ja, vonzom a balhét. azt kihagytam, hogy elbalfaszkodtam. leszállok selmeci, elindulok felfele házfal mellett, ott nem esik annyira az esõ. nézem szemben a plakátokat meg a cégéreket, nem látok msc-s táblát. elértem a margitkorház megállót (az msc a margitkorház és a selmeci között van), és tudtam, rossz fele járok. elindulok visszafele a túloldalon, nagyon rákezd az esõ, beállok egy ház beállóba, bepakoltam a pénzt meg mindent egy mûanyag zacskóba és be a táskába, ne ázzon már szét...nekem már mindegy volt .nézem a táblát, bécsi út 130, 16:35 van, nem lehetek messze, 25 perc múlva zárnak, induljunk. mégjobban rákezd, beállok a következõ fedett helyre, népszabadság szerkesztõség. jön ki a szekus bácsi, "mitcsinálönitt, összekoszolja a vörös szõnyeget"...."éppen száradok, ha lenne szíves befûteni, akkor gyorsabban elhúznék innét."...így, kb szó szerint. kicsit erõsre sikerült, de milyen hülye kérdés már az, hogy zuhogó esõben, aranyérig csurom vizesen mit csinálok egy fedett beállóban? arrébb is akart penderíteni, megkérdeztem, ez hanyas házszám. 122-124...a következõ beálló már az mscé volt, ahol pedig 5 légkondi fogadta nedves felsõtestem...