Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Dave
én általában azzal lógok ki, hogy amikor a többiek az "alapozásból" a buliba mennek én aludni :)
továbbá, amikor õk ébrednek, én már letekertem pár km-t :)
nem hiányzik ez a nyüzsgés. szívesebben innék egy kávét vagy egy sört, nyugiban, aztán dumálnék egy csomót haverokkal, minthogy rongyá igyam magam és a napfelkeltével menjek haza...
és nem néznek ki. inkább csodálják, hogy bírom ezt csinálni. na, már ezért megéri!

nézegettem ebay-en a sid telókat
http://cgi.ebay.de/R...1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.de/R...1QQcmdZViewItem
egész jó árakon mennek már.
amelyiket vfékkel használták, annak lehet valami baja esetleg?
majd lehet beruházok egyszer egy ilyenbe, hogy legyen valami nagyon könnyû bicajom is...
a vázam hamarosan úgyis számûzve lesz... :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Andris, szerintem 10bõl biztosan találnál legalább 3-4 olyan bulizót, aki igazából szívesebben lenne valami nyugisabb helyen - csak sajnos akkor nem lennének menõk a barátaik meg a csajok szemében, ezért olyanok, mint a többiek - pedig különcnek lenni és bringázni sokkal menõbb. :D

nálunk most a zépé meg a livingroom a nagy divat az alattunk lévõ évfolyamokon. tõlünk járnak kb 10-15en a 100 fõbõl, lentebbrõl meg mindenki, akit beengednek/be tud szökni...pedig ott sincs több 15-15 embernél, akik igazi zépések vagy partyarcok, de ha a haverok oda mennek, akkor én is megyek, mert milyen gáz már, hogy hétfõn engem nem emlegetnek azok között, akiket úgy kellett hazavinni, annyira részeg volt.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

fizessük már be a srácot egy kurv@hoz, nem fog ennyit blogolni esküszöm :)

de utána azon fog kattogni, hogy viszket meg hámlik meg pirosodik... :D

blog on:
felnéztünk a ven megnyitóra 11 körül.
sok sok ember, mindenhonnan üvölt a különbözõ zene.
hamar meguntam, hazaindultam. jó érzés, ugyanakkor megdöbbentõ nézni a hömpölygõ tömeget, valamint a mintegy 100-200 fõs csoport a bejáratnál a jegyre várva... hazafelé sikerült néhány parti hangulatra felkészül alakkal is összefutni, akik már-már a szánalmas kategóriába csaptak át. ilyenkor büszke vagyok, hogy nem ittam semmit, s rutinszerûen tudtam beütni a kaputelefonba a belépõ kódunkat...
amolyan bulizási-ivási kényszer üli meg a hallgatóság nagyrészét. s rám meg hülyén néznek, hogy nem hasalok velük együtt a fûben...
blog off

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Henger:

ha jól értettem ugye akkor a kompresszornál, maga a kompressziós folyamat alatt végbemenõ hõmérsékletváltozást (nõ a T) kell osztani a hatásfokkal, szorozni a fajhõvel.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
CJ, hadd adjak 2 tippet (katt a számokra):

1.

2.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
benne vagyok :D vagy valaki húzza ki a netkábelét :D ;)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
fizessük már be a srácot egy kurv@hoz, nem fog ennyit blogolni esküszöm :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Álmos meg éhes meg fogmosatlan vagyok.
Táncon meg kivertem a balhét. A páromat egy láma fiúhoz állították be az új koreográfiába, aztán ott szerencsétlenkedik, nem tud semmit se megcsinálni. Mikor már mindenki elment nekik még ott kellett szenvedni, és gyakorolni, hogy kell ezt meg azt. De nem, nem állhat hozzám a párom, mert már "2 koreográfiában is velem táncol". Meg vele mentem szólótáncversenyre. Ez sem véletlen. Mondhatni k*vajó... És majd én is azt mondom, hogy akkor ebben a koreográfiában én nem szeretnék szerepelni...

Bettit ( történetesen ugye legjobb barátok vagyunk, mostmár tudjátok legalább hogy hívják a nevét ) meg beállították a legbénább fiúhoz, és ááá...
Nagyon sz@r lesz ez a dél-alföldi.

Viszont mi páran fiúk majd csinálunk egy dzsukesz zenés-táncos kis valamit, mert kint tán ilyen Ki mit tud lesz, aztán majd ezzel fellépünk. Ami lesz, szájharmonika, (lehet egy kétsoros meg egy egysoros) kettõ doromb, moldvai dob, kanál, alaméniumkanna, hegedû, darbuka, meg majd valaki györgyfalvit fog táncolni. Én meg valószínû szájharmonikázok majd. Tiszta jó lesz. :)

(befejezem a blogot mielõtt Zolcsy szólna :) )

Megyek alunni jóéjt.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tam...:D

így matekvizsga elõtti este mondom nem tanulok már, nézek showder clubot youtubeon, elvégre kedd van, ellenben röhögni akarok egy jót, nem stresszelni...aztán most nézek nagyokat, hogy "ma volt showder club?????nem kedd van?" a 2napnál hosszabb szünetekben minden összemosódik, a 7vége az azért jó, mert tudom, hogy ha tegnap még iskola volt, akkor ma szombat van. ha holnap már iskola lesz, akkor meg vasárnap....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
igen :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

mi úgy voltunk vele hogy 5%-onként egy feles.....jól berúgtam utána :)

hehe.. ez jó. tetszik.

en kijozanodtam

olyan dolgokat irt hogy

ez durva. tud valamit a lany

erekciód lett Tamás?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en kijozanodtam

olyan dolgokat irt hogy

ez durva. tud valamit a lany
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

kikérem magamnak.....én kérem nem iszok sokat :)

Végülis az emberi szervezet számára szükséges napi 2-3 literbõl lehet, hogy Te csak a felét iszod. Azt mondjuk vodkában, de akkor sem iszol eleget. szocpolitikailag. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kikérem magamnak.....én kérem nem iszok sokat :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Egy kis hõtan házi help!!!

bevitt/elvont hõ=hõmérsékletkülönbség szorozva a közeg izobár fajhõjével. ez az ideális eset. korrigáld a hatásfokkal- kompresszornál oszd, turbinánál szorozd vele.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tam neha iszik te neha nem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
és én vagyok megszolva ha iszok....:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

ezek szerint lenyeli? :D
léptem aludni

ooo :D

Corona Extra van jelenleg teriteken. Vagy ez, vagy Bud Ice. esetleg Fosters Ice. a rendes soroket nem komalom annyira. csak az ilyen szoft verziokat. dehat na

finom, es ha eleget iszol, ettol is be lehet nyesni. asszem sikerult is :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

..lenyelem a kukim ..

khm khm...:)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Sala: mégsem tudok menni mariborba..lenyelem a kukim..:(.így 1hely még szabad...

Thynak írtam privit..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.