Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kicsit vicces lenne, ha rob a netrõl rendelne shimanot.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

valaki rendel mostanában crc-tõl?

csak nem 12-34-es xtr sort szeretnél? :) :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nagyobb Q faktort akarok!!!!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ejj, hogy beült a fórum.
hozé papa se ossza az igét.

az öreg lehunyt szemekkel üldögél a hintaszékben, térdein pléd, mellette egy pohár bor, kezében aznapi újság. szemüvege már az orra hegyéig csúszott...
felesége békésen kötöget, egy szolídan figyelmeztetõ csipogásra rápislant a BikeMag fórumra.
megböki urát, hogy vessen egy pillantást az Üzenõfalra, mert õt keresik...

:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A z530i-ben sincs IR-szûrõ, kipróbáltam, nagyon durva a kis fehér fény.
Más: mit szoktak centírozni?

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nem olvasod az "online boltok" topikot a tech-ben? :)

Én rendelnék hamar-hamar! (átütõs xtr elsõagyat)

nem olvasom :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hónap végén. 25-e után.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Nem olvasod az "online boltok" topikot a tech-ben? :)

Én rendelnék hamar-hamar! (átütõs xtr elsõagyat)
Like a rock...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
valaki rendel mostanában crc-tõl?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
lor: no igen, de az is 5 mm-es? mert nagyobban én is láttam sokkal erõsebbet...

konás: hobbiból. egyszerûen érdekel az elektromosság (villamosmérnöknek készülök), és szeretek barkácsolni. igaz, még csak ilyen kezdõbb vagyok, de ami késik, nem múlik...;)

igazából az ötlet havertól jött. kérdeztem, hogy megyek elektrosboltba, kell e neki valami? mondta, hogy nem, de épített egy jó kis FM adót, nézzem meg. fél méterrõl-75 centirõl simán mûködött, igaz, õ egy ilyen asztali rádión mutatta meg, hogy hogy szól az empéhárom. fél méterrõl nagyon jó minõsége volt, mintha egy jobbfajta fülesbõl hallgatnád. 1 méternél is még kielégítõ volt a minõsége, picivel rosszabb, mint egy rádióadó minõsége... afölött meg már nagyon gyenge volt a jel, sokat kellett a rádióval ráerõsíteni, és torzult az egész...

mondjuk azt tegyük hozzá, hogy az antenna, amit használt, az túl hosszú volt, ha lett volna ideális méretû antennája, akkor kicsit jobban szólt volna...

ha mûködik, akkor forrasztok neked is.:) de egyenlõre még se kapcs.rajzom, se nyáktervem nincs.

ja és azt tudtátok, hogy a mobilok kamerája elõtt nincs IR-szûrõ? (legalábbis a nokia 5140iben és egy sony ericcsonban nincs)...tökjó, ha beleirányítod a táviránytót, akkor lehet látni, hogy fehéren villog az infraadó..:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

konás, holnap kapok fólia- és kapcsolási rajzot olyan FM adóhoz, amit te kerestél. lehet bele dugni RCA-t vagy jacket, természetesen mindketõt sztereóban, és tud sugározni a teljes FM-tartományban. mindezt a szivargyújtó 12 V-ról, nagyjából 1500 FT anyagköltségbõl + idõráfordítás, és nagyon jó minõségû, ma mutatta haver az õ példányát. õ sem hitt benne, hogy mûködni fog, de nagyon szépen szól...majd tolok képet, ha kész leszek vele. :)

csinálsz Te is magadnak ilyet?
mert akkor érdekel engem is :)
jöhet jöhet jöhet!
egyébként hobbiból foglalkozol az elektronikával?
ha a Tied jól mûkszik, forrasztasz nekem is? ;) némi juttatásért cserébe persze...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
van 50cd-s /ha jol emlekszem akkora/ ledem

az ellenallat tetszik

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
végre találtam egy normális elektronikai boltot...a Ariwillben vagy hogyhíjják azt am ia skáka parkolónál van, az eladó egy tahó, mindent csak odaszeretkezik eléd, köszönni nem szeret, és ha nem 24,325 Mhzes kvarcot akarsz venni a kalózrádiódhoz, hanem 10 db nyomorult 1Ks ellenállást, akkor te egy szar alak vagy, aki nem ért hozzá...ha meg látja rajtad, hogy kezdõ vagy és nem vagy tistában az árfolyamokkal, akkor csúnyán átizél...múltkor 1 nagyobb marék cuccért (fõleg LEDek, ellenállatok, kondik, meg pár egyszerûbb tranzisztor) majdnem kereken 5000-et hagytam ott. ha kivesszük, hogy ebben volt 5 darab 13 candelás (a boltban kapható legerõsebb hófehér- LED, darabja 200 Ft, még akkor is erõsen lehúzott...

kicsit tovább kell menni a Bercsényi úton, ott van egy pincehelységben egy nagyságrendekkel jobb bolt. egy középkorú úr vezeti, segítõkész, han em írom oda a bevásárlólistámra, hogy a 100uFos kondi hány voltos vagy hogy nekem ellenállásból milyen hosszú kell (tehát mekkorára méreteztem a nyákban), akkor megkérdezi, hogy hányas/mekkora kell, tippeket ad, segítõkész, abszolút vevõcentrikus...és nem mellesleg szinte minden van nála, vagy ha nem, akkor megrendeli (nálam is ez volt, nem volt 8,2 nFos kondija, és a fentebb fikázott boltban sem volt. holnap mehetek értük a pinceboltba, rendelt egy 200as csomaggal, hogy legyen legközelebb is.)....szépen becsomagolt mindent, zsírtalanította nekem a vásárolt nyáklapot (egyoldalas A4es 750 ft, kétoldalas A4es 850 ft), adott pár ötletet a maratáshoz....egyszóval nagyon szimpatikus volt az eladó, és a bolt is. (talán nem véletlenül álltak végig a lejárati lépcsõn és kint az utcán is, míg az ariwillben már a 3. fánkjukat tömték...)

vettem egyoldalas és kétoldalas nyáklapot A4es méretben, egy nagy halom ellenállatot, kondikat, ledeket, nem éppen két forintos diódákat, 1papírzacskó cucc öszejött. és mindezért fizettem 2400 Ftot, ebbõl 1600 volt a két nyáklap...

aztán bementünk haverral - õ a BME könyvtárban volt egy megbeszélésen- a fõvám téri (az van a szabadság híd pesti hídfõjénél, ugye?? vidéki vagyok) vásárcsarnokba, vettünk a hétvégi kétnapos túlélõtúránkhoz jófajta szalonnát, sonkát, szalámit, retket, hagymát, paprikát és istenijó kenyeret...ritkán járok vásárcsarnokba, de ez most tetszett, nagyon jó illata van annak a sok szaláminak meg sonkának meg mindennek:)

daveblog off, köszönöm a szót.

konás, holnap kapok fólia- és kapcsolási rajzot olyan FM adóhoz, amit te kerestél. lehet bele dugni RCA-t vagy jacket, természetesen mindketõt sztereóban, és tud sugározni a teljes FM-tartományban. mindezt a szivargyújtó 12 V-ról, nagyjából 1500 FT anyagköltségbõl + idõráfordítás, és nagyon jó minõségû, ma mutatta haver az õ példányát. õ sem hitt benne, hogy mûködni fog, de nagyon szépen szól...majd tolok képet, ha kész leszek vele. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
én meg néztem mi a szar.
mert az.
nem kicsit.
de akkor jó hogy nem írom inkább be.

biztos mert most keltem.
bal lábbal.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

lor: ettõl fetrengünk itthon röhögve jópár perce

igen, utóbbi idõben a leghasznosabb hozzászólása.
k_rva naaaaagy!!!!!!!
:lol1:

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
lesz majd fotó, ha átfûztem az elsõt radiálra.

helyesírni: centrírozás? falramászok amikor centírozást mondanak. Kivéve ha tényleg centíroznak, de azt kerékkel nem szokás.
Meguntam az aláírásom....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Fotót!!!

Egyébként gratula, végre valaki megtanulta helyesen leírni.

lor: ettõl fetrengünk itthon röhögve jópár perce

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Saját rekord 22 perc alatt fûztam kereket centrírral(...az jónak számít?), és most az SSemben elöl montikerék hátul o.úti :D Hasít és fordulékony :D
Meguntam az aláírásom....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Fótról jobb a rálátás Miskóczra. :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
De, itthonról látom már.
Mindjárt válaszolok.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."