nekem tesom egyszer azt mondta, hogy bepialos ejszaka utan mikor hazamesz, akkor lefekves elott lenyomsz ket algopirint olyan egy-masfel liter vizzel [persze ehhez olyan allapotban kell lenni, hogy tudsz magadrol, es nem hanysz ki barmit vagy akarmit amit le probalsz gyurni az arcodba] es mikor felkelsz nem leszel_annyira szarul
Nomost en ilyen hullareszeg kb mar 5 eve nem voltam, cserebe tudok masnapos lenni 2 sotol is. szoval nalam ez bevalt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2007. június 10. - 14:06

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 10. - 13:43

Írta 2007. június 10. - 13:42

A másnaposságot nem az alkohol lebontása után megmaradt anyag okozza? Nekem ezt tanították, de lehet van kapcsolat a kettõ között.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. június 10. - 13:33

Amúgy a másnaposság egy folyamatos dehidratált állapotot jelent, ami az alkoholtartalmú italok hatása miatt alakul ki. A fejfájás oka az, hogy a szervezet a vízzel leggazdagbban ellátott szervtõl, az agytól vonja el a vízbázisú folyadékot, amibõl a test egy bizonyos mennyiségû "bárital" elfogyasztás után hiányt szenved. Eme jelenség elkerülése végett ajánlatos bizonyos "party" nevezetú eseményeken idõközönként egy szignifikáns mennyiségû buborékmentes víz bevitele, valamint az ún. "valaki teleitta a fejemet" nevezetû jelenség nagyívben való elkerülése.
csak aze, hogy meglegyen
csak aze, hogy meglegyen
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. június 10. - 12:00

Ride everywhere.
.
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 10. - 10:40

A Pontit elfogadnám családi autónak is.
A Phaeton élõben brutális, parkol egy rendszeresen az Árkád tetõparkolójában. Kicsit sem hatalmasssss.
A Phaeton élõben brutális, parkol egy rendszeresen az Árkád tetõparkolójában. Kicsit sem hatalmasssss.
Írta 2007. június 10. - 09:45

lor: majd megyek boltba, aztán rakok a te mikuláscsomagodba is párat.
deuter/tatonka az nekem sok $...
eagleel majd szarozom estefele, addig nézd át. szerintem holnap csinálom meg, ha meg tudom...
burce: sziklán nem akarom húzgálni, csak így ilyen "mezei"dolgok. majd hétfõn felcsörgetem a boltot, aztán megkérdem neked is a cumót.
dehát akkor jó lesz az RP.
nade most megyek Balatonra, csács.
deuter/tatonka az nekem sok $...
eagleel majd szarozom estefele, addig nézd át. szerintem holnap csinálom meg, ha meg tudom...
burce: sziklán nem akarom húzgálni, csak így ilyen "mezei"dolgok. majd hétfõn felcsörgetem a boltot, aztán megkérdem neked is a cumót.
dehát akkor jó lesz az RP.
nade most megyek Balatonra, csács.
Írta 2007. június 10. - 09:12

ebbõl meg autós topic lesz?! zsíír....
dave, teljesen jó lesz ilyen célokra az arpi.
/bar ez az ujfajta, eleg vekony anyag 'gyanus'. de problemat meg nem hallottam rola. es gondolom nem is akarod sziklan huzgalni mint maszozsak. meg azert arpi sem olyan hulye am. bevalt konstrukciokat masol jol./
dave, teljesen jó lesz ilyen célokra az arpi.
/bar ez az ujfajta, eleg vekony anyag 'gyanus'. de problemat meg nem hallottam rola. es gondolom nem is akarod sziklan huzgalni mint maszozsak. meg azert arpi sem olyan hulye am. bevalt konstrukciokat masol jol./
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. június 10. - 04:47

olyan matricat nekem is pliz sokat.
van regi arpim birja bar nem sokat gyurtem.
ha venni kell tatonka/deuter
van mostansag a loap is de meg enm er fel oda ahova
miskolcon tudok szazalekot ha kell
az 50l-es zsak lesz kb 40 liter
/mult evben jatszottam ezzel, hogy meregettem a terfogatot/
munkaimbol adodoan/illetve egyetemista letbol eleg hamar ataltam erre az eletvitelre.
igy ilyenkor fekszem /most bebaszva/
aztan majd kelek vmikor.
es igy tovabb, ordogi kor.
amikor le tudok fekudni ejfelkor halat adok az egnek.
kb 8 eve ejszakazom. mostanra elertem oda, hogy eleg volt. jo buli meg egyeb de mar nem hianyzik. igaz munkat is akarok cserelni...
van regi arpim birja bar nem sokat gyurtem.
ha venni kell tatonka/deuter
van mostansag a loap is de meg enm er fel oda ahova
miskolcon tudok szazalekot ha kell
az 50l-es zsak lesz kb 40 liter
/mult evben jatszottam ezzel, hogy meregettem a terfogatot/
munkaimbol adodoan/illetve egyetemista letbol eleg hamar ataltam erre az eletvitelre.
igy ilyenkor fekszem /most bebaszva/
aztan majd kelek vmikor.
es igy tovabb, ordogi kor.
amikor le tudok fekudni ejfelkor halat adok az egnek.
kb 8 eve ejszakazom. mostanra elertem oda, hogy eleg volt. jo buli meg egyeb de mar nem hianyzik. igaz munkat is akarok cserelni...
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. június 10. - 01:49

Írta 2007. június 10. - 01:33

kószáltam kicsit a használautón ilyen jó nagy motorral bíró kacatokat.
Hot Rod
Audi S8 5.2 Quattro
BMW M6 - Hamann tuning
Buick Electra - ilyet hozzot talán a Fábry is...
Hot Rod
Lamborghini
Mercedes AMG
Pontiac GTO
VW Phaeton
sajnálom akinek ilyen van. mennyit költhet tankolásra...
Hot Rod
Audi S8 5.2 Quattro
BMW M6 - Hamann tuning
Buick Electra - ilyet hozzot talán a Fábry is...
Hot Rod
Lamborghini
Mercedes AMG
Pontiac GTO
VW Phaeton
sajnálom akinek ilyen van. mennyit költhet tankolásra...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. június 10. - 00:54

RP hátizsákokkal van valakinek tapasztalata? egy nagyobb túrazsák kéne (50 l), ki is néztem egyet (kibo light 50), le van árazva már régóta 50%al, van +~2000ért esõvédõ huzat is...túrázás, vándortábor, kirándulások, balatoni leruccanások, ilyesmik..általános túrahátizsák.
deuter sajnos nem jöhet szóba, $...
pedig azt vennék szívem szerint...
deuter sajnos nem jöhet szóba, $...

Írta 2007. június 09. - 23:04

sala!
van egy marék (25 db) "Tanulj KRESZ-t vagy kapard ezt!" matricám, meg még tudok is hozni kedden (hétfõn zárva van a bót')...írj egy postai címet priviben, hétfõn feladom, ha elég ez a 25db.
van egy marék (25 db) "Tanulj KRESZ-t vagy kapard ezt!" matricám, meg még tudok is hozni kedden (hétfõn zárva van a bót')...írj egy postai címet priviben, hétfõn feladom, ha elég ez a 25db.
Írta 2007. június 09. - 22:16

Elég késõn "ebédelsz"
, már régóta meg akartam kérdezni, hogy miért élsz így eltolva (idõben).

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. június 09. - 18:25

este /reggelre/ elkuldom a veglegest.
de most ebedelek es lehet en is alszom kicsit
tenyleg pottomok azok a szarok.
de most ebedelek es lehet en is alszom kicsit
tenyleg pottomok azok a szarok.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. június 09. - 18:03

lor,
mivanmmááááááá''''??? azt hittem, amíg ma bringáztam meg most azelõbb olyat aludtam (4hete nem ültem bringára, enyhe fáradtságérzet:D), addig legalább valami emil jön, hogy miafaszvan.
igazából attól félek, hogy olyan vékony vonalakat kreálsz nekem, hogy vagy nem bírom értelmesen rávasalászni, vagy alámaratok...
edit: tegnap a dokinõ hívott, hogy lesz egy sürgõs mûtétje, úgyhogy ne is siessek annyira, menjek inkább jövõ hét kedden. de a pizza finom volt:)
mivanmmááááááá''''??? azt hittem, amíg ma bringáztam meg most azelõbb olyat aludtam (4hete nem ültem bringára, enyhe fáradtságérzet:D), addig legalább valami emil jön, hogy miafaszvan.
igazából attól félek, hogy olyan vékony vonalakat kreálsz nekem, hogy vagy nem bírom értelmesen rávasalászni, vagy alámaratok...
edit: tegnap a dokinõ hívott, hogy lesz egy sürgõs mûtétje, úgyhogy ne is siessek annyira, menjek inkább jövõ hét kedden. de a pizza finom volt:)
Írta 2007. június 09. - 16:52

Charon, ment privi
Valakinek nincsen dvd-n McGywer? (nagyon meg lenne köszönve
)
(nesze nektek élénk színek)
Valakinek nincsen dvd-n McGywer? (nagyon meg lenne köszönve

(nesze nektek élénk színek)
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 09. - 16:43

Honnan lehet olcsón szerezni recefice (rácsefácse
) nagytányért?
44 vagy 46 fog, XT hajtómûhöz.
Keresgéltem, mert olvastam egyhete köbö, de nem szeret a keresõ.

44 vagy 46 fog, XT hajtómûhöz.
Keresgéltem, mert olvastam egyhete köbö, de nem szeret a keresõ.
Írta 2007. június 09. - 16:18

nekem meg elzsibbad a seggem mert kemény a szék
néztem ezt a bikemarket nevû onlány sokkot, vanna fincsi dolgok....
Paul agy, formula oro fékek csomófélébe....és nem is a sopp
néztem ezt a bikemarket nevû onlány sokkot, vanna fincsi dolgok....
Paul agy, formula oro fékek csomófélébe....és nem is a sopp