Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

A világ legnézetteb mûsora a tvben élõben: XLI Super Bowl

Szerintem nem az a legnézettebb tv-mûsor.

That tiny little game between France and Italy turned out to be a big winner in the television ratings world. The World Cup Final beat out the opening ceremony of the Winter Olympics and the Super Bowl to lay claim to the most watched sporting event of the year.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
big brada figyel teged
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
gyoo erre egybol elokerultel

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
:kissmyass
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tamaska bazz
itt arcoskodsz, hogy gepfejlesztes ez az amaz
oszt nemtod hany bit egy byte?

ej he

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Akinek van sport1-e, nézze most.

A sebesség mindent megold.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
Azt meg kifelejtettem persze a postból b*ki, h újabb 3 kéktúra pecsét a mai nap eredménye :D. Meg vmi error csinálódótt a térdemben, eddig se volt tuti, de most fáj is :S

Kéktúrázzatok ti is. Jó dolog.
Meguntam az aláírásom....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
testépítõ nõk a discoveryn,vááá

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts

kela:
bocs.
nem teljesen jól írtam, hogy mit gondolok.
nem akarnék olyan csapatba lépni, ahol kinéznek a konámmal. vagyis egy más márka nevével fémjelzett csapatot nem igazán akarok.
ilyen a merida team is.
olyanra gondoltam, hogy bringabanda vagy meditech.
ezek szimpatikusak

Gyere hozzánk a Vueltába. Hangulat tökéletes, részletek priviben ha érdekel. Jah még egy: mezpénz nem sok ;)
Meguntam az aláírásom....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Segítség!

Elhagytam a személyi-lakcím kombót :) Budakalászon lehetett, azért írok ide, mert ott a BricoStore mellett javában bringások járnak. Kérném, ha valaki talált ott egy személyit, az postázza már az ottani címre pls!

(Amúgy ilyenkor jogsit, adókártyát is cserélik?)

nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Segítség!

Elhagytam a személyi-lakcím kombót :) Budakalászon lehetett, azért írok ide, mert ott a BricoStore mellett javában bringások járnak. Kérném, ha valaki talált ott egy személyit, az postázza már az ottani címre pls!

(Amúgy ilyenkor jogsit, adókártyát is cserélik?)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Erre: http://nol.hu/cikk/433784/ reagalt az egyik blogger. Valahogy igy erzek en is.
"Írjuk ki az országhatáron, közvetlenül a Kresz táblák mellé, hogy ha a tisztelt túrista által elgázolt ember bõrszíne egy árnyalattal sötétebb a megszokottnál, akkor padlógáz és csak tíz kilométerrel távolabbról szabad mentõt hívni? "

Igazából tényleg nem tudja az ember,hogy ilyenkor mit csináljon. Azért vernek majd halálra mert megálltál segítséget nyújtani ,vagy pedig mert elmentél a helyszinrõl...:(

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Erre: http://nol.hu/cikk/433784/ reagalt az egyik blogger. Valahogy igy erzek en is.
"Írjuk ki az országhatáron, közvetlenül a Kresz táblák mellé, hogy ha a tisztelt túrista által elgázolt ember bõrszíne egy árnyalattal sötétebb a megszokottnál, akkor padlógáz és csak tíz kilométerrel távolabbról szabad mentõt hívni? "

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

mi számít itthol jó bicajos egyesületnek? (ki nyújtja a legtöbbet a versenyzõinek)
ahova lakhelytõl függetlenül léphet be bárki?
és akár most is? vagy jövõ héten?

Most hiába javasolnám az ÓZDI egyesületet.
http://okeracing.fw.hu/
;-)
(van ott ismerõs)
Csakhát a távolság .............ugye(?)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

kela:
bocs.
nem akarnék olyan csapatba lépni, ahol kinéznek a konámmal. vagyis egy más márka nevével fémjelzett csapatot nem igazán akarok.
ilyen a merida team is.
ezek szimpatikusak

Mert a Merida Team egy márka köré épült;)
cseles mi?
szinte bármely. változó, ahol sok aktív sportoló van, ott versenyrejáró busz meg midnen...van ahol csak licensz meg csapatnév amit kapsz.
változó nagyon.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
itt az autist team :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
kela:
bocs.
ilyen a merida team is.
ezek szimpatikusak

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
a merida maraton team, na az nyújt rendesen, bár....a két jelenlegi klubvezetõm is meridás volt, de ki is léptek, mert olyan szinten nincs csapatszellem meg csapatösszhang meg összetartás, hogy amikor egyikõjüknek defeketje volt és éppen szerelte azt, akkor az épp arra járó meridás csapattársa köszönés nélkül elhúzott mellette, meg a versenyekre leutazásnál azon ment a vita, hogy ki melyik kocsiba üljön, hogy olyanokkal legyen együtt, akiket nem utál...edit: bringabanda az nekem is szimpi volt, szerintem irj nekik gy mailt.. nekem végülis lett ez a fillari team budaörs, ahol majdnem mindenkit ismerek és mindig van edzõtárs/találkozol ismerõssel a hegyen, mert gy.k. mindenki egy 5 km sugarú körön belül lakik...

amúgy meg nagyonjó volt a sítábor, mindenki szerint hihetetlenül jó...ideális hó, ideális szállás, és a legmerevebb tanárról is kiderült, hogy akkora arc...hütteparty felvonózárás után fent a hegyen (ismerte a fõoktató a tulajt), a tanárok az asztalokon meg a bárszékeken ropták, a fél diáksereg a bárpulton, a másik fele meg ahol éppen volt hely, síbakancsban 2 órán át, aztán lesízés/kezõbbeknek leratrakozás teliholdnál...búcsúbuli meg hasonlóan jó volt, meg úgy az egész tábor annyira leírhatatlanul jól sikerült, mert mindenki azt akarta, hogy jól sikerüljön...vááááááááááá vissza akarunk menni, nem pedig holnap iskolába:(

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Kérnem a gúnyolódást mellõzni , én sem gúnyolom sem a Kürtös biztos nagyonjó kupát sem pedig más elemket....

Köszi.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

mi számít itthol bicajos egyesületnek? (ki nyújtja a legtöbbet a versenyzõinek)

;).

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu