Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nekünk még a 144 pontos rendszer van. Nem részletezem, gondolom alig vagy senkit sem érdekel :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nektek már az új 480 pontos rendszer szerint számítják?

nekem azt magyarázták, hogy az új 480 pontosban a +80 pont az a két emelt szintü dolgozat, de egy emelt szintû és egy középfokú nyelvvizsga meg csak valami 10 (vagy 5?) ponttal ér kevesebbet...de mivel a % is számít (-1%=-1 pont, vagy valami ilyesmi), ezért ha van már nyelvvizsgád és mellé csak egy emeltet teszel és a másik felvételi tárgyból pedig írsz egy 90+%os közepet (ami nem nehéz, sajnos eléggé lebutul az érettségi is meg az emberek is. tiszta ámeriká..."I'm from Auckland, nice to meet you" "Nice to meet you, my father is from Texas too...":D), akkor több pontod lehet, mintha rengeteg tanulás és szenvedés után az emelted csak 80% körüli lesz...tehát a jól megírt középszintû magasabb százalékával és egy középfokú nyelvvizsgával gyakorlatilag kiváltható, esetleg überelhetõ egy emeltszintû, jó százalékú dolgozat..

meg egyébkéntis, ha két emeltet írok, akkor a nyelvvizsgát mint pluszpontot kirakhatom a wccsésze falára...

(ha tévednék valamelyik részben, akkor valami illetékes javítson már ki, nálunk a suliban sem értik igazán a rendszert..)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hülyének sem muszáj lenni :)

bocs, ez bántó lehet, nem gondoltam konkrétan senkire, csak ez jutott ezekrõl eszembe;

nálunk van egyik szórótárgyból félévkor össznépi írásbeli mókázás, és ugye mindenki tudja, h elsõ alkalommal átmegy 10%, második alkalmommal 50%, a maradék meg szóbelizik, vagy csinálja újra
szóval a társaság kb. 90%-a úgy van vele, h elsõ alkalommal úgysem megy át nagyon senki, inkább arra nem is tanulnak... és jé, a jóslatok be is jönnek :)

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás

A jó megjelenés :cool:
:-)

Az megvan, mrs. Weiserre is csak szépen kellett néznem és máris nem látta a puskát :bananadan

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Sok a bátor vállakozó....
én számogattam a minap és ha mindenem 3-as lesz érettségi akkor is elvileg megvan a pont anyagmérnökire...:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ha már itt tartunk, nekem a matek miatt lesznek rémálmaim. Emelt és 90% kéne :) (ha vóna.. :D)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Mi a titkod?

A jó megjelenés :cool:
:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

azért a mostani kõzépfokú német nem egy egyszerû valami lett.(nagyon helyes).. nem lesz annyi nyelvvizsgázó:D

ma meg tegnap nem volt/ nem lesz suli:D:D viszont cserébe ma 150 km-t buszoztam:(
És most éppen apumnál van a biciklim:S csak ne törjön le semmit róla, csak ne törjön le semmit róla..

Csak az emelt szintû ad nyelvvizsgát:P
És én arra meek..:/ hát para lesz, leginkább csak ettõl félek, meg talán magyartól..

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Mi a titkod?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tanára válogatja!
Nekem már sok kedvezõ esetem volt. Több, mint rossz.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ja kerítésugrást már megszoktuk, rendszerint 8 után végzünk (2 nap is). Szerencsére azért van pár lyuk, na nem mintha lenne, de megoldjuk. Rekord az 12 óra volt eddig amin bent voltam, természetesen elsõ héten, onnantól redukáltuk az óraszámot. Fasza volt úgy hazamenni, hogy a hídon szembe már a buliba igyekvõ lánykák jöjttek. Rájöttem, hogy annál jobb az életünk, minél kevesebb a kontaktus a tanárainkkal.

Egy formatervezõs szöszi mesélt egy érdekes esetet. Megírta a CAD elméleti zh-t, majd szomorúan nézte a hirdetõtáblát hogy neki csak 10,5 pontja lett és 12tõl engedik át az embereket. Tudta magáról, hogy õ ennél ügyesebb, ezért bement szemlére, ahol kiderítette és elmagyarázta a tanárnak, hogy márpedig neki megérdemelten van 15 pontja. A tanári reakció csak annyi volt: reklamálni lehet, de nem javítom ki. Mégpedig azért nem, mert beleestél abba a százalékba akik nem mehetnek át. Mikor mesélte a történetet is elbõgte magát, mi meg gazdagabbak lettünk egy "még jó, hogy azt hittük, az egyetemen minden korrekt és tökéletes" történettel.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Mekkora csörte lesz Miskolcon.
Még az elsõ félidõnek sincs vége és már kaptak hármat a vendégektõl.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Übereljétek, holnap reggel 8tól este 8ig suli. Még jó, hogy nem érettségizek :D

Aznaggyonjó! :-) És végig suli, nulla luk?

Esetleg úgy lehetne ez rekord, hogy 7tõl egy zh, majd 19 (20) tól megint zh/korrepetáció vagy vmi. :-)
/nemtom már miért, de nekem eddig 13 óra volt max a suliban -- lyukakkal együtt... de akkor is!! :-)/

Aztán már mászhatsz a kerítésen ha ki akarsz jutni a suliból ;-)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Én a 15-en is ott voltam.

A német írásbeli is halál gagyi. Ha minden feladatnál egy jó választ összehozol, már akkor is mehetsz szóbelizni. Ha az igaz-hamis nem megy, akkor csak az egyik oldalt x-eld végig. Volt tavalyi tanítványom, aki így írta az egyik feladatát 70%-osra, holott semmit nem értett belõle.

Ég is a pofám némettanárként, hogy idáig sikerült levinni a szintet. Röhej, hogy ezt ma még érettséginek nevezzük.

azért a mostani kõzépfokú német nem egy egyszerû valami lett.(nagyon helyes).. nem lesz annyi nyelvvizsgázó:D

ma meg tegnap nem volt/ nem lesz suli:D:D viszont cserébe ma 150 km-t buszoztam:(
És most éppen apumnál van a biciklim:S csak ne törjön le semmit róla, csak ne törjön le semmit róla..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

December 28. 20 éves jubileumi Kispál koncert Pécsett. :) I'll be there. :D

Oda nekem is el kellene mennem,beszállhatok a csapatba ha mentek?:)

És voltak itt nálunk tavaly csak sajna nem lehettem ott

azt hiszem 2001-ben a Szigeten vol vmelyik:) kicsit hülyén néztek rám mikor bementem 10 lyukasban meg 3/4-es gatyában :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Übereljétek, holnap reggel 8tól este 8ig suli. Még jó, hogy nem érettségizek :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát a mai nap nem akarta ott fent valaki, hogy bringázzunk haverommal.

nyomjuk fel Domb utca, váltanék vissza hátul, erre bedobja a küllõkhöz a láncot a váltó. a váltókanál meg eléggé nagyon beleér a küllõkbe. mondom segond, akkor nincsen mókuskerék fokozat, jó, hogy a hárs-hegyet céloztuk meg....nyomon neki, persze elpörög a kerék, majdnem pofára esem. feltolom a 15 centis (a gumimat ellepte) murvaporban, mire felérek, a herém is csupa fehér a murvától, a cipõm meg nem is látszik. megyünk tovább, ledobja elöl is a láncot, csak úgy tök randomban néha néha. kezdtem kicsit ideges lenni, de amikor havernak a hátsó tárcsája nekiállt olyan szinten cincogni, hogy majd belehülyültünk, akkor úgy döntöttünk, hogy inkább a bringaboltban töltjük el a ma délutánt...az õ kereke simán sz*r (gyári corratec, könnyû, ellenben egy határ sz*r), nekem meg totál el volt görbülve a váltótartó fül, csak tudnám, mitõl... :chin:

szerencsére úgy-ahogy vissza tudtuk egyengetni, most jól mûködik minden, de már semmi motivációm nem maradt ma a bringázáshoz...

meg amúgyis, tanulni kell holnapra, mert nekünk holnap is van suli bázzeeee...

a törit viszont nem írtuk meg, csak kérdezz-felelek volt. a tanár csak befenyített, mert elege lett, hogy nem tanulunk, csak a dogákra. ma meg nagyon örült, hogy mindenki tudott mindent vagy fejbõl, vagy a kis cetlijérõl:D

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
occó?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
kinek kell karbon MRP system 3 copy?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Én a 15-en is ott voltam.

A német írásbeli is halál gagyi. Ha minden feladatnál egy jó választ összehozol, már akkor is mehetsz szóbelizni. Ha az igaz-hamis nem megy, akkor csak az egyik oldalt x-eld végig. Volt tavalyi tanítványom, aki így írta az egyik feladatát 70%-osra, holott semmit nem értett belõle.

Ég is a pofám némettanárként, hogy idáig sikerült levinni a szintet. Röhej, hogy ezt ma még érettséginek nevezzük.