Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2007. május 25. - 23:10

csavarguruk plíz csekk meghajtástopik.
ma reggel eléggé elegem lett, hogy megdöglök a buszon és mindenféle alak izadtságát kell nyalogatnom, majd miután délután megbüntizett az ellenõrnéni és regélt fél órát a jó erkölcsrõl és a becsületességrõl csak azért, mert hülye környéki bérletem van és 1 megállóval becsúsztam a "csak pesti bérlettel" zónába...jegy volt nálam, de honnan a francból kell nekem azt tudnom, hogy innéttõl csak pesti bérlet? az egyik buszon az van kiírva, hogy a mi megállónk az már pesti, az új volvon azt mondja be, hogy a mienk az még bõven környéki, hát a fene tudja...
ezért úgy dntöttem, hogy összerakom a temporary ss gépem. hajtókar megvan, valahogy kihézagolózom a lánctányért (be fogok menni csavarboltba, és veszek alátétet. vagy egy kicsit kisebbet, és azt kireszelgetem, vagy pont akkorát, amekora kell), belerakom azt a monoblokkot, ami most itthon van (122.5ös, mint a gyári ami benne volt a vázban), hátul meg fenthagyom a 6os fogassort gány váltós-fékbowdenes láncfeszítõvel, aztán az egyik alsó fogaskeréken csak egyenes lesz már a láncvonal...nem épp a klasszikus letisztult ss, de legalább mûködik...
aztán majd ha lesz $ (nyári melók), akkor majd fûzõk hátra egy rendes ss agyas kereket, aztán ahhoz veszek majd megfelelõ monoblokkot...
ma reggel eléggé elegem lett, hogy megdöglök a buszon és mindenféle alak izadtságát kell nyalogatnom, majd miután délután megbüntizett az ellenõrnéni és regélt fél órát a jó erkölcsrõl és a becsületességrõl csak azért, mert hülye környéki bérletem van és 1 megállóval becsúsztam a "csak pesti bérlettel" zónába...jegy volt nálam, de honnan a francból kell nekem azt tudnom, hogy innéttõl csak pesti bérlet? az egyik buszon az van kiírva, hogy a mi megállónk az már pesti, az új volvon azt mondja be, hogy a mienk az még bõven környéki, hát a fene tudja...
ezért úgy dntöttem, hogy összerakom a temporary ss gépem. hajtókar megvan, valahogy kihézagolózom a lánctányért (be fogok menni csavarboltba, és veszek alátétet. vagy egy kicsit kisebbet, és azt kireszelgetem, vagy pont akkorát, amekora kell), belerakom azt a monoblokkot, ami most itthon van (122.5ös, mint a gyári ami benne volt a vázban), hátul meg fenthagyom a 6os fogassort gány váltós-fékbowdenes láncfeszítõvel, aztán az egyik alsó fogaskeréken csak egyenes lesz már a láncvonal...nem épp a klasszikus letisztult ss, de legalább mûködik...
aztán majd ha lesz $ (nyári melók), akkor majd fûzõk hátra egy rendes ss agyas kereket, aztán ahhoz veszek majd megfelelõ monoblokkot...
Írta 2007. május 25. - 22:29

39.95 a listaara. 14literes
az elozo taskam [cross 2000] az 20as volt, es mindig meg voltam vele love. mert arra nem eleg, hogy tobb napnyi cuccot tegyel bele, viszont egy felnapos kiruccanashoz meg tul nagy.
ezert valami kisebbet akartam. ez sztem pont jo lesz. >> link <<
az elozo taskam [cross 2000] az 20as volt, es mindig meg voltam vele love. mert arra nem eleg, hogy tobb napnyi cuccot tegyel bele, viszont egy felnapos kiruccanashoz meg tul nagy.
ezert valami kisebbet akartam. ez sztem pont jo lesz. >> link <<
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. május 25. - 22:28

oké, majd meglátom, hogy van-e még itthon 
bicajutat fogtok használni holnap?
vagy inkább a fõúton lesztek várhatóak? (pl. keszthely elõtt a 76oson, keszthely után a 71esen)

bicajutat fogtok használni holnap?
vagy inkább a fõúton lesztek várhatóak? (pl. keszthely elõtt a 76oson, keszthely után a 71esen)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. május 25. - 22:25

ha nem esik, akkor ott leszek!
vigyek valamit enni-inni?
Nem, köszi, nem buli lesz.

Viszont ha hátszelet hoznál, a déli partra, sokat lendítene.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_Charon_*
Írta 2007. május 25. - 22:24

Írta 2007. május 25. - 22:21

anyagiakról nem beszélhetünk, benne van a szerzõdésben...
a nadrágot meg az öltönyt kaptuk eléggé nyomott áron, a kesztyû a BikeArt Centertõl van (thx to Erika:)), a cipõt meg ma szereztem kedvezményes áron szintén a BikeArtból...feketét akartam, mondom, hogy nézzünk elõször egy 41est (akkora cipõt hordok utcán). nagyon nagy volt, meg is lepõdtem, shimanoból 42est hordok és pont szûk 40esbõl meg csak kék volt, de így utólag úgy érzem ,hogy jól döntöttem, hogy megvettem. passzol a mez színéhez, a bringa színéhez és nem olyan kommersz, mint a fekete, ellenben feltûnõ...
a kesztyûrõl csak jót tudok mondani a mai tesztkarika alapján. az M-es nekem pont jó, nagyon jól rásimul az ujjaimra, sehol nem lötyög és azok a kis fehér mûanyagok kicsit protektorszerepet is betöltenek...de az igazi a kesztyû mégis csak ezzel lenne:

tamaska, ez hány literes és mibe fáj ott kint?
Andris, felvettelek msn.

a nadrágot meg az öltönyt kaptuk eléggé nyomott áron, a kesztyû a BikeArt Centertõl van (thx to Erika:)), a cipõt meg ma szereztem kedvezményes áron szintén a BikeArtból...feketét akartam, mondom, hogy nézzünk elõször egy 41est (akkora cipõt hordok utcán). nagyon nagy volt, meg is lepõdtem, shimanoból 42est hordok és pont szûk 40esbõl meg csak kék volt, de így utólag úgy érzem ,hogy jól döntöttem, hogy megvettem. passzol a mez színéhez, a bringa színéhez és nem olyan kommersz, mint a fekete, ellenben feltûnõ...
a kesztyûrõl csak jót tudok mondani a mai tesztkarika alapján. az M-es nekem pont jó, nagyon jól rásimul az ujjaimra, sehol nem lötyög és azok a kis fehér mûanyagok kicsit protektorszerepet is betöltenek...de az igazi a kesztyû mégis csak ezzel lenne:

tamaska, ez hány literes és mibe fáj ott kint?
Andris, felvettelek msn.
Írta 2007. május 25. - 22:20

ilyen kesztyum nekem is lesz
en most taskat vettem

ilyen, csak nem a sima race, hanem az X Air verzio. [jobb a szellozese] es nem piros, hanem szurke. az elozo deuter taskam 6 evet birt, szoval bizok a minosegben
ma ez volt a hatamon amig hazatekertem, kenyelmes

en most taskat vettem

ilyen, csak nem a sima race, hanem az X Air verzio. [jobb a szellozese] es nem piros, hanem szurke. az elozo deuter taskam 6 evet birt, szoval bizok a minosegben

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. május 25. - 22:13

gecc, ezt mind az egyesület adta?
mennyit kellett fizetni érte?
a kesztyû nagyon zsír! már kinéztem magamnak régebben is, próbáltam ismerõsét, kényelmes, tetszik
mennyit kellett fizetni érte?
a kesztyû nagyon zsír! már kinéztem magamnak régebben is, próbáltam ismerõsét, kényelmes, tetszik

Írta 2007. május 25. - 22:08

hozé meg mindenki, aki holnap megy: ügyesen 
na ilyeneim lettek így két nap alatt: northwave skeleton hosszúujjas kesztyû, northwave kameleon kék cipellõ, csapatmez...
képek itt ni:
http://picasaweb.goo...m/idavid91/Ruha
szilváson még a régi cipõmben megyek, nem sikerült még jól belõni a stopli helyét..
ellenben az egész csapat az új mezben lesz, én is ám:)...alattam meg egy sötétkék merida, amihez színben pont passzol az új cipõ...nagyon tuti a cucc:)

na ilyeneim lettek így két nap alatt: northwave skeleton hosszúujjas kesztyû, northwave kameleon kék cipellõ, csapatmez...
képek itt ni:
http://picasaweb.goo...m/idavid91/Ruha
szilváson még a régi cipõmben megyek, nem sikerült még jól belõni a stopli helyét..

Írta 2007. május 25. - 22:03

Andris!
Valami 400-éves vámház, Keszthely elött.
Ott az itató pont.
Fél 12 körül.
ha nem esik, akkor ott leszek!

vigyek valamit enni-inni?
Írta 2007. május 25. - 21:49

Hozé! Aztán holnap csak ügyesen!
Vasárnap meg gyere Szilvásra tekerészni.

Vasárnap meg gyere Szilvásra tekerészni.

Írta 2007. május 25. - 21:39

Andris!
Ott az itató pont.
Fél 12 körül.
Ott az itató pont.
Fél 12 körül.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. május 25. - 21:31

en is szoktam nyomni, de most inkabb megyek TV-zni:
South Park - Two Days Before The Day After Tomorrow
South Park - Two Days Before The Day After Tomorrow
Sei, soku Si.
Írta 2007. május 25. - 21:25

ne mer' beégek, oszttársak elõtt nem annyira gáz, mint félig ismeretlen emberek elõtt 
persze ha nem lesz szabad osztálytársam, akkor mehet, 10 perce írta, hogy 1 pillanat...

persze ha nem lesz szabad osztálytársam, akkor mehet, 10 perce írta, hogy 1 pillanat...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2007. május 25. - 21:24

kicsit késõbb nyomhatunk egy honfoglalót egymás ellen 
fél óra kb. addig még matekozok...

fél óra kb. addig még matekozok...
Írta 2007. május 25. - 21:21

jó hogy itt vagy, van legalább rajtam kívül még egy kocka, akinek üzengethetek, vagyis már nem, mert ellépek hontfoglalni

Írta 2007. május 25. - 21:18

lassan megint utra keszen leszek...
az uj zokni is megvan; Erzsi bezarva...
ja jo, hogy itt vagy, de miert nem bringazol?
az uj zokni is megvan; Erzsi bezarva...
ja jo, hogy itt vagy, de miert nem bringazol?

Sei, soku Si.
Írta 2007. május 25. - 21:12

az igazat, vagy amit ilyenkor mondani szoktak??

Írta 2007. május 25. - 21:09

Írta 2007. május 25. - 20:42