Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
csalódtam a fórumban....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

EchoTV nálunk nincs a csomagban (ez a mi van a csomagban meg egy külön fórum lehetne...).

echo tv-t nem lehet "fogni" neten?
http://www.echotv.hu/
hát nem találtam élõ adást, de van sok-sok video ott balra fenn...

...pálinkában már ázik az erõspaprika...

azzal csak óvatosan, kétszer csíp ;)

hegyi edzés 2.0 vége.
lassan öltözés, indulás a hegybe. 1.3 conti gumival :D

viszket a hátam. ha megfürdök lehet jó lesz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
GGGGGYYYYAAAA!!!!UNGABUNGA!!!!:D:D

most értem haza idei elsõ tereptekerésembõl (tavalyi szezonban nem is ülhettem bringán), és eszméletlenül jól esett, hiányzott már.

Kicsit feltörte a seggem az nyereg de ahogy sala mondani szokta "wwááááwwáááwwááááá" :D

Vasárnap kinek van kedve menni vhova? Bárkivel bárhova, csak ne sokat mert erõnlét az nuku.
Meguntam az aláírásom....

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Mekkorát "nyomott" Popovich az utolsó 10KM-en.
És 14 másodperccel,de beért.
A puszta látványtól kedve támad az embernek tekerni egyet.
(mondjuk én most jöttem meg,de akkor is...)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Mien komoly itt mindenki... Este Kispál, hûl a vörösbor...

Azt nem is kell hidegen inni. :)
(Most írhatlak át...)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nézi valaki a Paris-Nice-t?

olyan régg láttam már ProTour versenyt istenem...hianyzott a két bolond kommentátor..:)

de jó a verseny is...szöknek Popovich-ék

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tom Waits írta az évadok fõcim dalait és néhányat a sorozatban. Ha elkezded nézni, rajta maradsz. :) Remélem a fõcim alatt nem kell hosszan hallgatni majd a szinkronhngok neveit, mert az alap hangulatot megadja a zene. Aztán elindul a sorozat. Garantálom, hogy rajta maradsz ha belenézel... HBO sorozatról van szó, original programming, szóval õk készítették és náluk ment. Amerikában a nézettség a harmadik évadban esett egy erõset, ezért beszüntették. Aztán a fejesek azt mondták, hogy le van szarva a nézettség, ez a sorozat úgy jó ahogy van és gyerünk tovább. Szóval egy év kimaradt aztán a negyedik most megy és az ötödik lesz a befejezõ. Ahogy én látom:
- realista. Leültetnek ezt-azt, de igazából nem úgy megy, hogy akkor felszámoljuk az összes kábszerest. Nem csak úgy keresztbe tesz a politika és akkor majd a szuperhõs zsaru megoldja, hanem tényleg keresztbe tesz és megszoptad, ennyi. Tényleg nem tudnak lecsukni valakit, pedig mindenki tudja ki tette.
- szimpatikus színészek. Egyiküket sem ismertem korábban, de rendben van mindegyik.
- remek forgatókönyv. Igazán komoly dolgokat is bevállaltak, pl. egy homokos is lehet fekete és emellé kemény gyilkos.
Sorolhatnám még, de minek. Ha a szinkront nem rontják el annyira, akkor ebbõl is kultusz lesz. Bár ha arra gondolok, hogy a DVD elsõ évadja pár hete kapható ismét, mert az elsõ nyomás elfogyott régóta és a második újranyomása még el sem készült. A harmadik, ami nemrég jelent meg, szintén alig van valahol. Tehát mit is tudunk? Itthon soha-sehol nem játszották. Senki nem láthatta, mert HBO saját cucc, tehát az sem játszott, hogy mûholdas adáson valaki nézte a kinti adást. Ennek ellenére a dvd fogy, mint a cukor. Nekem anno volt szerencsém az elsõ évadot olyan áron beszerezni, hogy ha nem jön be, eladhattam volna ugyanannyiért vagy magasabb összegért, így tettem vele egy próbát, mert sokan ajánlották. Meg néztem két epizódot és lementem megvenni a második évadot is, nehogy véletlenül kifogyjon a boltokból mire az elsõvel végzek. Aztán tûkön ülve vártam, hogy a harmadik is jöjjön. Persze ez mind nem jelenti azt, hogy mindenkinek be fog jönni, de javaslom, hogy adjatok neki esélyt. Blues a zene és a sorozat ritmusa is. Azaz lassú, de feszes. Aki szereti a bluest tudja mirõl beszélek. :) Neked pedig küldtem PÜ, nem akarom itt. :)

Hát már csak Tom Waits zenéje miatt belenézek.
Tom Waits azért színésznek se kutya - ja persze: önmagát könnyen domborítja... - Jim Jarmusch több filmjében is, de persze a "Kávé és cigaretta" a tuti.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
EchoTV nálunk nincs a csomagban (ez a mi van a csomagban meg egy külön fórum lehetne...).
"In idem flumen bis non descendimus"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Híres és hírtelen tévék vs. magy.kir.tévé vs. kereskedelmi szarok: nekem egy kutya. Egyik ennek másik annak az akolnak szája íze szerint manipulatív.

Szerintem az Echo TV ebbõl a körbõl felfelé lóg ki. Persze nagyjából tematikus csatorna, de ezen területen elég jók. Elég gyakran érzõdik, hogy a riportalany izzad a riporter kérdéseitõl.

Rövid párbeszéd a Lánchídon:
Sólyom László: Sándor hol van?
Szendrei Júlia: Most nem ér rá, dolga van.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
A tegnapi "ünnepi hírek" egyetlen értékelhetõ darabja:
http://totalcar.hu/m...let/2007marc15/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Holnap bográcsozás...pálinkában már ázik az erõspaprika..:Da másikban a méz oldódik..:D

paprikásat próbáltuk...lehet vele vallatni...:D de jó

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Mien komoly itt mindenki... Este Kispál, hûl a vörösbor... :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
a kereskedelmi csatornál jelentõsen züllenek.:( ugyanazok a filmektöbb éve nevetséges.. csak a népbutítás de az felsõfokon.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

[...]

A többszörösen díjazott (pl. Tom Waits a zenéért, televíziós Peabody-díj, A Szereposztók Szövetségének elismerése a kiváló színészi teljesítmények együtteséért), Emmy-jelölt sorozat 50 epizódját március 22-tõl csütörtök esténként láthatják a nézõk."

Hát már csak Tom Waits zenéje miatt belenézek.
Tom Waits azért színésznek se kutya - ja persze: önmagát könnyen domborítja... - Jim Jarmusch több filmjében is, de persze a "Kávé és cigaretta" a tuti.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Csak az a baj, hogy a legtöbb írása nem több mint az indulat 18-as karikával jelzett levezetése.
Részemrõl inkább Puzsér Róbert (Demokrácia Rt.) testesíti meg a szemfelnyitó újságírót.
Pl.

Soha, egyetlen szóval nem mondtam hogy TWÁ "szemfelnyitó" lenne. Borzasztóan dehonesztáló faszi, ám _ahogy_ lõ mindenre-mindenkire aki szerinte hülye - na az a fajta hangnem (bármilyen cinikus is) szerintem kell és hûen tükrözi a közeget, amelyet "hazai sajtónak" neveznek: trágyalé.

Híres és hírtelen tévék vs. magy.kir.tévé vs. kereskedelmi szarok: nekem egy kutya. Egyik ennek másik annak az akolnak szája íze szerint manipulatív.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Én CSI 2. évad dvd-rõl, miután kinézelõdtem magam. :)

mi meg addig megnéztük a 2.évad spongya bobot.....szerintem sokkal jobban jártunk :)

Errõl jut eszembe. Ha valakit érdekel a legjobb bûnügyi sorozat, az végre megtekintheti a Duna TV-n.

"Csak hogy bele lehessen írni a naptárba. Duna Tévé. Március 22. Csütörtök. 22.30 Magyar szinkronnal, persze.

Leadjuk a Drótot
„A Drót másként van bedrótozva, mint a szokásos zsaru-sorozatok.

Több benne a realizmus, mint a hõsiesség.

A Drót erõsen publicisztikus, de nem bulvár jellegû; szórakoztató, de nem hígvelejû; mély, de nem lila. Addiktív anyag.”

(Pápai Zsolt)

Olyan új sorozatot indít útjára a Duna Televízió, amelyet itthon eddig csak videón és DVD-n ismerhetett a közönség. Fogadtatására azonban jellemzõ, hogy már most kultusza van a szériának – hasonlóan a többi országhoz, ahol csak megjelent (elsõsorban Amerikához, ahol egyöntetû nézõi, kritikai és szakmai siker övezte).

A Drót erénye és vonzása abban rejlik, hogy a látványra, trükkökre és közvetlen erõszakábrázolásra épülõ széria-mutánsok ellenében igazi elmélyült, szociológiailag hiteles, realista valóságábrázolást kap a nézõ, s miközben szembesül a mai amerikai társadalom lényegi és húsbavágó problémáival, egy izgalmas, lebilincselõen elmesélt, összefüggõ bûnfilmfolyam részese lehet.

A 2002-ben indult, évadonként 12–13, ötvenöt perces részbõl állósorozat helyszíne az iparváros Baltimore, központja pedig a városi rendõrség. Innen indul ki a több szálon futó, több jelentõs karaktert felvonultató és megismertetõ cselekmény, mely évadonként más-más tematika köré szervezõdik: az elsõ a drogkereskedelem hatását mutatja be, a második a kikötõi munkások szakszervezetének korrumpálódásán keresztül beszél a munkásosztály hanyatlásáról, a harmadik a városi intézményrendszer, a negyedik pedig az oktatási rendszer nehézségeit, anomáliáit tárja fel.

A drogellenes küzdelem ugyanakkor az összes évadon végigvonul. A széles társadalmi tabló szereplõi egytõl-egyig hús-vér figurák – legyenek akár bûnözõk, akár bûnüldözõk, politikusok vagy kisemberek, egyformán összetett, hitelesen ábrázolt karakterek, s nem klasszikus, eleve hibátlan vagy eleve vétkes hõsök.

A Drót hitelességét biztosítja, hogy szülõatyja, David Simon újságíróként kezdte a pályáját, s tizenhárom éven át oknyomozó riporterként nap mint nap szembesült Baltimore problémáival, az utcákon tenyészõ bûnnel. Élményeibõl elõször könyvet (Egy év a gyilkos utcákon), majd tévésorozatot (Gyilkos utcák) írt, 2000-ben pedig a veterán baltimore-i nyomozóval, Ed Burnsszel közösen megalkották a Drót koncepcióját.

„Nem árulunk reményt, elégtételt a nézõknek és olcsó gyõzelmeket ebben a mûsorban. A Drót egyszerûen bemutatja, mit mûvelnek az intézmények – a bürokrácia, bûnözõi vállalkozások, az addikció kultúrája, a vadkapitalizmus – az egyes emberekkel. Ez nem egyszerû szórakoztatás. Attól tartok, ez egy dühös program” – mondja David Simon.

A többszörösen díjazott (pl. Tom Waits a zenéért, televíziós Peabody-díj, A Szereposztók Szövetségének elismerése a kiváló színészi teljesítmények együtteséért), Emmy-jelölt sorozat 50 epizódját március 22-tõl csütörtök esténként láthatják a nézõk."

Enyim Paripa

Let the people speak

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

TV2-nek is volt, aztán nem, aztán megint. AMint elmondották a mûholdas kocsi nem tudta követni a kamerást, mert a rendõrök nem engedték a lezárt területre. Ennyire egyszerû.

Azért ne haragudjanak, nem egy kocsival kell menni. Röhej volt szeptemberben is, h az RTL Klub semmit nem ad. Magyarországon nem egy helyrõl lehet ilyen kocsit bérelni, 23án amúgy a tv2-hír tv ( sprinter-defender) együtt adtak...az is több mint a semmi...

amúgy tegnapi napról nem tudok nyilatkozni, mert nem tvztem..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

TV2-nek is volt, aztán nem, aztán megint. AMint elmondották a mûholdas kocsi nem tudta követni a kamerást, mert a rendõrök nem engedték a lezárt területre. Ennyire egyszerû.

mi meg addig megnéztük a 2.évad spongya bobot.....szerintem sokkal jobban jártunk :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

hirtv: van róla véleményem, nem fejtem ki. De azért röhejes, h egyetlen olyan adó aki tud adni élõ képet...többiek?

Enyim Paripa

Let the people speak

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
hirtv: van róla véleményem, nem fejtem ki. De azért röhejes, h egyetlen olyan adó aki tud adni élõ képet...többiek?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.