Ti voltatok ilyen rugóstagos rekuval, (vagy csak úgy láttam hogy van r.tag ?)omv kút mögötti bringaúton ?
jaja! merre voltál?
Kittikém reakciója: " Csunyimunyi és hideg az uj fórum"

Ti voltatok ilyen rugóstagos rekuval, (vagy csak úgy láttam hogy van r.tag ?)omv kút mögötti bringaúton ?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
animált avatart továbbra sem lehet feltölteni
.. nem lehet valohgy megoldani?
NE ÍGY! NE ÍGY!
egy windows smartphone-t használok,ha lenne útközben pc-m akkor nem kérdezek ilyeneket.....viamichelin.com
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Sticky: eltûnhetett egy-két topik kiemelés mivel teljes téma/hozzászólás/etc. "újraszámolást" csináltattam a motorral (ez ilyen anomáliával járhat), megnézem.Elõször az említett új motor tulajdonságnak örültem, egy téma pedig, úgy látom, nem sticky már, amit sajnálok. (vagy könnyen lehet, hogy a jelenlegi -ezen majd itt röhögnek páran- lecsökkent agykapacitásommal nem tudom felfogni hol van :caffeorbedneeded: )
That's all folks.
..módosítási idõ még mindig 10p-15p (nem emlékszem)?
Zorg, azt nem lehetne/nem áll szándékodban, hogy a témák elõtti ikonokat nagyobbra és "kifejezõbbre" cseréld?
??? Mirõl van szó?multikvót. végre.
bringás csajok rajzszögéért meg kár.
Ti voltatok ilyen rugóstagos rekuval, (vagy csak úgy láttam hogy van r.tag ?)omv kút mögötti bringaúton ?már van
amugy most jöttem rekumbensezésbõl, átnéztem szentendrére ittam egy kávét.
Ezt mindenkinek ki kell probálnia!!!!
nagyon megy
Ez jó volt. A nap mondása.bazz...reggel benéztem, h mizújság...azt hittem, h vmi csökkentett mód van...
Elsõsorban a fórummotort kellett már frissítenem (az elmúlt egy évben csak a biztonsági kiegészítéseket használtam); sokat optimalizáltak a kódján és rengeteg dolog került bele, ami az üzemeltetést megkönnyíti. Többek között a holnaptól élesedõ "figyelmeztetõ rendszer". Ha már nekiálltam gondoltam egyet és kapott új ruhát is a drága.most mért kellett a megszokott zöldet váltani? így teljesen fura nekem a fórum..
minden évben van színváltás?
Visszaolvastam délelõtt a topikot - tényleg nem rúgták még be sz*ros csizmával a kaput.en meg azert varom a hardkor megmondoembereket, hogy bejojjenek, es kibokjek, hogy de k.rva randa vazee...
A Borda az abszolút õs, default vBulletin templatet használja + logó.nem ronda, csak pont olyan, mint a borda
Az "oldal tetejére" új funkció, végre minden postnál egy klattyintással a fejléchez ugorhatsz. Nekem már hiányzott, bár én használom a billentyûzetem jobb oldalát is (Home, End PgUp és PgDown gombok).post-ok közötti szürke csík lehetne kék hogy ne legyen az egész olyan szürke.
+ módosítás mellett az 'oldal tetejére' gomb nem hiányzik oda. De amúgy bitang jó lett
ennél csak a narancssárga volt jobb eddig