Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
vendég_Charon_*
Posted 2007. February 12. - 16:04

Mindenki lehet hanyag, hibázhat, beletörölheti a taknyos kezét a húsba, ilyesmi. Nem konkrét példát mondtam, csak úgy általában tessenek érteni.
Korlátolt pénz és idõkeretbõl pedig nem lehet mindenért a megfelelõ maximális bizalommal illetett helyre elmenni. Kenyér, hús, zöldséges, etc.
Élni is kell, nem?
Posted 2007. February 12. - 15:37

amikor a mutti sertepertel
hust csakis husboltbol
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. February 12. - 15:31

A sebesség mindent megold.
vendég_Charon_*
Posted 2007. February 12. - 15:22

Jobb szeretem jól átsütve, mint nyersen, fõleg ha a központi dögkútról vásároltunk.

lor: tatárbífszteknyaminyami, vagy a frissen elütött macskára gondolsz?
Posted 2007. February 12. - 15:21

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. February 12. - 15:13

Posted 2007. February 12. - 15:11

a hülye texasiak képesek voltak úgy enni, hogy a közepe nemcsak véres, hanem még hideg is volt. (ergo még csak át sem melegedett rendesen, épp csak megmutatták a serpenyõnek)
Posted 2007. February 12. - 15:08

vendég_Charon_*
Posted 2007. February 12. - 14:49

Amikor ilyet csinálok, nekem idõvel levet enged, és olyan brassóiszerû valami lesz belõle. Meg persze adott idõ múlva már nem nyers...
Posted 2007. February 12. - 14:41

Fordítva sajnos nem megy...A baj csak az, hogy nekem az jön le mindebbõl, hogy öregszünk. De nem is ez a félelmetes.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. February 12. - 14:39

vendég_Charon_*
Posted 2007. February 12. - 14:35

De nem is ez a félelmetes.
Hanem például egy medve!
Szombaton olyan jót gyalogoltunk, hogy csuhajja. Hajnali rajt (TT), igazán tempós teljesítésre hajtottunk, nem is igazán számított, hogy az elsõ öt km után fájt a sarkam. A tizesnél már kezdett elviselhetetlenné válni, meg is kaptam a magamét, hogy mit nyavajgok. Kicsit töri, bírjam ki!
Hazérve cipõ le, zokni le:
jobb sarok: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
bal sarok: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Azóta sántítok, nedvedzik, mint a csiga...

Posted 2007. February 12. - 13:45

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_Charon_*
Posted 2007. February 12. - 13:38

Ja, télleg zsír
És ki volt õ?
"Joakim, 22 éves, nõtlen. Tanulok GDF-en (elnézést a magasabban kvalifikált iskolák hallgatóitól... :-[) másodéves vagyok, voltam már szakács, pincér, telefon kábelezõ, internet-installátor, sofõr, egy ideig gonosz behajtó, jelenleg diszpécser/ügyintézõ csõdbemenni készülõ légitársaságunknál. CC-érdekelt vagyok, habár a szombati túrámon, miután 3-dszor is úgy éreztem, hogy lef...om a bokám, el gondolkodtam a dolgon... ;D But I like it! ;D Hat évig birkóztam, 7 évet kosaraztam, jelenleg 3-ik éve kickboxolok szupernehéz súlyban (+91 kg). Ismertetõjelek:
-extrém mértékben kihúzott nyeregcsõ,
-tarka kendõ a fejen (túrákon a bukó alatt)
-széles vállak és hatalmas karok Ehehehe ;D ;D ;D"
vendég_Charon_*
Posted 2007. February 12. - 13:23

Posted 2007. February 12. - 12:52

napok óta nem érem el telefonon..
fontos lenne.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 12. - 12:51

Belul nagyon kenyelmes, havernak full elektromos volt, bor ulesek. Ket bringa kompletten siman befert, 3 emberrel, a hatso ulesek osztottan dontve voltak, es kenyelmesen elfertunk.
Terepen pedig jol boldogul. Szekszardon mi azzal oldottuk meg a felszallitast, es akkor elotte pont esett ugyhogy sar is volt. Szoval engem meggyozott azon a terepen.
Termeszetesen extrem helyeken biztos elakad, de olyan helyre csak az megy aki kifejezetten terepezni akar.
I`m as fast as nobody!
Posted 2007. February 12. - 12:23

Posted 2007. February 12. - 11:32

Az adóbevallás mekkora szivatás lett... Ugye eddig, akinek csak a munkaviszonyából származó jövedelme volt, annak megcsinálta a munkáltató a bevallását. Vissza lehetett igényelni ugye néhány jogcímen néhány forintot. Namost, ha vki visszaigényelne mondjuk Sulinetbõl vmit, akkor helybõl önadózóvá válik, és kezdheti bogarászni az 50 oldalas paksamétát. Rendesek...
a nyomtatvány-kitöltõ programmal szerintem nem annyira vészes kitölteni.
a sajátomat és az muterét is már megcsináltam.
ha gondolod akkor Jorus a tiédet is megcsinálom!:afro:
szam
Posted 2007. February 12. - 10:44

Emigyen írják:
"Nem kérheti a munkáltatói adóelszámolás elkészítését, aki
- 2006-ban egyéni vállalkozó volt,
- mezõgazdasági õstermelõ volt, és e tevékenységbõl származó bevétele az adómentesség értékhatárát meghaladta, kivéve, ha a nyilatkozat kiegészítéseként az SZJA tv. rendelkezései szerint egyszerûsített bevallási nyilatkozatot tett,
- bármely bevételét terhelõ adóelõleg megállapításakor nyilatkozatában költség levonását kérte,(ide nem értve az Szja törvény szerint igazolás nélkül elszámolható költség levonására tett nyilatkozatot),
- a kifizetõtõl (munkáltatótól) olyan bevételt szerzett, amellyel összefüggésben adó- vagy adóelõleg-fizetési kötelezettség terheli,
- tõzsdei ügyletbõl származó jövedelmet szerzett valamint árfolyamnyereségbõl származó jövedelmet vagy vállalkozásból kivont jövedelmet szerzett, amellyel kapcsolatban az SZJA tv. szerint bevallási kötelezettség terheli,
- ingatlan bérbeadásból származó bevételt szerzett,
- olyan adóköteles bevétele volt, amely alapján a jövedelem külföldön is adóztatható, vagy amely a jövedelemszerzés helye szerint nem belföldrõl származott,
- a napidíjat nem a munkaszerzõdés szerinti munkáltatójától kapja,
- alkalmi munkavállalói könyvvel történõ foglalkoztatása révén bevételt szerzett,
- nem belföldi illetõségû magánszemély,
- nyugdíj-elõtakarékossági nyilatkozat alapján adójának átutalásáról rendelkezik (NYESZ),
- lakás önkormányzatnak történõ bérbeadásával összefüggésben a szerzõdés megszûnése miatt adófizetési kötelezettsége van,
- lakáscélú kedvezmény miatt levont adó növelt összegû bevallására és megfizetésére köteles,
- a biztosítások kedvezménye miatt levont adó növelt összegû bevallására és megfizetésére köteles
- az önkéntes kölcsönös egészségpénztári egyéni számláján lekötött összeg adókedvezménye miatt levont adó növelt összegû bevallására és megfizetésére kötelezett,
- az adóelõleg-fizetésre vonatkozó szabályok szerint adóelõleg-különbözet alapján meghatározott adó fizetésére kötelezett,
- adóév elsõ napján kedvezményezett részesedéscsere révén megszerzett értékpapírt tart nyilván.
- és azok a munkavállalók, akik az alábbi adókedvezmények valamelyikét kívánják érvényesíteni:
o felsõoktatási tandíj halasztott kedvezménye,
o felnõttképzés díjának kedvezménye, halasztott kedvezménye,
o számítógép kedvezménye (Sulinet),
o alkalmi foglalkoztatás kedvezménye címén."
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"