(