Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts

arra próbáltam célozni, amit erre is válaszolnék:
"és ha nem következetes, akkó mivan? nincs magyarázat, mert nem is kell legyen. így mûködik, teccik nemteccik" ;)

én sem magyarázom senkinek, hogy miért piros a hajam pl. lehet valakinek nem tetszik, de az én fejem, én csinálom olyanná, én döntök róla, hogy milyen legyen.

de annyiszor megfutottuk már ezt a kört korábban is...

az h piros a hajad meg az hogy egy közösségi jáccótéren mi történik nem ugyanaz. Itt értelmes emberek módjára meg tudjuk beszélni sztem hogy mi a problem, és ha úgy intézi el a dolgokat vki hogy "ezvanbammeg, nálam a f*sz, én irányítok", abból csak utálat meg hasonlók lesznek.

A hajad nincs kihatással másokra. :) A moderálás igen.
Meguntam az aláírásom....

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
:D:D ménem?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
LCS:
Majdnem ideírtam a véleményem, de nem akarok olyan dehonesztáló lenni mint közös nagy kedvencünk (TWÁ). Holnap majd megosztom veled.
"In idem flumen bis non descendimus"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
hát ezvan

a furcsa az, hogy mindig vannak, akik azt hiszik, van bármi beleszólásuk a dolgokba... mire föl?

"elfogadott": hogy máshogy kéne lennie?
vagy arra gondolsz, hogy a júzerekkel is el kéne fogadtatnunk, ami szerintünk elfogadott?

igen, ez diktatúra :D dehát hadd diktáljon már a tulaj / üzemeltetõ!
vagy én vagyok helikopter?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

"és ha nem következetes, akkó mivan? nincs magyarázat, mert nem is kell legyen. így mûködik, teccik nemteccik" ;)

én sem magyarázom senkinek, hogy miért piros a hajam pl. lehet valakinek nem tetszik, de az én fejem, én csinálom olyanná, én döntök róla, hogy milyen legyen.

A 3. pont mindaddig visszatérõ lesz, míg az elsõ lesz az "elfogadott"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Meg fingani is lehet, úgyse tudják ki volt:D

De hallani, azt hallják, ugye...

így mûködik, teccik nemteccik"

ja, ez a Digtatúra :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Sztem a magyarázat, és a magyarázkodás nem =
A kijelentésed meg akkor volna helyes, ha a csukosgatás következetes lenne...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Hááát, már az Earthed 4 után is akartam szólni, hogy nem kellett volna annyi babot fogyasztani ebédre... ;) :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A konci itt is nagyon jó volt, csak a közönség volt böe. Alig akarták visszatapsolni õket. Nemhogy énekelni nem hagytak, ha egy kicsit fészkelõdtem, máris úgy nézett rám a mellettem ülõ hüllõ, hogy azt hittem kénytelen leszek kitessékelni az ojjektumból.

Ez ugye izé.. Kispál? Én jelentem Pécsen voltam egy ún. csendesülõsön, az Uránia moziban. Az utóbbi évek egyik legjobb ilyenjellegû koncertjét láthattuk, vonósokkal, Csülivel kiegészülve, még a Kispál is táncolt (vagy legalábbis úgy értelmeztük a csipõmozgását). Énekelni is lehetett.. jóvót.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
szóljon csak, sötétben nem lámpalázas az ember.:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

kanapén csápolsz meg énekelgetsz?

Ja, köbö. Audiofil vok.
Meg lehet szabadon röhögni, böfögni, fingani, és mellesleg nem szól ránk a szomszéd széken ülõ, ha nem a film köti le a figyelmünket.:D

Thy: Legalább nem izzadtál meg, nem lett lábszagod :D

Egyébként meg milyen idõ lesz a hétvégén? Jönnek a fagyok végre? Kéne. Nekem legalábbis.
derohadtlustavagyokelmenniametre

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de akkor ez miért nem jó offtopiknak, mint ahogy a dohogó megléte elött is volt?;)
igy elég egy topikban kitakarítani ha épp úgy alakul...
nem?;)
ha már ennyire szabadon van értelmezve minden.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Akiknek tényleg a dohogó volt a fórum lényege azoknak tschüss (ahogy a germánok mondanák)!

mondtam én ezt egy szóval is , hogy az volt a lényeg....

mind1 a a ti nevetek alatt van a mod
meg stb. tisztek...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Burce: ami csende ülõs, az csendes ülõs. Viszont nekem nem tetszett. Eleve ugye színház, vagy akármi mûvház, ahol székek vannak. Mindenki ül, mint egy f*sz csendben. Jó, mondjuk ez a lényege, vagy a címe na, de az izé, hogy hiába vagy részeg, nem énekelhetsz versenyt a Bandiékkal, amíg véreset nem köpsz, hanem csak ülsz, mint egy nézõ. Érted. :)

Ez ugye izé.. Kispál? Én jelentem Pécsen voltam egy ún. csendesülõsön, az Uránia moziban. Az utóbbi évek egyik legjobb ilyenjellegû koncertjét láthattuk, vonósokkal, Csülivel kiegészülve, még a Kispál is táncolt (vagy legalábbis úgy értelmeztük a csipõmozgását). Énekelni is lehetett.. jóvót.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Köbö ilyen okból nem járok moziba :-)
Home theater rulzik.

kanapén csápolsz meg énekelgetsz?:D

Thy: mekfagytál? nembaj nemárt a testedzés..:) elkényelmesedtünk.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

viszont van amiért nem kár:)
optimista topik?;):P

Viszont jelentem tegnap találkoztam a tavasszal, viszont ma gonosz módon nem tudom hova lett.

A lábfejem is ezt kérdezte reggel a nyári oúti cipõben...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Eleve ugye színház, vagy akármi mûvház, ahol székek vannak. Mindenki ül, mint egy f*sz csendben. Jó, mondjuk ez a lényege, vagy a címe na, de az izé, hogy hiába vagy részeg, nem énekelhetsz versenyt a Bandiékkal, amíg véreset nem köpsz, hanem csak ülsz, mint egy nézõ. Érted.

Köbö ilyen okból nem járok moziba :-)
Home theater rulzik.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
viszont van amiért nem kár:)
optimista topik?;):P

Viszont jelentem tegnap találkoztam a tavasszal, viszont ma gonosz módon nem tudom hova lett.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Az, hogy most aztán végképp káosz lesz a topikok között...
Egy nagy összevisszaság és inkább szólni kellett volna mielõtt be lett zárva, vagy néhány figyelmeztetést kiosztani az illetõknek..

Akiknek tényleg a dohogó volt a fórum lényege azoknak tschüss (ahogy a germánok mondanák)!
"In idem flumen bis non descendimus"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ha az alapján zárulna be egy topik, hogy egy onra, hágy off születik, akkor majd minden bezárulhatna...