ja, vonzom a balhét. azt kihagytam, hogy elbalfaszkodtam. leszállok selmeci, elindulok felfele házfal mellett, ott nem esik annyira az esõ. nézem szemben a plakátokat meg a cégéreket, nem látok msc-s táblát. elértem a margitkorház megállót (az msc a margitkorház és a selmeci között van), és tudtam, rossz fele járok. elindulok visszafele a túloldalon, nagyon rákezd az esõ, beállok egy ház beállóba, bepakoltam a pénzt meg mindent egy mûanyag zacskóba és be a táskába, ne ázzon már szét...nekem már mindegy volt .nézem a táblát, bécsi út 130, 16:35 van, nem lehetek messze, 25 perc múlva zárnak, induljunk. mégjobban rákezd, beállok a következõ fedett helyre, népszabadság szerkesztõség. jön ki a szekus bácsi, "mitcsinálönitt, összekoszolja a vörös szõnyeget"...."éppen száradok, ha lenne szíves befûteni, akkor gyorsabban elhúznék innét."...így, kb szó szerint. kicsit erõsre sikerült, de milyen hülye kérdés már az, hogy zuhogó esõben, aranyérig csurom vizesen mit csinálok egy fedett beállóban? arrébb is akart penderíteni, megkérdeztem, ez hanyas házszám. 122-124...a következõ beálló már az mscé volt, ahol pedig 5 légkondi fogadta nedves felsõtestem...
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal (archív #3)
Írta 2007. június 06. - 20:40
ja, vonzom a balhét. azt kihagytam, hogy elbalfaszkodtam. leszállok selmeci, elindulok felfele házfal mellett, ott nem esik annyira az esõ. nézem szemben a plakátokat meg a cégéreket, nem látok msc-s táblát. elértem a margitkorház megállót (az msc a margitkorház és a selmeci között van), és tudtam, rossz fele járok. elindulok visszafele a túloldalon, nagyon rákezd az esõ, beállok egy ház beállóba, bepakoltam a pénzt meg mindent egy mûanyag zacskóba és be a táskába, ne ázzon már szét...nekem már mindegy volt .nézem a táblát, bécsi út 130, 16:35 van, nem lehetek messze, 25 perc múlva zárnak, induljunk. mégjobban rákezd, beállok a következõ fedett helyre, népszabadság szerkesztõség. jön ki a szekus bácsi, "mitcsinálönitt, összekoszolja a vörös szõnyeget"...."éppen száradok, ha lenne szíves befûteni, akkor gyorsabban elhúznék innét."...így, kb szó szerint. kicsit erõsre sikerült, de milyen hülye kérdés már az, hogy zuhogó esõben, aranyérig csurom vizesen mit csinálok egy fedett beállóban? arrébb is akart penderíteni, megkérdeztem, ez hanyas házszám. 122-124...a következõ beálló már az mscé volt, ahol pedig 5 légkondi fogadta nedves felsõtestem...
Írta 2007. június 06. - 20:39
Írta 2007. június 06. - 20:36
Alkatrészt keresek fékváltókarhoz (balos elsõ), konkrétan a plasztik borításra lenne szükségem. Az enyém a csavaroknál elpattant, egyébként semi baja nincs ezen kívül.
Hová írjam ahol jó helyen lenne a fórumban?
thx
Írta 2007. június 06. - 20:33
rob feketével írt... Apokalipszis most!!!!<font color="Blue" face="Courier New">kormányt találtam, házon belül (lemértem a speci kormányt, 640-es szélességben 31,8 befogóval 1" emeléssel 211 gramm)
Írta 2007. június 06. - 20:23
Írta 2007. június 06. - 20:23
Írta 2007. június 06. - 20:22
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. június 06. - 20:13
Írta 2007. június 06. - 20:04
kala, jó kis dobozolás. láthattalak téged olyan 4 óra körül egy leányzóval a dunaparti bringaúton, a margithídtól a batyi felé sétálva?
Te ez alapján olyanféle vagy, mint MT barátom, õ világítótorony a necces alakok számára, hihetetlen, hogy hogy vonzza a balhét
Leányzóval igen, de emlékeim szerint nem a parton, hanem a Kálvinon, a SpeedMetalból kifelé, ahogy egy nagy dobozt viszünk
Írta 2007. június 06. - 20:03
Írta 2007. június 06. - 19:52
jo helyek ezek
/sokba fog ez nekem kerulni, :-) /
ha visszarantjak a vallad fordulatbol uthetsz is.
egy skacot igy meg a birosag is felmentette
/igaz o rugott/
vhogy majd megoldom a forrasztast.
most a panellel megy a moka.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. június 06. - 19:41
de csak szerencses voltam ezek szerint.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. június 06. - 19:34
a bolt viszonylag hamar meglett, ellenben a buszmegálló és az irodaház között szarrááztam, majd bent az irodában nem tudtam olyan helyre állni, ahol ne küldték volna rám 1000rel a jó hideg levegõt a légkondiból, úgyhogy most épp a 3. mézes forró teámat iszom. és rájöttem ,hogy én nem bírom a budapesti tömegközlekedést, ma is majdnem hánytam, milyen emberek mernek felszállni egy buszra. úgyhogy jövõ héttõl ha minden jól megy, én is városi kerékpáros leszek.
