lx 23-24e a speedway-be....
jobb helyeken most már mindenhol ennyi...
kela, a te 90 kilód (ugye annyi?) alatt szerintem az sem lenne meglepõ, ha néhány ilyen lépkedés uán letörik;)
nekem a 60 kilómmal sikerült olyan fél centit meghajlítani még anno egy suntourt...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Milyen extrém sportra gondolsz? Mert egyeseket alapból kizár az eü. tv idei módosítása. Ha bringásra gondolsz, akkor például Groupama.Melyik biztosítónál érdemes életbiztosítást kötni?Persze olyan érdekelene ami az extrémsoprtos sérülést is téríti!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
hozé: ugyan, Csoki bácsi se hord bukót.
the_d: nem hiszem, mi lassan egy éve költöztünk ki Kõbányára, és én korán jövök dolgozni, Bori meg oankor alszik, szal együtt nem mozgunk az utcán a reggeli órákban.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"