1. csaj felszál, úgy tele van tömve szlikonnal a csöcse, amint döccen a busz, pofánvágja saját magát. és minderre még büszke is....egy guminõben több a természetesség, mint egy ilyenben. bõeee..
2. láttam ma 4in1 kisebbségit. eleve nem volt szimpi, ahogy az órámat nézegette a kan a mellete ülõ fiával együtt, de amikor csak így spontán nekiálltak smárolni, a srác látható legnagyobb örömére, akkor majdnem kihánytam az ablakon, bele a szakadó esõbe...4in1:
1. cigány
2. buzi
3. pedo
4. mindezt a saját gyerekével...
3. sétálok, szól a zene. elhaladok csövesbanda mellett, odaszólnak, hogy fiatalúr. nem nézek oda, megyek tovább. már üvöltik, hogy hé, fiúcskaaaa...nem nézek oda, megyek tovább. aztán hirtelen visszaránt az egyik, és ott papolnak nekem vagy 5ena jó modorról, hogy vissza kell fordulni, ha hozzádszólnak. adtam nekik egy 100-ast, nem akartam magam megveretni. holnap már késsel megyek arrafele...
mire visszaértem a móriczra, láttam még egy párt, majdnem megdugták egymást fényes nappal a villamoson, a csajnak már a fél pinája kint volt...
de aztán szerencsére megérkeztem ,ettem egy sima gyrost az arab gyrosozóban, nagyon finom volt. az extrát majd holnap próbálom ki. kösz a tippet, the_d.
kala, jó kis dobozolás. láthattalak téged olyan 4 óra körül egy leányzóval a dunaparti bringaúton, a margithídtól a batyi felé sétálva?
Írta 2007. június 06. - 19:15
Írta 2007. június 06. - 19:10
ez a beszéd! legalább mi BMFT sek fogjunk össze és segitsünk egymásnak! pláne ha vki bicajáról van szó. ha pesti lennék én is mennék segiteni. de sala is jol mondta, mikor felnéz egyböl ütni kell
![]()
na jo viccet félretéve tényleg ugy kell h többen összefogtok, vkinek 107 már beütve mobilba, vki erösebb embernél meg azért nem árt ha van vmi visszatartó szerszám...
És ha átadjátok a rendõrségnek akkor mi van? Letagad mindent és ha van egy csöpp esze, akkor nem találnak nála otthon semmit. Kap egy ejnyebejnyét és másnap folytatja máshol, mondjuk egy egyetem elött.
Salának igaza van. Bézból sapi, mert a kamerák álltalában felülrõl vesznek, de nem kell vállat kopogtatni, hogy felnézzen, hanem ha látod, hogy matat a láncnál 4 lépésrõl nekifutni és valami jó keménytalpú cipõben spiccel bordánrúgod. Az ilyen tetvek ezt érdemlik, 2 hónapig garantáltan az anyját is elátkozza úgy fog fájni neki.Ha a haverja ugrál le kell csillapítani borsspray-vel és el kell sétálni.
Írta 2007. június 06. - 19:00
ilyen ni:Valami klímaváltozásos bringás felvonulás van (volt) a Rákóczi úton. Csomó öltönyös bringás.
http://www.origo.hu/...6mentoovet.html
Írta 2007. június 06. - 18:27
na jo viccet félretéve tényleg ugy kell h többen összefogtok, vkinek 107 már beütve mobilba, vki erösebb embernél meg azért nem árt ha van vmi visszatartó szerszám...
Írta 2007. június 06. - 17:51
nem is gondolnád, de van rá esély, hogy viszontlásd a keród, adj le körözést fotókkal a nagyobb boltokban, ill. ha teheted, futárok között, és reménykedj...
ez a csalis módszer meg csak akkor mûködhet szerintem, ha több ember van, aki segít, és fel tud lépni úgy, hogy ne kelljen erõszakot alkalmazni, a tolvajok mégis veletek várják meg a rendõrség kiérkezését... :x ellenkezõ esetben majdhogynem rosszabbul jársz, mint a tolvajok..
itt az igaz beszéd, ez a másik olyan megoldás hogy ne rád varrják a balhét. Jah és várd meg amíg kinyitják a zárat, és lehetõleg valaki filmezzen távolról. Én szívesen megyek körbeállni békésen õket, amíg zsaruk kiérnek.
Írta 2007. június 06. - 17:33
Írta 2007. június 06. - 17:25
azt ha kellõ szerencséd van, a "szanatóriumban" meg is kapod valamelyik rokona/haverja fa..át a seggedbe......nyakon kell õket b.szni a szaroslapáttal.....
fúú én látnék ilyet szét verném az agyát viperával az tuti
nem biztos hogy jó +oldás
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére